FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pomozi 

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Pomozi 

- Probisvjet
- Kontakt:
Lexaurin sadržava ljekovitu djelatnu tvar bromazepam koja pripada skupini benzodiazepina.Zodiac je napisao/la:Pomozi
Lexaurin se primjenjuje u liječenju teške tjeskobe (vrlo jak strah ili duboka zabrinutost što može utjecati na osjećaje, raspoloženje, ponašanje i mišljenje). Lexaurin će biti propisan na što je moguće kraći vremenski period, a to je u pravilu maksimalno 8 do 12 tjedana. U ovom slucaju može do sutra u 18.45h
Idemo dalje, kome jos treba?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Lexaurin sadržava ljekovitu djelatnu tvar bromazepam koja pripada skupini benzodiazepina.Pasha_car_aga je napisao/la:Pomozi
Lexaurin se primjenjuje u liječenju teške tjeskobe (vrlo jak strah ili duboka zabrinutost što može utjecati na osjećaje, raspoloženje, ponašanje i mišljenje). Lexaurin će biti propisan na što je moguće kraći vremenski period, a to je u pravilu maksimalno 8 do 12 tjedana. U ovom slucaju može do sutra u 18.45h
Hajmo dalje?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Fala ziv i zdrav bio ,pomog'o si 

Boga mi sudija iz Cazina
ajmo insajderi, kad bi se moglo znati hoće li se promijeniti sudija obzirom da je utakmica sutra.

- Probisvjet
- Kontakt:
Po meni nema potrebe mijenjati sudiju. Dobar je to sudija.Coraco je napisao/la:Boga mi sudija iz Cazinaajmo insajderi, kad bi se moglo znati hoće li se promijeniti sudija obzirom da je utakmica sutra.

Ne moze, efendija je trenutno u dzamiji, klanja podne, nedostupan je, zavrsio je poso" za danas i sutra kako je i dogovorio.Coraco je napisao/la:Boga mi sudija iz Cazinaajmo insajderi, kad bi se moglo znati hoće li se promijeniti sudija obzirom da je utakmica sutra.
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma za glavnog se vec 10 dana zna da mu je ovo utakmica sezone i da su ga maksuz cuvali za ovu tekmu, pa ce opet da ispadne sa liste ko sto je vec jednom...joj s kakvim se mi ciganima borimo
nego ovi pomocnici, jel to onaj celavi sto je sudio u korist Jedinstva i u Capljini i u Srebreniku?....ako je i on svaka im cast onda

nego ovi pomocnici, jel to onaj celavi sto je sudio u korist Jedinstva i u Capljini i u Srebreniku?....ako je i on svaka im cast onda

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Prejaka liga
ne znam samo kako vi znate ko ce sudit prije delegiranja
svaka cast

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
http://nsfbih.ba/upload/documents/Deleg ... 20KOLO.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;solar1987 je napisao/la:Prejaka ligane znam samo kako vi znate ko ce sudit prije delegiranja
svaka cast
🔴⚫️
Ja da sam Azmir ne bih ni odveo igrace u Mostar,pa nek reg 3-0 ,ovo je preofirno.
Skver je napisao/la:http://nsfbih.ba/upload/documents/Deleg ... 20KOLO.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;solar1987 je napisao/la:Prejaka ligane znam samo kako vi znate ko ce sudit prije delegiranja
svaka cast
Znam to je izaslo danas ja msm,a neki su znali vec prije 2 dana ko ce nam sudit.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Zanimljivo kako niko ne dodje da napiše valjda vas neće sudije sjebat,nek bolji pobjedi i sl.,nego bišćani većinom pišu ako ste dobri onda pobjedite i Branitelj i sudije 

Nad tobom sunce najljepše sja
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Zar ne bi trebao sad strepiti od Tre Fioria, La Vallette, Dudelanga, Birkirkare a ne glupirat se po temi velikanakrmak je napisao/la:Pozdrav iz premier lige od "novokomponovanog" kluba koji je po treci put sampion za velikana u prvoj federacijeSkver je napisao/la:Ne skupe se dole kako treba da gledaju Zrinjski a kamoli ce neko doci gledati Branitelj, doci ce mozda nesto malo starijeg svijeta zbog Cire i Slobode, kakav klub takva i publika, svi novokomponovani, i klub i navijaci, jos da neko gleda i navija za neki Branitelj, sto rece Staragarda, njih ni rodbina ne gleda.
P.S. Bezveze se palimo, bar se ja upalim kad mi neko spomene onog Kemala Malovcica iz Cazina, toliko su ofirni sa sudijama da ih je vec zahvatilo stanje agonije.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Babo google ispliva samo o njegovim kaznama i uništavanju utakmica, sreća svaka je bila o PL.Probisvjet je napisao/la:Po meni nema potrebe mijenjati sudiju. Dobar je to sudija.Coraco je napisao/la:Boga mi sudija iz Cazinaajmo insajderi, kad bi se moglo znati hoće li se promijeniti sudija obzirom da je utakmica sutra.

Inače vidjo danas Efendića i Šaćirija piju kafu, hajd Efendić nije otputovao logično, šta je sa Šaćirijem jbg džaba prima platu, jedino on uz trećeg golmana nije odigrao minute u ligi ako se dobro sjećam

nezz koliko moras bit dobar da pobjedis glavnog i pomocnog sudiju koji sude protiv tebepinoglavi je napisao/la:Zanimljivo kako niko ne dodje da napiše valjda vas neće sudije sjebat,nek bolji pobjedi i sl.,nego bišćani većinom pišu ako ste dobri onda pobjedite i Branitelj i sudije

bice zafrkano do bola
povedes ,svirace ti penal ili dat crveni ,ovaj drugi ce dizat samo zastavicu itd ..
nek je bog na pomoci ciri i igracima, da se nekako vrate makar sa bodom jer nisam neki optimista s obzirom kakva se atmosfera pravi tamo u mostaru a nadat se da ce rudar odigrati fer jer jedinstvo ih ne moze dobiti u fer utakmici bez nekih malverzacija ,nema sanse
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma bod ili nijedan isto nam je jedinstvo nas pobjedom prestize ,jer Rudar se prodaje bihacu i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.