NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

IronMany
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la IronMany » 12 maj 2014, 20:43

http://www.eminbih.org/index.php?option ... Itemid=313" onclick="window.open(this.href);return false;

Ado ajd zaviri ako smijes na ovaj link gore :urnebes:

Vidi ko je jedan od pocasnih predsjednika :lol:

pa onda zaviri tu

http://www.eminbih.org/index.php?option ... Itemid=311" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

Aj uzdravlje :kralj:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 12 maj 2014, 20:51

BLUTUD je napisao/la:Žao mi te BLAVORE,pravo mi te žao :plac: Šta ti je brko uradio reci nama,otvori dušu možda dođe i do njega pa se smiluje i pomogne u vezi posla.Ne j.e.b.u vas plenumaše ni2%
mijenjaš teze,,,vidjeli smo svi šta uradi tebi u subotu,,,a pet godina si čeko ,,,i dočeko da ti ga Brkajlija sukne pred objektivnom gračaničkom publikom,,,doduše nisi sam bilo vas je par sa ovog foruma,,,osvetnici,,, :opaopa: :opaopa:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 12 maj 2014, 20:52

Magare pogriješio si temu čovječe :lolno: Ovo je tema NK BRATSTVO a za sastanak plenumaša i opozicije se raspitaj negdje drugo.dosadni ste sa politikom u PM :thumbdown:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 12 maj 2014, 20:58

**** je napisao/la:
BLUTUD je napisao/la:Žao mi te BLAVORE,pravo mi te žao :plac: Šta ti je brko uradio reci nama,otvori dušu možda dođe i do njega pa se smiluje i pomogne u vezi posla.Ne j.e.b.u vas plenumaše ni2%
mijenjaš teze,,,vidjeli smo svi šta uradi tebi u subotu,,,a pet godina si čeko ,,,i dočeko da ti ga Brkajlija sukne pred objektivnom gračaničkom publikom,,,doduše nisi sam bilo vas je par sa ovog foruma,,,osvetnici,,, :opaopa: :opaopa:
Ti bih trebao potražit pomoć.Ustaješ ujutro prije 6h.pališ računar i napadaš brku na forumu :plac: Zapitaj se malo :?: razbolit ćeš se :crazy: Opterećen si skroz :hmmmmm: Ja da sam na tvom mjestu rokno bi ga i Zenica :salut:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 12 maj 2014, 21:15

ado78 je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:Ja stvarno Vas pojedine ne razumijem, cilj Vam jeste bila PL al i jos 2 kluba imaju isti cilj i normalno je bilo da ce 2 popusit (sad koja) vi ste vec ispali i trazi se jos jedan. Vi ste pokusali ali niste uspjeli, nema se sta sada klubu prigovarati, ajde da ste prodali kome bodove (od konkurenata) pa i nekako da se prigovara ali ovako Boze moj pa i Real najavljuje titulu pa izgubi.
Nezz drug sta da kazem ovo je cudan grad,pa vidis da pola na forumu sto se tice bratstva ne raspravljaju o bratstvo samo im je daso u ustima jer su nesto trazili covjek im nije dao i to tako ide,dobijes slobodu cisto i igras nerjesneo protiv jedinstva i sudija i opet ne valja daso onda pustis banovicima opet ne valja ali sve istim ne valja mene licno ne interesuje da li je predsjednik daso ili milosevic ja volim bratstvo a isto nisam zaposlen kao i ovi na forumu niti sam sta trazio licno od dase ali ga postujem,ovim ovdje dezurnim pljuvatorima protiv dase ja bi im preporucio da se ostave tastature i pravac njegov kafic covjek svaku noc gore vjerovatno i nek se gore ispušu ovo stvarno nema smisla pa ubise covjeka ovdje jer ovaj forum jedini je ostao i mozda 3% plenuma :lol: :lol: ja prezadovoljan da budemo 5 a kamoli kad bi bili 3 nezz kako bi ovi dusmani podneli jer bi to bio najbolji plasman bratstva poslije rata kazem opet prezadovoljan jedva cekam subotu da opet vidim malog mrkovica,šušu,kadica,huesjnovica i naravno ove nase strane igrace koji su nasi jer puno su nam radosti doneli,bolan bolan pa kavi su to ljudi u gradu gledam protiv slobode Šuša uzeo da puca penal 2000 gledalaca i dusmana moli boga da promasi pa da ga sahrane zajedno sa ostalim igracima a da ne govorim za dasu jos me drzi ono kad im Šuša zabi svima gore na tribinama ali eto ne valja im ni to,jos jednom savjet ovim na forumu ostavite se tastaure i pravac daso caffe i popricajte mozda covjek uvazi vasa misljenja jer vidim kako piseta vjerovatno svi imate fakultete za **** znam da ima :lol: :lol: i brko pametan pa mozda nadjete zajednici jezik a nije vi se ovdje polomiste pisajuci i jos nesto kad budete isli u kafic nemojte zaboraviti cestitati dasi progalesen je za NACELNIKA DECENIJE u federaciji :clap: :clap: pa ujedno mu cestitajte jest da ce te vi reci da je i to kupio ali ne moze se kupit sve :wave: :wave: :wave: opet kazem ja volim bratstvo pa da ga vodi najgore dusman,budite mi pozdravljeni :njanjanja: :njanjanja: :njanjanj
svaka ti na mjestu svaka čast,sad razmišljam šta bi bilo da šule promaši penal protiv slobode,pa sigurno bi ga pljuvali jedno 10-ak godina,ma kakvo pljuvanje razapeli bi ga ovi dušebrižnici............al ih je sve ušutio....

