Tacno ima peh s tim ozljedama...

Cestitke Bandovicu za poziv. Mada je Gojkara mogao da uleti, al et' svejedno nece ni Dejo ni bilo ko od ovih pozvanih, put Brazila.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tacno ima peh s tim ozljedama...
Bas jucer to vidim sve neki trci kroz mene. Kako mi je krivo zbog tog momka, kakav je to igrac mogao da bude
Ja mislim da moze igrati i lijevog i desnog beka.cobefks je napisao/la:@rammstein
Hebibovic lijevi bek?
do mene je hebibovic sirijc i arsenijevic su za desni bek , mada postoji mogucnost da izvuku i nekog iz naftalinacobefks je napisao/la:@rammstein
Hebibovic lijevi bek?
Mozes ti njega staviti bilo gdje. Ali covjek igra uz desnu aut liniju.amypitar je napisao/la:Ja mislim da moze igrati i lijevog i desnog beka.cobefks je napisao/la:@rammstein
Hebibovic lijevi bek?
Kakav je ovaj Bekic? Ja sto sam gledao par tekmi, nije mi nista specijalno pokazao.fcsforever je napisao/la:Za sada Bekić je najbliži našem klubu. Njegov prelazak je skoro gotova stvar i vidječete da će prvi potpisati
cobefks je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma dobar brate, gledaj kako ga zelji zabi, ne moze da ne valja![]()
![]()
fcsforever je napisao/la:...nemaju igrači veze sa Dženom i njegovom licencom...a kako čujem Ibrak će i definotivno biti prijavljen kao trener za EL...a Dženo će sve voditi ko i do sada
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Evander, johntravolta123, Paromlinac, Proximic, r3m1, Riziko, svabonja, Vanja8 i 98 gostiju.