Prema mojim informacijama DAanel81m je napisao/la:Ok, hvala ti.Znači mogao bi se 1 opaliti ako bude na kladionici.

Moderator/ica: GracanicaAA
Prema mojim informacijama DAanel81m je napisao/la:Ok, hvala ti.Znači mogao bi se 1 opaliti ako bude na kladionici.
A gdje će Podgrmeč dobiti još 3 boda za opstanak, treba im barem 39 da računaju da mogu ostati a sada imaju 33? Jel možda računaš na Čapljinu? I njima treba osim 3 boda protiv Troglava još barem jedan a po vama će čapljinci pustiti Banovićima, gube u Konjicu pa im ostaje da ne mogu dati bodove Podrgmeču.cesc4 je napisao/la:Tesko da ces to gdje naci.... Vjerovatno neki kombinovani sastav al eto ja kolko znam da cemo odigrat gore malo slabije da bi Podgrmec mogao pustit Banovicima...anel81m je napisao/la:Ima li igdje ikakva stranica da mogu viditi najavu ove utakmice, ko igra i to?Znači trebao bi Podgrmeč dobiti.cesc4 je napisao/la: Podgrmec - Bratstvo 1 opet igramo za Banovice jer podgrmec kad osigura opstanak daje Banovicima 3 boda![]()
Igman ispada
Za tebe važi isto kao i za magareta**** je napisao/la:Imaš tijelo 40-godišnjaka ali ti je mozak 10-godišnjaka,,,,NkBratstvoGracanica je napisao/la:WPa mene sramota ispred ovog blavora i magareta.... Paaaa daaj, jel neko može bit toliko napaćen da toliko može nekoga mrzit.. Ebo li vas više brko i cijela brkina kafana i svi oni što piju u njoj počevši od Miće dupelisca pa do Seje kojem samo noge vire iz Dasinog pakaša.. al ebeš ga tam.. Al opet kako sebi ne možete shvatit i razgraničit da nema Dase mi bi igrali po livadama sjeveroistočne Bosne. Nisam ni za Dasu a ni protiv njega, ima on svojih mana i vrlina.. Čovjek voli klub i ulaže u njega i neka radi sa njeg šta hoće.
A vama dvojici plenumaša bi preporučio, pred opštinu i štrajk glađu. Morate ustrajati u svojoj borbi da skinete Dasu. Sretno vam bilo.
PS: Još malo pa možemo i zoološki vrt u Gr otvorit...![]()
![]()
![]()
I gdje je ovdje Podgrmeč pustio Budućnosti bodove?! Jbt pročitaj koju je teoriju cesc imao, za to sam ga pitao gdje će Podgrmeč naći 3 boda ako puste Banovićima!renato je napisao/la:evo ti da ti bude jasno kako
PODGRMEC-BRATSTVO 1 36
PODGRMEC-BUDUCNOST 1 39
CAPLJINA-PODGRMEC x 40
BUDUCNOST-GOSK 1 33
CAPLJINA-BUDUCNOST 2 36
BUDUCNOST-RUDAR 1 39
IGMAN-CAPLJINA 1 33
TROGLAV-IGMAN 36
IGMAN-MLADOST 39
ispada igman slabiji skor od buducnosti
Moja greskastudeni je napisao/la:I gdje je ovdje Podgrmeč pustio Budućnosti bodove?! Jbt pročitaj koju je teoriju cesc imao, za to sam ga pitao gdje će Podgrmeč naći 3 boda ako puste Banovićima!renato je napisao/la:evo ti da ti bude jasno kako
PODGRMEC-BRATSTVO 1 36
PODGRMEC-BUDUCNOST 1 39
CAPLJINA-PODGRMEC x 40
BUDUCNOST-GOSK 1 33
CAPLJINA-BUDUCNOST 2 36
BUDUCNOST-RUDAR 1 39
IGMAN-CAPLJINA 1 33
TROGLAV-IGMAN 36
IGMAN-MLADOST 39
ispada igman slabiji skor od buducnosti
Ajd super, samo sto Juni nema 31 nego 30 dana. Da vas opet nije slagao mozda?BLUTUD je napisao/la:Dobre vijesti za dva najvatrenija navijača NK BRATSTVO:godišnja skupština zakazana za 31.06.2014. u BKC-u sa pet tačaka dnevnog reda.Nakon izlaganja počasnog prijedsednika kluba svi prisutni će imati pravo uputiti pitanja,kritike i sugestije.Svi ste pozvaniSPORTSKI POZDRAV
Još ne spavaš...??? :OIronMany je napisao/la:Ajd super, samo sto Juni nema 31 nego 30 dana. Da vas opet nije slagao mozda?BLUTUD je napisao/la:Dobre vijesti za dva najvatrenija navijača NK BRATSTVO:godišnja skupština zakazana za 31.06.2014. u BKC-u sa pet tačaka dnevnog reda.Nakon izlaganja počasnog prijedsednika kluba svi prisutni će imati pravo uputiti pitanja,kritike i sugestije.Svi ste pozvaniSPORTSKI POZDRAV
NkBratstvoGracanica je napisao/la:Još ne spavaš...??? :OIronMany je napisao/la:Ajd super, samo sto Juni nema 31 nego 30 dana. Da vas opet nije slagao mozda?BLUTUD je napisao/la:Dobre vijesti za dva najvatrenija navijača NK BRATSTVO:godišnja skupština zakazana za 31.06.2014. u BKC-u sa pet tačaka dnevnog reda.Nakon izlaganja počasnog prijedsednika kluba svi prisutni će imati pravo uputiti pitanja,kritike i sugestije.Svi ste pozvaniSPORTSKI POZDRAV
Hajde sine lezi sutra moraš poranit u školu, koju peticu dobit![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidi se MAGARE da nemaš pojmaIronMany je napisao/la:Ako se ne varam, Nenad Gajic je sudskim sporom naplacivao dugove, a bilo je i sudske policije dole na Bratstvu i zaplijene imovine.
Kakav je tvoj tlak bio u subotu kad te Brko karindžo pred 256 gledatelja,,,,što u pola utakmice skide dres Bratstva...pa bolan nisi pola sata poslije utakmice znao gdje si parkiro auto,,,,BLUTUD je napisao/la:Vidi se MAGARE da nemaš pojmaIronMany je napisao/la:Ako se ne varam, Nenad Gajic je sudskim sporom naplacivao dugove, a bilo je i sudske policije dole na Bratstvu i zaplijene imovine.Čuj sudska policija 2007god.još u 2.ligi sjever
Ja sam čuo da je sud zaplijenio 2.korner zastavice na onoj str.od TPA
A da znaš da je Gajiću STALJIN sredio kuću,fasadu,grijanje u Loznici još od "TVOJIH"para ima da ti pritisak ode na 300/200
Pitaj Nenada kad dođe u čaršiju često je tu
Nego ti angažuj SIPU,KRIMOLOVCE 080 020 505 bezplatni poziv ako nemaš boba.USUDI SE prijavi korupciju to je tvoja grđanska dužnost
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.