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 12 maj 2014, 21:53

fukara1919 je napisao/la:Ja stvarno Vas pojedine ne razumijem, cilj Vam jeste bila PL al i jos 2 kluba imaju isti cilj i normalno je bilo da ce 2 popusit (sad koja) vi ste vec ispali i trazi se jos jedan. Vi ste pokusali ali niste uspjeli, nema se sta sada klubu prigovarati, ajde da ste prodali kome bodove (od konkurenata) pa i nekako da se prigovara ali ovako Boze moj pa i Real najavljuje titulu pa izgubi.
svaka cast prijatelju svaka ti je za :thumbup: :clap: :clap: ..sretno Slobodi u srijedu i abd da zavrsi posao :thumbup:
7april je napisao/la:
ado78 je napisao/la:]

Nezz drug sta da kazem ovo je cudan grad,pa vidis da pola na forumu sto se tice bratstva ne raspravljaju o bratstvo samo im je daso u ustima jer su nesto trazili covjek im nije dao i to tako ide,dobijes slobodu cisto i igras nerjesneo protiv jedinstva i sudija i opet ne valja daso onda pustis banovicima opet ne valja ali sve istim ne valja mene licno ne interesuje da li je predsjednik daso ili milosevic ja volim bratstvo a isto nisam zaposlen kao i ovi na forumu niti sam sta trazio licno od dase ali ga postujem,ovim ovdje dezurnim pljuvatorima protiv dase ja bi im preporucio da se ostave tastature i pravac njegov kafic covjek svaku noc gore vjerovatno i nek se gore ispušu ovo stvarno nema smisla pa ubise covjeka ovdje jer ovaj forum jedini je ostao i mozda 3% plenuma :lol: :lol: ja prezadovoljan da budemo 5 a kamoli kad bi bili 3 nezz kako bi ovi dusmani podneli jer bi to bio najbolji plasman bratstva poslije rata kazem opet prezadovoljan jedva cekam subotu da opet vidim malog mrkovica,šušu,kadica,huesjnovica i naravno ove nase strane igrace koji su nasi jer puno su nam radosti doneli,bolan bolan pa kavi su to ljudi u gradu gledam protiv slobode Šuša uzeo da puca penal 2000 gledalaca i dusmana moli boga da promasi pa da ga sahrane zajedno sa ostalim igracima a da ne govorim za dasu jos me drzi ono kad im Šuša zabi svima gore na tribinama ali eto ne valja im ni to,jos jednom savjet ovim na forumu ostavite se tastaure i pravac daso caffe i popricajte mozda covjek uvazi vasa misljenja jer vidim kako piseta vjerovatno svi imate fakultete za **** znam da ima :lol: :lol: i brko pametan pa mozda nadjete zajednici jezik a nije vi se ovdje polomiste pisajuci i jos nesto kad budete isli u kafic nemojte zaboraviti cestitati dasi progalesen je za NACELNIKA DECENIJE u federaciji :clap: :clap: pa ujedno mu cestitajte jest da ce te vi reci da je i to kupio ali ne moze se kupit sve :wave: :wave: :wave: opet kazem ja volim bratstvo pa da ga vodi najgore dusman,budite mi pozdravljeni :njanjanja: :njanjanja: :njanjanj
svaka ti na mjestu svaka čast,sad razmišljam šta bi bilo da šule promaši penal protiv slobode,pa sigurno bi ga pljuvali jedno 10-ak godina,ma kakvo pljuvanje razapeli bi ga ovi dušebrižnici............al ih je sve ušutio....
Aferim ado brate neka se dusmani puse ko ih ...... cekali su dugo vremena ovo, nesanica ubija ,ustajanje u 5 ujutro pa za tastaturu, zamisli kako su ocekjivali poraz od Slobode ,cak ga najavljivali :mrgreen:
pa popus..se , pa blavor najavljivo 4 vezana poraza pa popu...i :opaopa: :opaopa: :opaopa: al eto nama subote opet na Luka , jedni da navijaju i bodre svoj klub a jedni da grizu nokte i :rol: :rol: :rol: zamislite samo kako je kada klub koji ne volis MORAAAAS gledati svake subote :lol: :lol: :lol: a nemas m.u.d.a da nesto kazes javno :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

