FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 13 maj 2014, 15:51

Pod hitno treba skloniti grobare (ili ostatke bivse kriminalne vlade NS BiH) nogometa/fudbala, Hajrudina Gobeljica, Vladimira Domonkovica (brat poznatog grobara BH fudbala Ilje Dominkovica) i njihovu ekipu, u toj ekipi je bio i Hamdija Abdic zv. Tigar dok nije otisao na odsluzenje zatvorske kazne zbog reketiranja i nanosenja teskih tjelesnih povreda. Ta ekipa cijelo vrijeme pokusava nelegalnim i nedozvoljenim sredstvima doci do svog cilja, a to je PL(Jedinstvo). Najveci prijatelji te zloglasne ekipe su NK Orasje iz Orasja i FK Radnicki iz Lukavca, gdje inace NK Jedinstvo ima nocenje kad gostuje na TK.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 13 maj 2014, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 13 maj 2014, 15:53

Postenje krajisnika smo vec iskusili kada su pioniri Slobode prosle godine igrali u Podzvizdu protiv nekakve skole ABC , vodi je neki kriminalac Husidic , covjek je izveo momke 93 i 94 godiste sa knjizicama od djece 98 , mi ih slikali potrazili po Facebook-u i nasli ko je ko , popisali i poslali savezu slike i legitimacije radi poredjenja , izgubili smo tu 1:0 , a revans susret nisu ni dosli kada su skontali da cemo ih docekati sa papirilogijom i ljudima iz Saveza ! Posle toga svi mi se gade i ovo Jedinstvo samo potvrdjuje nema gore insana ! Iste godine pioniri Slobode postaju prvaci drzave , kao sto ce nasi prvotimci biti akoBogda prvaci ove godine !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 maj 2014, 15:55

unavita je napisao/la:hahaha eto vam vas pajdo iz zenice sudi to je ok jel da? :lol: capljina, buducnost, radnicki, iskra,branitelj, su utakmice rijesene od vase uprave i azmira, dok smo mi orasje i capljinu rijesili i vi pricate o nekom postenju.Ali naravno dok vi to radite to je uredu, sta ljudi uradise zbog sudije iz cazina, iako ste vec rijesili utakmicu(vjerovatno ovi maloupuceniji na forumu znaju sto su blize slobodi), cak se i ss.ba digao kakav gebels kakvi bakaraci, cestitam na postenom ulazu u postenu PL :sick:
Trebao bi se ti vise brinuti za svoju ekipu koja ne zna sastaviti 2 pasa..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 maj 2014, 16:03

unavita je napisao/la:hahaha eto vam vas pajdo iz zenice sudi to je ok jel da? :lol: capljina, buducnost, radnicki, iskra,branitelj, su utakmice rijesene od vase uprave i azmira, dok smo mi orasje i capljinu rijesili i vi pricate o nekom postenju.Ali naravno dok vi to radite to je uredu, sta ljudi uradise zbog sudije iz cazina, iako ste vec rijesili utakmicu(vjerovatno ovi maloupuceniji na forumu znaju sto su blize slobodi), cak se i ss.ba digao kakav gebels kakvi bakaraci, cestitam na postenom ulazu u postenu PL :sick:
Na početku sezone pričalo se kako je Jedinstvo već sigurni putnik za PL, riješeno vam je bilo sve, mora da boli kad znaš da si tako blizu, a opet tako daleko...Uostalom, ako išta, trebate bit zahvali Slobodi što ste uopšte u ovoj ligi i ostali prošle sezone...
:wave: :wave: :wave:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 maj 2014, 16:14

