FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 13 maj 2014, 16:04

Do mene je onda, mislio sam da će svi oni biti u Sarajevu na pripremama jer je tako slučaj sa ostalim reprezentacijama.
No nebitno, zaslužio je budue na spisku od 30 reprezentativaca.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 13 maj 2014, 16:20

Svaka cast Stani zasluzio je.. :bih:
Ara ce u narednom periodu dobiti poziv 100% :opaopa: ,mlad je jos al je na pik sigurno kod SS.

p.s Svaka cast rukovodstvu kluba koje radio na prezentaciji onoj na SBF dobra prezentacija nema sta..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 maj 2014, 16:42

DzoleZeljo je napisao/la:
zumba je napisao/la:Cimirot ili Tomic hmm tu je to negdje,Cimirot nesto odgovorniji prema nazad,Tomo ipak lucidniji i bolji prema naprijed,tu se u ligi samo Jajalo i Stojcev poredit s njim.
Treba gledati i uspijeh koji su pojedinacno zabiljezili.

Tomic sa Zeljom osvojio sve sto se moze osvojiti, ovaj drugi jos nista.

Nije da ovog drugog sada ponizavam, vec jednostavno, ako se dode u takvu sitvaciju, koga pozvati, mislim da Tomic ipak ima prednost u odnosu na Cimirota.

Ali ko ce ti znati, posto smo mi inace glupi po tom pitanju, ako Tomic ode kod Mamica, vrlo lako bi njega Mamic mogao probiti u Hr selekciju.

Isti slucaj sa Loncaricem, koji se po meni nalazi na prekretnici karije, OPET! Samo je pitanje vremena ko ce na vrijeme opet prepoznati u njema ogroman potencijal, Mamic ili mi...

@amypitar - Jbg, ako ode iz Sarajeva koje nista godinama nije osvojilo za te pare koje slutis, onda ovi iz Zelje mogu kolektivno se ubiti, jer su osvojili sve sto su mogli a nisu mogli napraviti milionski tranfer.

Ali opet dobro znas kako tu igra menaderski lobi najvise...

O cemi ti ziv bio?

Loncaric je predmet sprdnje u Zagrebu, isto kao i Delac. Malo popricaj sa nekim iz Zagreba ko prati Dinamo sta misli o tom Loncaricu.
On da u HNL-u ima mjesta ne bi branio ovdje, a ne da u reprezentaciji Hrvatske ima mjesta. Ista situacija je i sa Delacem.

A sto se Tomica tice, prica ti je i vise nego suplja. Dobar igrac za nase lige i to je to. I to je kao nesto bolji tek od ove sezone. Budimo realni, nije igrac koji ce naparviti neku karijeru van BiH.
A to sta je osvojio i da je to uslov da bude ispred Cimirota, e to ti je tek suplja.
Ako se ne varam igrac se poziva u skladu sa zadnjim partijama.
Sta je Tomic osvojio ove sezone?
CImirot ce osvojiti kup, tako da ti ta prica automatski pada u vodu.
Po tebi, onda je neko iz Zrinskog MORAO biti pozvan.
Naravno da niti Cimirot nije igrac koji ce podici kvalitet reprezentacije, ali je bar puno mladji i igra na deficitarnijoj poziciji.
Misljenja sam da su on ili Grahovac trebali biti pozvani.
A sto se Stanica tice, momak je trudom to zasluzio i zelim mu srecu. Vise bih volio gledati njega u reprezentaciji nego Avdiju.
Isto tako mislim da je Armin Hodzic trebao biti pozvan da ako nista skuplja iskustvo.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 13 maj 2014, 17:11

A mi kad smo vama pisali da Delac i Jajalo valjaju ne bi dosli ovdje da valjaju vi se pucali druge suplje price, i sad ti nama dosao ovdje da prosipas o Loncaricu.

Prije svega @pisac ti negledas utakmice svog klub kad igra na Kosevu, a ne da gledas Zelju i da znas kakav je Loncaric. Papaka ima u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu koji ce psovati nekog igraca. Isto sto pola grada prica da Svraka i Jamak ne valjaju mozes okaciti macku o rep. Momci su dva odlicna igraca.

A ti prije svega se odluci da bar odes na ovo finale kupe, jer do sad si utakmice Sarajeva provodio na nasoj temi.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 maj 2014, 17:15

stannis je napisao/la:A mi kad smo vama pisali da Delac i Jajalo valjaju ne bi dosli ovdje da valjaju vi se pucali druge suplje price, i sad ti nama dosao ovdje da prosipas o Loncaricu.