sta drugo jadnicima da porucimo :tralala: :tralala: :tralala:

Ko ne voli nogomet ima hvala bogu rukomet i odbojku pa bujrum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 12 maj 2014, 22:00

BLUTUD je napisao/la:
**** je napisao/la:
Ti bih trebao potražit pomoć.Ustaješ ujutro prije 6h.pališ računar i napadaš brku na forumu :plac: Zapitaj se malo :?: razbolit ćeš se :crazy: Opterećen si skroz :hmmmmm: Ja da sam na tvom mjestu rokno bi ga i Zenica :salut:
Vidiš ti imaš ubilačke navike,koje su vjerovatno proizašle iz petogodišnjeg razmišljanja i kovanja plana za osvetu Banovićima i taman misliš da si dočeko a ono,,,ispade da si pet godina živio u zabludi,,,pet godina života si potrošio na ništa,,,koji si ti gubitnik,, :opaopa: :opaopa:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 12 maj 2014, 22:29

Ja potrošio 5god. a ti cijeli život blavoreee,brko ti uništio karijeru,spavat od njega nemožeš,imaš noćne more :zzz:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 12 maj 2014, 22:47

WPa mene sramota ispred ovog blavora i magareta.... Paaaa daaj, jel neko može bit toliko napaćen da toliko može nekoga mrzit.. Ebo li vas više brko i cijela brkina kafana i svi oni što piju u njoj počevši od Miće dupelisca pa do Seje kojem samo noge vire iz Dasinog pakaša.. al ebeš ga tam.. Al opet kako sebi ne možete shvatit i razgraničit da nema Dase mi bi igrali po livadama sjeveroistočne Bosne. Nisam ni za Dasu a ni protiv njega, ima on svojih mana i vrlina.. Čovjek voli klub i ulaže u njega i neka radi sa njeg šta hoće.

A vama dvojici plenumaša bi preporučio, pred opštinu i štrajk glađu. Morate ustrajati u svojoj borbi da skinete Dasu. Sretno vam bilo. :)

PS: Još malo pa možemo i zoološki vrt u Gr otvorit... :D :D

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 13 maj 2014, 02:41

Vi realno imate dobre igrace i sve to, ali kao klub i sredina nemate uslove za PL. cim u PL ligu udjete mora se stadion prosiriti, svlacionice doraditi i bruka jos posla. Po meni trenutno niste za PL ali ako vec Vi mislite da mozete pa Boze moj ozezte. Vama kao opstini bi najbolje bilo da napadnete PL ali da se i sa Mujom dog. da mu Bratstvo bude primarni klub u koji bi ulagao a ne Malesici i onda bi s takvom financijskom podrskom (naravno da i Daso ostane i da se Bonzo, Europrost liftovi pridruze) bili bi stabilan premierligas. A ovi sto seru po Dasi, realno da Dase nema sada bi Bratstvo igralo u rangu sa Malesicima, nikada pomocni ne bi dobili i jos dosta dosta dobri stvari koji su u i oko Bratstva.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 13 maj 2014, 11:09

pa toliko ulozili a od sljedece sezone sa Benficom iz Malesica u ligi,,,i cuj Bonzo da pogura klub,,,,hahahaha,,,

