Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ovo se može proći...

Civa je napisao/la:
Ako se Čičkušić nije oprostio ili šta već i njega bih ja zovnuo.

-
- Kontakt:
mag je napisao/la:Civa je napisao/la:

Sigurno da zasluzuje poziv ali dok je igrao u Krivaji dobijo pozive a sad nista tako bi mu bilo najbolje da se vrati u Krivajumag je napisao/la:Civa je napisao/la:

Braća Karačić na suprotnim stranama
http://www.dodaske.ba/sport/rukomet/127 ... kog-finala
Prati li se regionalna liga?

http://www.dodaske.ba/sport/rukomet/127 ... kog-finala
Prati li se regionalna liga?
-
- Kontakt:
Šest golova Halilbegovića, po jedan Vražalića i Harmandića
Autor: Jasmin Tajić
Datum: 2014-04-26 21:54:06
Odigrano je pet mečeva rukometne Bundeslige u večerašnjem programu, a pobjede su zabilježili Eisenach, Lemgo, Wetzlar, Fuchse Berlin i Melsungen...
Eisenach Faruka Vražalića je večeras bio bolji od Goppingena na svom terenu sa 25:23. Iako njihove šanse za opstanak su teoretske, Vražalić i društvo su odigrali sjajan i rasterećen meč pa su tokom cijelog meča imali vodstvo, a na poluvremenu je bilo 12:12, a ta razlika je bila i na kraju, 25:23.
Eisenach je predvodio Bjarki Elisson koji je postigao osam golova, dok je Jon Jonsson dodao pet. Naš Faruk Vražalić je postigao jedan gol. Kod Goppingena Daniel Fontaine je postigao devet golova, dok je Momir Rnić dodao sedam golova.
TV Emsdetten Faruka Halilbegovića je odavno izgubio šanse za opstanak, a i večeras su poraženi od osvajača Kupa Njemačke Fusche Berlina sa 22:28 na domaćem terenu. Igropulo je predvodio "Lisice" sa sedam golova, dok je Iker Romero dodao šest. Kod TVE-a najefikasniji je bio naše internacionalac Faruk Halilbegović sa šest golova.
Wetlzar Adnana Harmandića je savladao Magdeburg sa 28:24. Domaće je predvodio Tobias Reichman sa šest golova, dok je kod Magdeburga Robert Weber postigao devet golova.
Datum: 2014-04-26 21:54:06
Odigrano je pet mečeva rukometne Bundeslige u večerašnjem programu, a pobjede su zabilježili Eisenach, Lemgo, Wetzlar, Fuchse Berlin i Melsungen...
Eisenach Faruka Vražalića je večeras bio bolji od Goppingena na svom terenu sa 25:23. Iako njihove šanse za opstanak su teoretske, Vražalić i društvo su odigrali sjajan i rasterećen meč pa su tokom cijelog meča imali vodstvo, a na poluvremenu je bilo 12:12, a ta razlika je bila i na kraju, 25:23.
Eisenach je predvodio Bjarki Elisson koji je postigao osam golova, dok je Jon Jonsson dodao pet. Naš Faruk Vražalić je postigao jedan gol. Kod Goppingena Daniel Fontaine je postigao devet golova, dok je Momir Rnić dodao sedam golova.
TV Emsdetten Faruka Halilbegovića je odavno izgubio šanse za opstanak, a i večeras su poraženi od osvajača Kupa Njemačke Fusche Berlina sa 22:28 na domaćem terenu. Igropulo je predvodio "Lisice" sa sedam golova, dok je Iker Romero dodao šest. Kod TVE-a najefikasniji je bio naše internacionalac Faruk Halilbegović sa šest golova.
Wetlzar Adnana Harmandića je savladao Magdeburg sa 28:24. Domaće je predvodio Tobias Reichman sa šest golova, dok je kod Magdeburga Robert Weber postigao devet golova.
Dundo kapitenski.
http://www.wislatv.pl/pl/component/sprtv/film/406-toro" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.wislatv.pl/pl/component/sprtv/film/406-toro" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hvala na tom videu, mene si prijatno iznenadila. Ne znam kako da kažem osim da je prelijep osjećaj vidjeti nekoga našeg, koga znaš cijeli svoj život, da je ovako uspio a dolazi iz male sredine kao što je Cazin.BaDa12 je napisao/la:Dundo kapitenski.![]()
I svaka čast urednicima WisleTV na muzici