Prije svega @pisac ti negledas utakmice svog klub kad igra na Kosevu, a ne da gledas Zelju i da znas kakav je Loncaric. Papaka ima u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu koji ce psovati nekog igraca. Isto sto pola grada prica da Svraka i Jamak ne valjaju mozes okaciti macku o rep. Momci su dva odlicna igraca.

A ti prije svega se odluci da bar odes na ovo finale kupe, jer do sad si utakmice Sarajeva provodio na nasoj temi.
Sta reci osim ne nasmijati se na ovaj tvoj komentar :kafa:

OK, ne zelis biti realan, zivi u svojim nekim uvjerenjima, tvoje prvo.
Nadaj se da ce i Tomic i Loncaric prodati se za milione. Vidjet cemo ko ce na kraju biti u pravu :kafa:

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 13 maj 2014, 17:19

Opet ti ponavljam posljednje kolo lige ti umjesto da si na Kosevu gledas svoj klub, ti dodes na nasu temu da komentarises. Vrlo je moguce da vise gledas Zelju, nego Sarajevo jer taj dan je bio stream iz Prijedora, pa je moguce da su upucen u kvalitet Zeljinih igraca, nego Sarajeva. To je za pohvala. Zna se koji je najveci klub uvijek bio.. ;)

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 13 maj 2014, 17:53

Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sarajevobusinessforum.com/en ... industries

Evo i prezentacije sa SBF, na kraju je Zeljina... Daj Boze da od toga bude nesto...
Sad gledam, predstavljaju igrače porijeklom iz BiH a nema Marija Stanića (Željino dijete) :oops: . Moglo je ovo i bolje, ali ipak, bolje išta nego ništa! ;) Ko bi nam ugodio ... :D SRETNO na SBF! Nadam se nekoj ludoj sreći ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 13 maj 2014, 18:10

Ne bih da budem pesimista ali koliko čujem iz nekih PR krugova svi važniji gosti su otkazali učešće na SBF-u.Trenutne prognoze su da će to biti još jedno prodavanje magle.Naravno niko sretniji da me praksa demantuje ali teško ,zaista teško.
Današnja vijest da je EP BiH sponzorisala fudbalski savez sa 700000 km može dati mogući pravac djelovanja.Ima para i unutra očito.Samo je pitanje lobiranja i mukotrpnog rada

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 13 maj 2014, 18:13

Adviser je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sarajevobusinessforum.com/en ... industries

Evo i prezentacije sa SBF, na kraju je Zeljina... Daj Boze da od toga bude nesto...
Sad gledam, predstavljaju igrače porijeklom iz BiH a nema Marija Stanića (Željino dijete) :oops: . Moglo je ovo i bolje, ali ipak, bolje išta nego ništa! ;) Ko bi nam ugodio ... :D SRETNO na SBF! Nadam se nekoj ludoj sreći ...
Hoce li biti pojedinacne prezentacije ili standovi?

Gledao sam malo druge prezentaciji i mnogi imaju amaterske kao i mi, tako da konkurencija nije bas velika, ali ne gleda se estetika pa to toliko nije ni bitno.
Bitno je ovo sto nudimo, ti lokacija u centru grada....
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pisac » 13 maj 2014, 18:17

stannis je napisao/la:Opet ti ponavljam posljednje kolo lige ti umjesto da si na Kosevu gledas svoj klub, ti dodes na nasu temu da komentarises. Vrlo je moguce da vise gledas Zelju, nego Sarajevo jer taj dan je bio stream iz Prijedora, pa je moguce da su upucen u kvalitet Zeljinih igraca, nego Sarajeva. To je za pohvala. Zna se koji je najveci klub uvijek bio.. ;)

Opet gluposti pises. Sve i da je ovo istina, a nije to mozes lako provjeriti, kakve to ima veze sa svom ovom pricom?
Kazem ti, vjeruj u svoje price, budi u zabludi, ja te zaista ne zelim razuvjeravati. Neka je tebi Tomic potencijal za Hrvatsku reprezentaciju a Jajalo propalitet i za nase lige ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 13 maj 2014, 18:32

pisac je napisao/la:
stannis je napisao/la:Opet ti ponavljam posljednje kolo lige ti umjesto da si na Kosevu gledas svoj klub, ti dodes na nasu temu da komentarises. Vrlo je moguce da vise gledas Zelju, nego Sarajevo jer taj dan je bio stream iz Prijedora, pa je moguce da su upucen u kvalitet Zeljinih igraca, nego Sarajeva. To je za pohvala. Zna se koji je najveci klub uvijek bio.. ;)

Opet gluposti pises. Sve i da je ovo istina, a nije to mozes lako provjeriti, kakve to ima veze sa svom ovom pricom?
Kazem ti, vjeruj u svoje price, budi u zabludi, ja te zaista ne zelim razuvjeravati. Neka je tebi Tomic potencijal za Hrvatsku reprezentaciju a Jajalo propalitet i za nase lige ;)

Dzaba kad neko nema obraza.I jos laze i dalje. :thumbdown:

Tomic je ovdje dvije sezone i pokazao se kao odlican igrac. A Jajalo je tu 10 kola od kojih je osam prehodao. Tebi tvoje, meni moje..