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 13 maj 2014, 12:37

**** je napisao/la:pa toliko ulozili a od sljedece sezone sa Benficom iz Malesica u ligi,,,i cuj Bonzo da pogura klub,,,,hahahaha,,,
Ja ti opet kazem iskreno ako ti je bitno koliko se je potrosilo odes u pomenuti caffe i covjek ti sve transparentno pokaze i dokaze jer vidim tebe pojede to koliko se trosi,smiri se malo odes u kafic ispušeš se dobro u razgovoru sa brkom i to je to a nije ovako dzaba rano ustajes pises po ovom forumu vise niko i ne nosi izvjestaje sa ovog foruma jer ga ne interesuje a ovako ti ovo sto mi pisemo, mi koji volimo bratstvo bez obzira na to ko ga vodi sebi izvuci sa ovog foruma i pravac plenum pa tu raspravite mozda dodje do dase jer ovdje vam ocigledno ne pali,pustite nas na miru da raspravljamo o nasem klubu pogledaj teme slobode i dr klubova ljudi pisu o klubu,igracima,trenerima jer ljudi to vole a vama dzaba govoriti i opet ti kazem i vise se necu osvrtat na tebe ****,COVJECE IDI U KAFIC I RIJESI TO STO TI JE OBECANO OD STRANE BRKE JER NE MRZI KLUB TOLIKO RADI NJEGA moras covjece se malo opustiti sta ti je ili ako nemas drugog izbora vas ovdje 2-3 sa foruma koji non stop blatite dasu i klub sastavite se i jos uzmite tog plenuma sto je ostalo i pravac pred opstinu mozda nesto pokrenete ili okrenete :lol: :lol: :lol:

SAMO NAM OSTAVITE BOLESNICI OVAJ FORUM DA RASPRAVLJAMO O FUDBALU,IGRACIMA,REZULTATIMA jer za to i jest ovaj forum a nije za POLITIKU vasu DUSMANI BRATSTVA :salut: :salut: :salut: :salut:

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 13 maj 2014, 13:48

**** je napisao/la:pa toliko ulozili a od sljedece sezone sa Benficom iz Malesica u ligi,,,i cuj Bonzo da pogura klub,,,,hahahaha,,,
Pa da i Bonzo i Index i Plamingo i da ne nabrajam dalje :D
Mada po meni je bolje da imate stabilnog drugoligaša nego da ganjate taj neki instant uspjeh kao što trenutno rade ovi iz Bihaća. Šta ćete dobiti od toga da provedete godinu dvije u PL? Apsolutno ništa a istrošit ćete ogromne količine novca za igrače, stadion ( koji ćete napunit samo protiv Sarajeva, Želje i možda Čelika i Veleža dok će na ostalim utakicama posjeta biti ravna ovoj koju sad imate jer isto je narodu da li gledao Vitez, Travnik, Obarsku ili Banoviće, Čapljinu i slično, znači nikakve razlike nema ).

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 13 maj 2014, 15:00

ado78 je napisao/la:
Ja ti opet kazem iskreno ako ti je bitno koliko se je potrosilo odes u pomenuti caffe i covjek ti sve transparentno pokaze i dokaze jer vidim tebe pojede to koliko se trosi,smiri se malo odes u kafic ispušeš se dobro u razgovoru sa brkom i to je to a nije ovako dzaba rano ustajes pises po ovom forumu vise niko i ne nosi izvjestaje sa ovog foruma jer ga ne interesuje a ovako ti ovo sto mi pisemo, mi koji volimo bratstvo bez obzira na to ko ga vodi sebi izvuci sa ovog foruma i pravac plenum pa tu raspravite mozda dodje do dase jer ovdje vam ocigledno ne pali,pustite nas na miru da raspravljamo o nasem klubu pogledaj teme slobode i dr klubova ljudi pisu o klubu,igracima,trenerima jer ljudi to vole a vama dzaba govoriti i opet ti kazem i vise se necu osvrtat na tebe ****,COVJECE IDI U KAFIC I RIJESI TO STO TI JE OBECANO OD STRANE BRKE JER NE MRZI KLUB TOLIKO RADI NJEGA moras covjece se malo opustiti sta ti je ili ako nemas drugog izbora vas ovdje 2-3 sa foruma koji non stop blatite dasu i klub sastavite se i jos uzmite tog plenuma sto je ostalo i pravac pred opstinu mozda nesto pokrenete ili okrenete :lol: :lol: :lol:

SAMO NAM OSTAVITE BOLESNICI OVAJ FORUM DA RASPRAVLJAMO O FUDBALU,IGRACIMA,REZULTATIMA jer za to i jest ovaj forum a nije za POLITIKU vasu DUSMANI BRATSTVA :salut: :salut: :salut: :salut:
Al ti sine stvarno misliš da se izvještaji podnose u kahvićima :lol: :lol: :lol: možda si čuo za skupštinu i ona usvaja ili ne finansijski i narativni izvještaj ,,,,a ako hoćeš da vidiš kako to izgleda dođi na skupštinu RK Gračanica i uči do tad,,,,uživaj u tom sviom ne znanju,, :rol: :rol:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 13 maj 2014, 15:05

NkBratstvoGracanica je napisao/la:WPa mene sramota ispred ovog blavora i magareta.... Paaaa daaj, jel neko može bit toliko napaćen da toliko može nekoga mrzit.. Ebo li vas više brko i cijela brkina kafana i svi oni što piju u njoj počevši od Miće dupelisca pa do Seje kojem samo noge vire iz Dasinog pakaša.. al ebeš ga tam.. Al opet kako sebi ne možete shvatit i razgraničit da nema Dase mi bi igrali po livadama sjeveroistočne Bosne. Nisam ni za Dasu a ni protiv njega, ima on svojih mana i vrlina.. Čovjek voli klub i ulaže u njega i neka radi sa njeg šta hoće.

A vama dvojici plenumaša bi preporučio, pred opštinu i štrajk glađu. Morate ustrajati u svojoj borbi da skinete Dasu. Sretno vam bilo. :)

PS: Još malo pa možemo i zoološki vrt u Gr otvorit... :D :D
Imaš tijelo 40-godišnjaka ali ti je mozak 10-godišnjaka,,,, :rol: :rol: :rol:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 maj 2014, 15:11

Šta mislite za utakmicu sutra sa Podgrmečom?Realno Bratstvo je bolja ekipa ali ja sam mišljenja da će Podgrmeš dobiti jer bi bili u jako lošoj situaciji ako ne dobiju, a vama netreba ništa.Znamo kako idu stvari u ovoj ligi pa se sa time vodim.Slažete li se?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 maj 2014, 15:14

anel81m je napisao/la:Šta mislite za utakmicu sutra sa Podgrmečom?Realno Bratstvo je bolja ekipa ali ja sam mišljenja da će Podgrmeš dobiti jer bi bili u jako lošoj situaciji ako ne dobiju, a vama netreba ništa.Znamo kako idu stvari u ovoj ligi pa se sa time vodim.Slažete li se?
Podgrmec - Bratstvo 1 opet igramo za Banovice jer podgrmec kad osigura opstanak daje Banovicima 3 boda ;) :D Igman ispada :D
www.nkbratstvogracanica.com

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 maj 2014, 15:21

cesc4 je napisao/la:
anel81m je napisao/la:Šta mislite za utakmicu sutra sa Podgrmečom?Realno Bratstvo je bolja ekipa ali ja sam mišljenja da će Podgrmeš dobiti jer bi bili u jako lošoj situaciji ako ne dobiju, a vama netreba ništa.Znamo kako idu stvari u ovoj ligi pa se sa time vodim.Slažete li se?
Podgrmec - Bratstvo 1 opet igramo za Banovice jer podgrmec kad osigura opstanak daje Banovicima 3 boda ;) :D Igman ispada :D
Ima li igdje ikakva stranica da mogu viditi najavu ove utakmice, ko igra i to?Znači trebao bi Podgrmeč dobiti.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 maj 2014, 15:31

anel81m je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Ima li igdje ikakva stranica da mogu viditi najavu ove utakmice, ko igra i to?Znači trebao bi Podgrmeč dobiti.
Tesko da ces to gdje naci.... Vjerovatno neki kombinovani sastav al eto ja kolko znam da cemo odigrat gore malo slabije da bi Podgrmec mogao pustit Banovicima... :D
www.nkbratstvogracanica.com

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 maj 2014, 15:36

Ok, hvala ti.Znači mogao bi se 1 opaliti ako bude na kladionici.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.