-
- Kontakt:
ko je mirko delic na spisku za island
-
- Kontakt:
Malo si pomiješ'o babe i žabe, taj ne postoji, imas Mirka Mikića i Vedrana Delića, koji ti trebabordobijeli je napisao/la:ko je mirko delic na spisku za island

Zadnja izmjena: KonjuhizZivinica, dana/u 13 maj 2014, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
ma nezna to haman niko a i ovi spiskovi sve razliciti ja gledao spiskove bez mikica sa dgledam spisak ima i mikic jos u nas kazu u zivinicama u klubu dosao poziv i za jaskica i gafarabordobijeli je napisao/la:ko je mirko delic na spisku za island
Samo Sarajevo
to je otprilike najbolje što imamo , samo malo bode oči pozivanje jednog desnog krila , a tri lijeva , nadam se da Marka nemisli koristiti Malinovića na krilu , pokušavao je već sa njim i vidjelo se da nije išlo ... mogao je komotno pozvati Denija Velića , navodno igra dobro tamo negdje u HondurasuMarković je za Island pozvao 19 rukometaša, a okupljanje je zakazano 1. juna u Sarajevu. Susret s Islandom se igra 7. juna u Skenderiji:
Golmani: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović
Krila: Alen Ovčina, Vedran Delić, Mirko Mikić, Faruk Vražalić
Bekovi: Mirsad Terzić, Duško Čelica, Nikola Prce, Ivan Milas, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Kosta Savić, Dejan Malinović
Pivoti: Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić
Rezervni igrači: Adam Savić, Bezbradica, Stefan Janković , Memić , Zulfić , Građan , Halilković , Gafar Hadžiomerović i Jaškić.

- gradacac10
- Kontakt:
Ja kako sam upoznat sa situacijom Deni Velic je u klubu u Dohi s Damirom Doborcem i dok Damir razbija tu ligu, Deni Velic mislim da nema dozvole a vec je godinu dana u klubu i da ne igra nego samo trenira dole vec dugo vremena... ako grijesim neka me neko ispravi 

moguće da su u istom klubu ... Doborac vjerovatno kao i u našoj PL zabija 10-15 golova po utakmici
, koliko je on pauzirao u Reprezentaciji , ako su prošle 3 godine nije isključeno da ga ovi iz Qatara prime u svoju Reprezentaciju 