I otidi bar na finale kupa da gledas svoj klub.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 maj 2014, 18:38

Nevjerovatan si lik. Haj sto si nerealan, ali zasto izmisljas stvari? :)
Pa bolan iole ko se razumije u fudbal ni po cemu ne moze porediti Jajala i Tomica. Znas li ti jadan ne bio za koje je pare Jajalo otisao u Italiju? Znas li koliko je utakmica u Bundesligi odigrao? Znas li da je bio kapiten Hrvatske mlade reprezentacije?
A to za finale kupa, naravno da cu otici. Izmedju ostalog da pomognemo i Zelji da ode u Evropu kad se za istu sam nije uspjeo izboriti :)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 maj 2014, 18:38

Odliiiična prezentacija. Možda bude neke sreće :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 13 maj 2014, 18:38

reks je napisao/la:Ne bih da budem pesimista ali koliko čujem iz nekih PR krugova svi važniji gosti su otkazali učešće na SBF-u.Trenutne prognoze su da će to biti još jedno prodavanje magle.Naravno niko sretniji da me praksa demantuje ali teško ,zaista teško.
Današnja vijest da je EP BiH sponzorisala fudbalski savez sa 700000 km može dati mogući pravac djelovanja.Ima para i unutra očito.Samo je pitanje lobiranja i mukotrpnog rada
Ja sam čuo (od ljudi koji rade sa tim koje će to predstaviti i onima koji su zaduženi za organizaciju SBF-a) nešto slično tome, tj. da nisu ni trebali biti Šeici (Sheikh Mansour i sl. kako su mediji lupetali) i da oni neće ni biti, već su poslali svoje ljude. Tako da kada saberemo ova dva infa, dobijemo, ovo što sam ja napisao tj. da ljudi nisu otkazali nego da nisu ni trebali biti, ali će biti njihovi ljudi koji su zaduženi za to. :D

Šta bude biće! Bitno je da je sada svima dostupna prezentacija i planovi koji bi klubu mogli biti od velikog značaja. Sad svi mogu dokazati koliko vole ovaj klub tj. mogu odvojiti malo svog vremena i poslati par mailova na adrese koje im padnu na pamet, nikad se ne zna kome ova prezentacija može biti zanimljiva.

Prema tome, evo linkovi pa šaljite ...

2014: FK ŽELJEZNIČAR - Outstanding Sports Investment Opportunity

FILE (.pptx) : http://www.sarajevobusinessforum.com/pr ... ation.pptx
FILE (.pdf) : http://www37.zippyshare.com/v/49724812/file.html
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 maj 2014, 18:46

solidno odrađena prezentacija s obzirom da prvi put učestvujemo u ovakvim projektima :)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 maj 2014, 18:47

I da ne bude nista od toga, ne treba te ocajavati. Za vas je bitno da ste se pokrenuli sa neke nule u poslovnom smislu. Ako nista, neko ce cuti za vas. Rijtko je ko na prvu nesto veliko uradio.
U svakom slucaju nemate sta izgubiti sa ovim, a ako bude kakvog hajra, onda odlicno po vas.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 13 maj 2014, 18:51

Ne bih da bude provokacija, ali zasto ste vi na ovom forumu? Zar vi niste bili "against modern football" i odkud da ste tu "na prodaju"?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 maj 2014, 18:54

pitar079 je napisao/la:Ne bih da bude provokacija, ali zasto ste vi na ovom forumu? Zar vi niste bili "against modern football" i odkud da ste tu "na prodaju"?
pročitaj prezentaciju pa možda i skontaš što smo tu

ps. možda ne znaš engleski :silent:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 maj 2014, 18:54

pitar079 je napisao/la:Ne bih da bude provokacija, ali zasto ste vi na ovom forumu? Zar vi niste bili "against modern football" i odkud da ste tu "na prodaju"?
Mislim da se radi o izgradnji stadiona i akademije a ne o privatizaciji kluba?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 13 maj 2014, 18:56

Nego niko da mi odgovori, hoce li biti pojedinacne prezentacije ili standovi? Hvala

Takoder, kada se pogleda koji dio stadiona zeljo posjeduje, juzna tribina nije dio vec opcinska zemlja...

moze li neko postaviti tu sliku sa prezentacije postoo pisem sa moba...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 42 gosta.