prvi mec:Roddick-Verdasco-nije poceoharry_90 je napisao/la:Roddick-Verdasco-u ovaj dvoboj kao favorit ulazi Roddick koji vodi u medjusobnim omjerima 9-2,treba napomenut da je zadnjih 5 meceva slavio Roddick,mozda danas mozemo ocekivat iznenadjenje tj.pobjedu Verdasca,ne sumnjam da ce se ovdje igrati 3 seta i da ce preci zadanu granicu od 23,5 gejmova,jer zadnji njihov mec je zavrsio preko 25 poena a to jest turnir u Montrealu...TIP:Roddick-Verdasco zbroj gejmova vise od 23,5
Hokej:Straubing-Hannover:u medjusobnim omjerim ova 2 tima vodi Straubing sa 4:2,zadnju tekmu Hannover je dobio Straubinga kao gost,i sigurno ce ekipa Straubinga trazit pobjedu kako bi uzvratili poraz od 2:3,treba napomenut kada god su se ova dva tima susretali kod Straubinga uvijek je bilo 5-6 golova na svakom mecu,tako da i danas ocekujem puno golova na ovom mecu,Hannover u zadnjih 5 tekmi redovno na gostovanjima postize po 3-4 gola,dok Straubing u zadnjih 5 meceva kod kuce daje izmedju 3-5 golova na svakom mecu kod kuce...Na ovom mecu ocekujem pobjedu domacina i preko 5 golova...
Parma-Lazio:Lazio katastrofa ove godine,zadnjih 6 tekmi na gostovanju nisu dobili,dok Parma zadnje 3 kuci nije dobila,al je redovno postizala gol,takodje kao i Lazio na gostovanju,tako da ovdje mozemo ocekivat da oba tima daju gol,jer uvijek za ovaj mec padne izmedju 3-4 gola u svakom dvobooju,kada god je Lazio igrao kod Parme dajje po 2-3 gola na svakom mecu,dok Parma 1-2 dadne Laziu na svom terenu.U zadnjih 5 meceva ova dva tima koja su se igrali kod Parme trenutni skor je 1:2 za Lazio i imaju 2 nerijesena rezultata,stim da je Lazio u zadnja dva gostovanja Parmi dao 5 golova..Iako je Lazio u krizi danas tipujem na njega,ili 3+.
TIP:LAZIO 2,ILI 3+
ovo danas uplacujem
drugi mec:Straubing-Hannover:4:4 pogodio sam da na njihovim tekmama uvijek padne puno golova,tako je i veceras bilo tacno 8,ko me je poslusao mogao je igrat preko 5 golova,pobjeda domacih u zadnju minutu izmakla,i dao sam tacne prognoze sto se tice koliko domacin daje golova kad igra kod kuce i koliko gost daje golova na gostovanju,znaci pogodjena jos jedna analiza

treca tekma:Parma-Lazio 0:2