HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mellow
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mellow » 13 maj 2014, 16:43

DzoleZeljo je napisao/la:Play-off ne moze ni Kosevo ni Zenica.

Koliko sam upravo, jedini blizi koji moze, jeste Maksimir...
Poljud sigurno može jer je Hajduk nedavno igrao u grupnoj fazi EL,čak je i Rijeka to mogla na svom stadionu.

Sarajevo je također nedavno igralo playoff EL na Koševu protiv Cluja tako da bi i Koševo trebalo zadovoljavati uvjete.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 maj 2014, 16:49

Ma teško ćemo proći i 2.pretkolo ali treba dati sve od sebe .
Zadržati ove igrače ako Crnov ode dovesti odma novog :D i
još se dodatno pojačati na nekim pozicijama. Ako Bekić ode a oće
i vrati se Krešo i Popović iz GOŠKa uz Nikolića moramo dovesti još jednog
pravog centarfora jer Krešo i Popović dolaze da budu na klupi za početak .

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 maj 2014, 17:07

ajde zrinjevci reci te nam o ovom vasem bekicu o kakvom se igracu radi ali iskreno vi koji ste ga gledali cesce sigurno znate o kakvom se igracu radi znaci iskreno nista preko srca
Samo Sarajevo

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 13 maj 2014, 17:09

kanarinac je napisao/la:ajde zrinjevci reci te nam o ovom vasem bekicu o kakvom se igracu radi ali iskreno vi koji ste ga gledali cesce sigurno znate o kakvom se igracu radi znaci iskreno nista preko srca
mogo bi daleko dogurat, po meni vrlo talentiran igrac. Bilo je dana kad je znao nekoliko dobrih lopti bezveze potrosit al sve u svemu vrlo dobar napadac

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 maj 2014, 17:10

kanarinac je napisao/la:ajde zrinjevci reci te nam o ovom vasem bekicu o kakvom se igracu radi ali iskreno vi koji ste ga gledali cesce sigurno znate o kakvom se igracu radi znaci iskreno nista preko srca
Solidan napadac, na jesen odlican, 8 golova, na proljece tek jedan, ali nije ni igrao puno radi komplikacija s ugovorom.
Meni je recimo Nikolic bolji, ali Amer je znao odigrat odlicno neke utakmice (Zeljeznicar pod BB)..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 maj 2014, 17:12

O čemu vi pričate......maštati je lijepo i sve to ali gledajući ove klubove sa kojima bi mogli igrat teško da ćemo proći. Volio bi da se varam. To ce biti dvije utakmice zaradi nešto i vracaj se u realnost. Tako ce nam svima biti dok liga skraćivanjem ne dobije na kvaliteti. Svaka 5 tekma u ligi je malo jača ostalo bezze.....

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 maj 2014, 17:20

1452 je napisao/la:O čemu vi pričate......maštati je lijepo i sve to ali gledajući ove klubove sa kojima bi mogli igrat teško da ćemo proći. Volio bi da se varam. To ce biti dvije utakmice zaradi nešto i vracaj se u realnost. Tako ce nam svima biti dok liga skraćivanjem ne dobije na kvaliteti. Svaka 5 tekma u ligi je malo jača ostalo bezze.....
sarajevo je moglo prije par godina doci do play offa mozemo i mi .
bili ti volio da nam dođe dinamo da skinemo gaće . to su 2 utakmice sve je moguce . ako igrači i trener tako razmišljaju onda nam negine novi partizan evo odma zvezda nek nas napuni .

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 maj 2014, 17:22

1452 je napisao/la:O čemu vi pričate......maštati je lijepo i sve to ali gledajući ove klubove sa kojima bi mogli igrat teško da ćemo proći. Volio bi da se varam. To ce biti dvije utakmice zaradi nešto i vracaj se u realnost. Tako ce nam svima biti dok liga skraćivanjem ne dobije na kvaliteti. Svaka 5 tekma u ligi je malo jača ostalo bezze.....
Zeljo nije uspio ni primirisati QR3 CL, ali eto mi imamo neko svoje specificno razmisnje kada je ta EVROPA u pitanju. Tj, igramo dok nam ne uvale prvi gol i onda se sve srusi. Tek smo prosle godine, donekle svatili da nije sve gotovo kada ti protivnik gol postigne, ali opet se desilo pumpanje u par minuta.