Skver je napisao/la:Pod hitno treba skloniti grobare (ili ostatke bivse kriminalne vlade NS BiH) nogometa/fudbala, Hajrudina Gobeljica, Vladimira Domonkovica (brat poznatog grobara BH fudbala Ilje Dominkovica) i njihovu ekipu, u toj ekipi je bio i Hamdija Abdic zv. Tigar dok nije otisao na odsluzenje zatvorske kazne zbog reketiranja i nanosenja teskih tjelesnih povreda. Ta ekipa cijelo vrijeme pokusava nelegalnim i nedozvoljenim sredstvima doci do svog cilja, a to je PL(Jedinstvo). Najveci prijatelji te zloglasne ekipe su NK Orasje iz Orasja i FK Radnicki iz Lukavca, gdje inace NK Jedinstvo ima nocenje kad gostuje na TK.
:lol: :lol: :lol: Strucnjaka, sta rece i osta ziv :urnebes: :urnebes:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 13 maj 2014, 16:17

@Lloris, jeli moraš bit svakom loncu poklopac ? :crazy:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 maj 2014, 16:20

qqlele je napisao/la:@Lloris, jeli moraš bit svakom loncu poklopac ? :crazy:
Javi mi se covjek koji jos samo sebe nije citirao na ovom forumu :lol: :lol: samo ti brate nemoj mi se javljati alergican sam na tebe :damn:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 maj 2014, 16:23

LloriS je napisao/la:
Javi mi se covjek koji jos samo sebe nije citirao na ovom forumu :lol: :lol: samo ti brate nemoj mi se javljati alergican sam na tebe :damn:
Evo da te ja citiram prvi i posljednji put: smaras u pizdu materinu. :kafa:

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 13 maj 2014, 16:35

LloriS je napisao/la:
Šta je ušljo, ovaj vaš kloc vam zaključao forum na stranici jedinstva pa se kotite ovde na temi Slobode.
i pod hitno idi u kakvu ustanovu liječi se , vidiš kako se blizi kraj prvenstva da si sve lošiji i lošiji..bojim se za tebe da nećeš dozivit ulazak Slobode u PL..prolupat ćeš, jer odavno ovde valjaš gluposti.

:wave:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 13 maj 2014, 16:59

sad ce ovi iz bihaca da se bune jer nam sudi sudija iz zenice, a mi i robija smo braca po boji :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 maj 2014, 17:02

Hjoj dreke nakon sto im je pokvaren plan :o Udjem na forum kad ono ovako fina vijest...
Al bitno je da su oni jednom nogom u PLBiH.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 maj 2014, 17:08

"...Treba istaknuti da su se oglasili i ostali klubovi sa područja Tuzlanskog kantona koji su bili spremni sutra da ne igraju svoje utakmice sve dok takmičarska komisija fudbalskog saveza FBiH ne uradi nešto po pitanju izbora glavnog sudije meča Branitelj – Sloboda. Jer kako kažu žele se solidarisati sa Slobodom i poručuju danas Sloboda, sutra mi…"
:clap: :clap: :clap:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 maj 2014, 17:12

ovo sto je napravila uprava vezano za sudijsku trojku na celu sa GOSPODINOM HUSICEM je za :bow: :bow:
odlican potez...svaka im cast na brzoj reakciji....tako se brane interesi kluba :evil: :evil:
nije vise ni do PL i glumatanja nekog postenja nego je jednostavno dosta da o jednom klubu i instituciji kakav je fudbalski klub SLOBODA TUZLA odlucuju KREZAVE I POLUPISMENE KOCKASTE GLAVE koje se ne neznaju potpisat kako treba a u nekim lobijima i smijesnim komisijama su i to godinama...e pa dosta je vise...nek nas i prodze jedinstvo sutra na tabeli al dosta je bilo treniranja strogoce na Slobodi...OD LICENCE ZA EVROPSKU LIGU DO ODUZIMANJA BODOVA SLAVIJI...zavaljeni smo bruku puta i to na ustrb ovih novih miki maus klubova...jednom se to MORA presjec i pokazat zube pa neka buda sto biti mora...POZDRAV CRVENO CRNOJ ARMIJI :cool: :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 maj 2014, 17:19

wobly92 je napisao/la:"...Treba istaknuti da su se oglasili i ostali klubovi sa područja Tuzlanskog kantona koji su bili spremni sutra da ne igraju svoje utakmice sve dok takmičarska komisija fudbalskog saveza FBiH ne uradi nešto po pitanju izbora glavnog sudije meča Branitelj – Sloboda. Jer kako kažu žele se solidarisati sa Slobodom i poručuju danas Sloboda, sutra mi…"
Izvor? :)
075

