FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SARS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 13 maj 2014, 13:14

solar1987 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:Prejaka liga :D ne znam samo kako vi znate ko ce sudit prije delegiranja :D svaka cast
http://nsfbih.ba/upload/documents/Deleg ... 20KOLO.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Znam to je izaslo danas ja msm,a neki su znali vec prije 2 dana ko ce nam sudit.
Predsjednik i dopredsjednik Komisije izvršili su delegiranje sudaca i posmatrača suđenja XXV, XXVI i XXVII kola Prve lige FBiH. Inace sjednica komisije za suce i sudjenje je odrzana 29.04.2014 tako da jos tada su klubovi znali ko ce im i kad suditi, i ljudi moji ja se uopste ne bojim sutrasnje utakmice mi cemo to dobiti a Branitelj za uzvrat u zadnjem kolu ima bodove u Gracanici tako da nemaa potrebe da se sikirate :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 maj 2014, 13:24

je,o majku na profilu mu vidis da vuce za Bihac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 maj 2014, 13:27

Obrisa mi neko post il mi se cini? :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 maj 2014, 13:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:je,o majku na profilu mu vidis da vuce za Bihac
isto sam primjetio :lol: :lol: :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 maj 2014, 13:42

Mogu poslati sudiju iz Bihaća,ali džaba. :kafa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 13 maj 2014, 13:50

cetvrti sudija u Kaknju iz Tuzle :shock:

A posteno je pricati o bodovima branitelja u gracinici , a sloboda sutra uzma(sto se i po Bihacu prica) :shock: ko o cemu ......Sa tom vasom mitomanijom me opasno podsjecate na neke...postenjacine :kafa:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 maj 2014, 13:50

Ja vama džaba trubim...mirno spavajte,rata neće biti :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 maj 2014, 13:51

unavita je napisao/la:cetvrti sudija u Kaknju iz Tuzle :shock:

A posteno je pricati o bodovima branitelja u gracinici , a sloboda sutra uzma(sto se i po Bihacu prica) :shock: ko o cemu ......Sa tom vasom mitomanijom me opasno podsjecate na neke...postenjacine :kafa:
Joj kad vas zayebe četvrti sudija koji igrač ulazi i koji izlazi,stvarno će bit komedija

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 13 maj 2014, 13:55

Igrači neće znati jel ulaze il izlaze sa terena :mrgreen: :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 maj 2014, 13:57

pinoglavi je napisao/la:

Joj kad vas zayebe četvrti sudija koji igrač ulazi i koji izlazi,stvarno će bit komedija
Ma moze nam pomoci cetvrti sudac. Neka pokaze u 30' minuti (ako bude povoljan rezultat za Slobodu) da ima nadoknade jos 3min. :mrgreen:
Dosta je vise kukanja na sudije! Imate gore sto je staragarda napisao. Vjerujte mu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 maj 2014, 13:58

HOĆEMO BODOVEEEEEEE HOĆEMO BODOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sa zapadne straneeeeeeeeeee

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 maj 2014, 13:59

ss.ba članak
...
Ovakvim delegiranjem nezadovoljni su i u Slobodi i to s pravom, pa su najavili da, ukoliko ne dođe do promjene, neće istrčati na megdan Branitelju.

...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 maj 2014, 14:01

Slobodi sude sudije iz Cazina
Sramna odluka Gobeljića i društva

Piše: A. Beganović Danas, 13:51
Sutra je na rasporedu 27. kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a odigravanje meča Branitelja i Slobode dovedeno je pod znak pitanja zbog srmanog poteza Komisije za suce i suđenje na čelu sa predsjednikom Hajrudinom Gobeljićem.

Naime, za susret koji bi mogao biti odlučujući u borbi za plasman u Premijer ligu, Gobeljić je za glavnog sudiju delegirao Eldisa Prošića iz Cazina, dok je jedan od pomoćnika Džemal Burzić, također iz Cazina.

Na prvi pogled rekli bismo ništa čudno. Međutim, ako uzmemo u obzir da se za Premijer ligu bore Jedinstvo iz Bihaća i Sloboda iz Tuzle, onda možemo reći da je ovakav potez Gobeljića u najmanju ruku skandalozan.

Ovakvim delegiranjem nezadovoljni su i u Slobodi i to s pravom, pa su najavili da, ukoliko ne dođe do promjene, neće istrčati na megdan Branitelju.

SportSport.ba pokušao je kontaktirati Gobeljića, koji nije odgovarao na naše pozive, dok dopredsjednik Komisije za suce i suđenje, Vladimir Dominković, nije htio dati svoj komentar.

Također, SportSport.ba je pokušao stupiti i u kontakt sa generalnim sekretarom Nogometnog saveza Federacije BiH, Elvedinom Bakovićem, no isti je na sastanku pa smo ostali uskraćeni za njegovu izjavu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 13 maj 2014, 14:02

Fkt nidje veze..pa i Rudaru je u Gabeli sudio lik iz Tuzle,kada je Rudar bio u utrci za Premier Ligu i tu je pokrao Rudar,sta je sad trebao Rudar odustati od tekme gdje je lik iz Tuzle sudija ? :D
Rudar Kakanj !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 maj 2014, 14:02

Ma meni je ovo smijesno sa sudijama, jbg. vi pricate kad vam sude ovi iz Cazina da je to zbog troskova, slazem se, treba štedjeti :D, nemoj mi samo reci da se primjenjuju isti arsini od istog covjeka koji je zaduzen za delegiranje sudija. Mislim...... :D, sto je mnogo, mnogo je....jbg. ovo je previse i od očajnika.
🔴⚫️

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 maj 2014, 14:03

pinoglavi je napisao/la:ss.ba članak
...

...

Ako su već poslali sudiju,nećemo ni igrati neka upišu/registruju 3:0 utakmicu i ćao.HOĆEMO SUDIJU IZ BANOVIĆA,GRAČANICE,SREBRENIKA,KALESIJE..nije bitno iz koje čaršije,samo da je iz TK ;)

Slažem se u potpunosti sa našom upravom :!: :clap: :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 maj 2014, 14:04

GK1996 je napisao/la:Fkt nidje veze..pa i Rudaru je u Gabeli sudio lik iz Tuzle,kada je Rudar bio u utrci za Premier Ligu i tu je pokrao Rudar,sta je sad trebao Rudar odustati od tekme gdje je lik iz Tuzle sudija ? :D
Nego de ti reci jel' Rudar prodao utakmicu Jedinstvu?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 maj 2014, 14:06

no sikiriki raja :D samo lakapo :cool:
Sloboda Tuzla

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 13 maj 2014, 14:07

Probisvjet je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:Fkt nidje veze..pa i Rudaru je u Gabeli sudio lik iz Tuzle,kada je Rudar bio u utrci za Premier Ligu i tu je pokrao Rudar,sta je sad trebao Rudar odustati od tekme gdje je lik iz Tuzle sudija ? :D
Nego de ti reci jel' Rudar prodao utakmicu Jedinstvu?
Uzeli premije od Slobode :) :D
Rudar Kakanj !!!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 maj 2014, 14:07

Vodite se onom Dodikovom neće meni Bošnjak suditi. Ako je sudija objektivan i pošten nema veze da je i iz Bihaća.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.