Vama zelim srecu i iskreno Vam govorim da ne razmisljate kao mi.
Pokusajte izvuci pouku iz nasih poraza.
Gore se greske skupo placanju, tj, protivnik te pupma koliko mu pustis. Mi smo na zalost, u tim padovima gol gola, dvostruko primali.

Prijasnjih godina je bilo ekipa sa kojima se moglo igrati, sada kada je ogromna razlika u finansijskoj dobiti izmedu CL i EL bez ulaganja nema nista. ALi, niposte nemojte skidati gace.

Ja vam iskreno zelim da Zvezdu dobijete, jer su sa nasih prostora, a iskreno, nisu dugo igrali CL i dosta se promijenilo od njihovog zadnjeg nastupa u ovom takmicenju. Tako da su zeleni po tom pitanju, a jos da dodam da bi oni mogli doci i sranja napraviti, tako da opet kako god da okrenes imali bi neke sanse...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 maj 2014, 17:29

Trebamo igrače poput Basare u CL lik se neće nikoga prepasti :clap:

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 maj 2014, 17:43

primasquadra je napisao/la:Trebamo igrače poput Basare u CL lik se neće nikoga prepasti :clap:
Lik je žestok i pozitivna hablecina volio bi da ostane. Volio bi da i Vučina ostane bar sezonu jos,protiv čelika je pokazao da još može

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 13 maj 2014, 18:18

Samo hrabro bez respekta, vjerujte mi.

dobro dzole kaze, Zeljo se redovno prepadne u startu jaceg i tu gubi tekmu odmah. Svi oni ulazu puno, ali svi su oni ljudi, tako da je sve moguce.

Nego ako vam dozvole da mozete igrati QR2 na svom stadionu, ja cu biti strahovito razocaran u upravu Zelje koja nista godinama ne radi po pitanju stadiona a ima vjerujem iste uvjete kao i vi....
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 13 maj 2014, 18:46

primasquadra je napisao/la:Ma teško ćemo proći i 2.pretkolo ali treba dati sve od sebe .
Ne, hvala. Nek' nastavi igrat bingo po kladionicama a ne ići na treninge. Riješili se jednog "igrača na sreću" /f.a/, sad da se i drugi vrati. :crazy: Inače, ako dovedu dvojicu-trojicu igrača kvalitete ko Stevo i Basara, moglo bi se proći to famozno 2.pretkolo. :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 maj 2014, 19:52

"Ajde Mile povedi jednu, ajde.." - bas je bilo tesko pogodit koju ce :) ..
Mile je pozitiva, jest napravio glupost tada, ali meni se cini da zivi za Zrinjski koliko god limitiran bio :D .

Nego, spominje se Kresin povratak. Ne bi bilo lose da karijeru zavrsi ovdje, a i da imamo dobru zamjenu za Stevu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 13 maj 2014, 19:59

Kreso je od ljeta 99% nas igrac..
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

StephanEl92
Kontakt:

Post Postao/la StephanEl92 » 13 maj 2014, 20:37

BordoHikmet je napisao/la:Čestitke na osvojenoj ligi. Inšallah da vam je ovo zadnja osvojena titula u Bosni. Nadam se da ćete ostvariti svoj tisućljetni san uskoro pa preći u HNL. Svaki Ultras sanja da Zrinjski igra u matici, u HNL-u, a ne u ''šugavoj'' zemlji. Eto ostvarite taj san i sretno vam tamo sa Hajdukom, Dinamom, Rijekom i ostalim. I matere vam eto, povedite i ove Štrumfove sa vama. Nisu oni za Bosne.
Zivio ti nama jos 100 godina :grin:
Sto ga vise lome to ga volim jace Z <3
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Forza Milan

