Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma Scolari uigrava isti tim već dvije godine. Zato nije zvao ni Mirandu, Felipea Luisa pa i Diega Costu svojevremeno, a svi su i više nego zaslužili poziv. Čovjek zna da je svijetsko 3+4 utakmice (maksimalno), dakle potrebna je maksimalna uigranost i timska hemija, a to ovaj sastav Brazila jeste, koliko god se nekom činilo da bi neki igrači morali biti u timu. Za Rafu ima vremena, obzirom da je ovo vjerovatno posljednje prvenstvo za Maicona i Alvesa.Belmin6 je napisao/la:Rafael ne ide, šteta. Realno bolji je od panjeva Maicona i Alvesa.
Scolari ispade glupan.
Loš odnos prema legendama kluba,za upravu.Skyline je napisao/la:
Hvala ti legendo, zao mi je sto nije dobio priliku da se oprosti kao i Nemanja, neki govor, nesto... HVALA RIO!
O čemu pričate vi, pa revijalna utakmica posvećena Ferdinandu je odigrana većSaurman je napisao/la:Loš odnos prema legendama kluba,za upravu.Skyline je napisao/la:
Hvala ti legendo, zao mi je sto nije dobio priliku da se oprosti kao i Nemanja, neki govor, nesto... HVALA RIO!
MoR je napisao/la:O čemu pričate vi, pa revijalna utakmica posvećena Ferdinandu je odigrana većSaurman je napisao/la:Loš odnos prema legendama kluba,za upravu.Skyline je napisao/la:
Circumstances didn’t allow for me to say goodbye the way I would have liked but I’d like to take this opportunity to thank my teammates, staff, the club & the fans for an unbelievable 12 yrs that I’ll never forget.
Cartman je napisao/la:Januzaj ide na SP! Aferim momcino. Make us proud.
Shaw je davno kaparisan.Format je napisao/la:Znaci ovi odbili ponudu za Shawa pa sta hoce u pm nije Cafu.
Bolji ti Rafael do Alvesa ?R.J.W.G. je napisao/la:Ma Scolari uigrava isti tim već dvije godine. Zato nije zvao ni Mirandu, Felipea Luisa pa i Diega Costu svojevremeno, a svi su i više nego zaslužili poziv. Čovjek zna da je svijetsko 3+4 utakmice (maksimalno), dakle potrebna je maksimalna uigranost i timska hemija, a to ovaj sastav Brazila jeste, koliko god se nekom činilo da bi neki igrači morali biti u timu. Za Rafu ima vremena, obzirom da je ovo vjerovatno posljednje prvenstvo za Maicona i Alvesa.Belmin6 je napisao/la:Rafael ne ide, šteta. Realno bolji je od panjeva Maicona i Alvesa.
Scolari ispade glupan.
BordoHikmet je napisao/la:Rafael u zadnje dvije sezone pokazao znatno više od precijenjenog Alvesa.
Testimonial nema veze sa odlaskom igraca.MoR je napisao/la:O čemu pričate vi, pa revijalna utakmica posvećena Ferdinandu je odigrana većSaurman je napisao/la:Loš odnos prema legendama kluba,za upravu.Skyline je napisao/la:
Yebiga, prva ponuda se odbija. Posto se Woodward ponasa kao kreten i sve informacije cure medijima, onda svi znaju da imamo ogroman novac i da idemo po 5-6 igraca. Zato i placamo ovako lude cijene otkad je Ferguson otisao. Ovi kao da su jedva docekali da skrti Skot ode, pa da se oni razbacuju i dokazivaju koliko para imaju.Format je napisao/la:Znaci ovi odbili ponudu za Shawa pa sta hoce u pm nije Cafu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zar tako zrak na Grbavici djeluje na ljude?Rajaz je napisao/la:BordoHikmet je napisao/la:Rafael u zadnje dvije sezone pokazao znatno više od precijenjenog Alvesa.![]()
Rafael je toliki prosjek da cak ni od onakvog klauna Alvesa nije vise pokazao ove sezone.
Gdje sam to napisao, molim lijepo? Čak i ne blatim Scolarija zbog ovih poziva, iz gore navedenih razloga. Jasno mi je što pojedinci nisu dobili poziv.3nemy_ je napisao/la:Bolji ti Rafael do Alvesa ?R.J.W.G. je napisao/la:Ma Scolari uigrava isti tim već dvije godine. Zato nije zvao ni Mirandu, Felipea Luisa pa i Diega Costu svojevremeno, a svi su i više nego zaslužili poziv. Čovjek zna da je svijetsko 3+4 utakmice (maksimalno), dakle potrebna je maksimalna uigranost i timska hemija, a to ovaj sastav Brazila jeste, koliko god se nekom činilo da bi neki igrači morali biti u timu. Za Rafu ima vremena, obzirom da je ovo vjerovatno posljednje prvenstvo za Maicona i Alvesa.Belmin6 je napisao/la:Rafael ne ide, šteta. Realno bolji je od panjeva Maicona i Alvesa.
Scolari ispade glupan.
kako onda opisati ovogodišnjeg Rafaela?R.J.W.G. je napisao/la: Ali recimo i ovogodišnji Alves je smiješan, to ti može potvrditi bilo ko malo ozbiljnije prati Barcu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.