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 maj 2014, 17:23

LloriS je napisao/la:
Skver je napisao/la:Pod hitno treba skloniti grobare (ili ostatke bivse kriminalne vlade NS BiH) nogometa/fudbala, Hajrudina Gobeljica, Vladimira Domonkovica (brat poznatog grobara BH fudbala Ilje Dominkovica) i njihovu ekipu, u toj ekipi je bio i Hamdija Abdic zv. Tigar dok nije otisao na odsluzenje zatvorske kazne zbog reketiranja i nanosenja teskih tjelesnih povreda. Ta ekipa cijelo vrijeme pokusava nelegalnim i nedozvoljenim sredstvima doci do svog cilja, a to je PL(Jedinstvo). Najveci prijatelji te zloglasne ekipe su NK Orasje iz Orasja i FK Radnicki iz Lukavca, gdje inace NK Jedinstvo ima nocenje kad gostuje na TK.
Mada ne odgovaram osobama koje nisu zrele i mentalno sposobne rasudjivati, ali evo odgovorit cu ti: Ta ista kriminalna organizacija stiti igrace koje udaraju sudije i ne kaznjava ih (tu prestaje sport, postaje ulica)......To je decko moj van svake pameti, mada to tvoj mentalni sklop ne moze prihvatiti, nego bolje vam tj. onima koji su zreli i mentalno sposobni razmisljati da svoj klub ociste od ljudi koji su u kriminalu i onih koji su bliski kriminalnim krugovima i zaista me ne cudi zasto ste toliko godina u ovoj ligi.
🔴⚫️

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 13 maj 2014, 17:26

Sada treba očekivati i da gosp. iz Zenice koji treba da sudi sutra bude izložen pritiscima hodze,tigrova i ostalih pokemona.

Sutra srcem do pobjede

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2014, 17:27

slika

Gobeljić je ovaj u bijeloj košulji
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 maj 2014, 17:28

TzBulevar87 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:"...Treba istaknuti da su se oglasili i ostali klubovi sa područja Tuzlanskog kantona koji su bili spremni sutra da ne igraju svoje utakmice sve dok takmičarska komisija fudbalskog saveza FBiH ne uradi nešto po pitanju izbora glavnog sudije meča Branitelj – Sloboda. Jer kako kažu žele se solidarisati sa Slobodom i poručuju danas Sloboda, sutra mi…"
Izvor? :)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 maj 2014, 17:29

Skver je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Mada ne odgovaram osobama koje nisu zrele i mentalno sposobne rasudjivati, ali evo odgovorit cu ti: Ta ista kriminalna organizacija stiti igrace koje udaraju sudije i ne kaznjava ih (tu prestaje sport, postaje ulica)......To je decko moj van svake pameti, mada to tvoj mentalni sklop ne moze prihvatiti, nego bolje vam tj. onima koji su zreli i mentalno sposobni razmisljati da svoj klub ociste od ljudi koji su u kriminalu i onih koji su bliski kriminalnim krugovima i zaista me ne cudi zasto ste toliko godina u ovoj ligi.
P.S. Da dodam, pitam se kakav je to savez koji ne stiti svoje sudije od jalijasa kakav je vas golman Hamzabegovic.
🔴⚫️

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 maj 2014, 17:30

Zodiac je napisao/la:Sada treba očekivati i da gosp. iz Zenice koji treba da sudi sutra bude izložen pritiscima hodze,tigrova i ostalih pokemona.

Sutra srcem do pobjede

Gobeljić sutra baca sihire pod BB. :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 11 gostiju.