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 maj 2014, 20:47

Banana je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:Ma teško ćemo proći i 2.pretkolo ali treba dati sve od sebe .
Ne, hvala. Nek' nastavi igrat bingo po kladionicama a ne ići na treninge. Riješili se jednog "igrača na sreću" /f.a/, sad da se i drugi vrati. :crazy: Inače, ako dovedu dvojicu-trojicu igrača kvalitete ko Stevo i Basara, moglo bi se proći to famozno 2.pretkolo. :)
Lik je bio na posudbi u GOŠK-u i sada će se vjerovatno vratiti da malo grije klupu kod nas .
Pa neće ga se uprava tek tako riješiti plaćeno je Travniku za njega i Denija. Nema više nikom davati
slobodne papire , nek trunu u nas ili nek počnu ozbiljno igrat i pomognu sebi .

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 maj 2014, 21:17

marioo8888 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Nema sta sto se tice navijackog aspekta nama je ovo veliki minus iako je bilo 9:30 ujutro niko nam nije kriv sto se nismo organizovali , tako i njima kad su im pab razvalili sami krivi i gotovo :D
Navijacki minus itekako nama ali uslikali se momci milion slika isto turisti sta ces nama je postalo normalno setati svojim dijelom grada a oni su prvi put bili na starom mostu :lol: :lol:
Nama je normala uvijek bilo lagani zrinjevac avenija centar 2 panjevina franjevacka dum al neka ne slikamo se mi ko oni pravi su mi turisti :lol:
Naravno da vam je minus,posebno je minus ako znaš šta je bilo prije jedno 25 dana,kad ste pošli ispast heroji u 4 ujutro,pa kako završi ;)
Kakvo 4 ujutro majko moja aj u inbox o cemu pricas majke ti ? :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 maj 2014, 21:20

kakva je drenaza na BB...lije ova kisurina a ne misli stat do prekosutra...nama sutra bitna utakmica pa jel bude kaljuga poslije ovolike kise il se moze igrat...hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 13 maj 2014, 21:24

BordoHikmet je napisao/la:Čestitke na osvojenoj ligi. Inšallah da vam je ovo zadnja osvojena titula u Bosni. Nadam se da ćete ostvariti svoj tisućljetni san uskoro pa preći u HNL. Svaki Ultras sanja da Zrinjski igra u matici, u HNL-u, a ne u ''šugavoj'' zemlji. Eto ostvarite taj san i sretno vam tamo sa Hajdukom, Dinamom, Rijekom i ostalim. I matere vam eto, povedite i ove Štrumfove sa vama. Nisu oni za Bosne.
Hvala. Iz tvojih usta u Božje uši. :) Krešo bi bio pun pogodak. :D On i Stevo. Odlično. :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 maj 2014, 21:26

ANTIFA ! je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Nema sta sto se tice navijackog aspekta nama je ovo veliki minus iako je bilo 9:30 ujutro niko nam nije kriv sto se nismo organizovali , tako i njima kad su im pab razvalili sami krivi i gotovo :D
Navijacki minus itekako nama ali uslikali se momci milion slika isto turisti sta ces nama je postalo normalno setati svojim dijelom grada a oni su prvi put bili na starom mostu :lol: :lol:
Nama je normala uvijek bilo lagani zrinjevac avenija centar 2 panjevina franjevacka dum al neka ne slikamo se mi ko oni pravi su mi turisti :lol:
Naravno da vam je minus,posebno je minus ako znaš šta je bilo prije jedno 25 dana,kad ste pošli ispast heroji u 4 ujutro,pa kako završi ;)
Kakvo 4 ujutro majko moja aj u inbox o cemu pricas majke ti ? :lol: :lol:
Jel posteno, huligani iz Mostara...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.