Može li neko objasniti što se dogodilo sa Josipom Čavarom? Bio je na prošlom spisku i nakon prve utakmice pozvan je Dejanović... A što se tiče ovog spiska, nije mi jasno po čemu je Dejanović bolji od Savića.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- samo_lijevo
- Kontakt:
Opet nema Cakica i Halilbegovica.Bravo selektore! 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Gdje si ti prije otpisivo "STRUČNJAK"no rules je napisao/la:to je otprilike najbolje što imamo , samo malo bode oči pozivanje jednog desnog krila , a tri lijeva , nadam se da Marka nemisli koristiti Malinovića na krilu , pokušavao je već sa njim i vidjelo se da nije išlo ... mogao je komotno pozvati Denija Velića , navodno igra dobro tamo negdje u HondurasuMarković je za Island pozvao 19 rukometaša, a okupljanje je zakazano 1. juna u Sarajevu. Susret s Islandom se igra 7. juna u Skenderiji:
Golmani: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović
Krila: Alen Ovčina, Vedran Delić, Mirko Mikić, Faruk Vražalić
Bekovi: Mirsad Terzić, Duško Čelica, Nikola Prce, Ivan Milas, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Kosta Savić, Dejan Malinović
Pivoti: Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić
Rezervni igrači: Adam Savić, Bezbradica, Stefan Janković , Memić , Zulfić , Građan , Halilković , Gafar Hadžiomerović i Jaškić., što se tiče rezervnog sastava otpisao bi Jaškića , Memića i Zulfića , ostali mogu odmah upasti u Reprezentaciju .
Ne znam to za Velica da ne igra posljednju godinu znam samo da odavno ganja da zaigra za Katar znaci da je izgubljen za nas mislim da je i odbio poziv ipak kako sam cuo da je velke pare dobio da zaigra za njih ljudi prave ekipu za SP.gradacac10 je napisao/la:Ja kako sam upoznat sa situacijom Deni Velic je u klubu u Dohi s Damirom Doborcem i dok Damir razbija tu ligu, Deni Velic mislim da nema dozvole a vec je godinu dana u klubu i da ne igra nego samo trenira dole vec dugo vremena... ako grijesim neka me neko ispravi
-
- Kontakt:
Vladimir Vranješ i Nikola Prce se okitili titulom EHF cupa
Datum: 2014-05-19 10:36:17
Rukometni reprezentativci naše zemlje Vladimir Vranješ i Nikola Prce su postali prvi bh igrači koji su se ove godine okitili evropskom titulom...
Njihov Pick Szeged je na završnom turniru EHF cupa u Berlin napravio fantastičnu stvar, a ekipa Carlosa Pastora bila bi nezamisliva bez naših Zmajeva. Pick Szeged je prvo u polufinalu u subotu savladao domaćina završnog turnira Fuchse Berlin sa 24:22, a u tom meču su vodili od prve do posljednje minute.
U drugom polufinalu Pick Szeged je savladao ekipu rumunsku Constantu sa 36:32.
U jučerašnjem finalu Pick Szeged je savladao i Montpellier. Nešto slično kao i u polufinalu, iako je Montpellier poveo na početku i vodio sa 5:4 u 8. minuti, Pick Szeged je preuzeo incijativu i okrenu rezulat u svoju korist, a na poluvremenu je bilo 16:14.
U drugom dijelu poprilično izjednačena utakmica, u kojoj je Montpellier nekoliko puta uspio da izjednači, ali ali Pick Szeged im nije dopustio da povedu, a ključna prednost u durgom dijela bila je u 56. minuti kada je Mindeigia pogodio za 28:25 i dalo se naznačiti ko će osvojiti drugo po rangu takmičenje u rukometnoj Evropi. Konačan rezultat je glasio 29:28.
Pick je predvodio Ilyes sa sedam golova. Nikola Prce je positgao tri gola, a Vladimir Vranješ jedan. Kod Montpelliera Dragan Gajić je postigao deset golova.
Čestitamo našim Zmajevima Nikoli Prci i Vladimiru Vranješu na osvojenoj tituli. Svaka čast momci.
Datum: 2014-05-19 10:36:17
Rukometni reprezentativci naše zemlje Vladimir Vranješ i Nikola Prce su postali prvi bh igrači koji su se ove godine okitili evropskom titulom...
Njihov Pick Szeged je na završnom turniru EHF cupa u Berlin napravio fantastičnu stvar, a ekipa Carlosa Pastora bila bi nezamisliva bez naših Zmajeva. Pick Szeged je prvo u polufinalu u subotu savladao domaćina završnog turnira Fuchse Berlin sa 24:22, a u tom meču su vodili od prve do posljednje minute.
U drugom polufinalu Pick Szeged je savladao ekipu rumunsku Constantu sa 36:32.
U jučerašnjem finalu Pick Szeged je savladao i Montpellier. Nešto slično kao i u polufinalu, iako je Montpellier poveo na početku i vodio sa 5:4 u 8. minuti, Pick Szeged je preuzeo incijativu i okrenu rezulat u svoju korist, a na poluvremenu je bilo 16:14.
U drugom dijelu poprilično izjednačena utakmica, u kojoj je Montpellier nekoliko puta uspio da izjednači, ali ali Pick Szeged im nije dopustio da povedu, a ključna prednost u durgom dijela bila je u 56. minuti kada je Mindeigia pogodio za 28:25 i dalo se naznačiti ko će osvojiti drugo po rangu takmičenje u rukometnoj Evropi. Konačan rezultat je glasio 29:28.
Pick je predvodio Ilyes sa sedam golova. Nikola Prce je positgao tri gola, a Vladimir Vranješ jedan. Kod Montpelliera Dragan Gajić je postigao deset golova.
Čestitamo našim Zmajevima Nikoli Prci i Vladimiru Vranješu na osvojenoj tituli. Svaka čast momci.
Dundo Tore kapitenski, drugi dio.BaDa12 je napisao/la:Dundo kapitenski.![]()
http://www.wislatv.pl/pl/component/sprt ... 08-toro-ii" onclick="window.open(this.href);return false;

(Ne bi bilo loše da neko od naših medija prenese ovaj razgovor s našim kapitenom...)
@Cap17an,
sve znam. A, muzika je Medino djelo, tim je ova priča još ljepša.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.