HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zizu1991
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zizu1991 » 13 maj 2014, 11:02

Pa ne možeš to čovječe uzeti kao razlog da bi nekoga diskreditir'o u daljnjem diskutovanju na bilo koju temu. To mi baš liči na foru nekog nezrelog tipa što naravno ne znači da tebe takvim markiram. Forum je majku mu yebem.

Na kraju krajeva, ovo nije tifo - forum i sva diskusija o navijačima je suvišna.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 maj 2014, 11:06

Goodison je napisao/la:Manijaci se javljaju ? Pa vašim gradom se šeta svaka navijačka grupa. Na Ciglanama smo znali biti po 3,4 sata u onom parku pa ni traga ni glasa strašnim Manijacima ?
raspitaj se malo na kojem dijelu je "teritorija" manijaka a na kojem hz... niste vi viole pa da se dolazi u strogi centar zbog vas...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 maj 2014, 11:08

Nema sta sto se tice navijackog aspekta nama je ovo veliki minus iako je bilo 9:30 ujutro niko nam nije kriv sto se nismo organizovali , tako i njima kad su im pab razvalili sami krivi i gotovo :D
Navijacki minus itekako nama ali uslikali se momci milion slika isto turisti sta ces nama je postalo normalno setati svojim dijelom grada a oni su prvi put bili na starom mostu :lol: :lol:
Nama je normala uvijek bilo lagani zrinjevac avenija centar 2 panjevina franjevacka dum al neka ne slikamo se mi ko oni pravi su mi turisti :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2014, 11:20

Želja za približavanjem simbolu našeg grada je bila jača od straha.
Šta je tu čudno ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 maj 2014, 11:43

Titova-Juga je napisao/la:Želja za približavanjem simbolu našeg grada je bila jača od straha.
Šta je tu čudno ?
ANTIFA ! je napisao/la:Nema sta sto se tice navijackog aspekta nama je ovo veliki minus iako je bilo 9:30 ujutro niko nam nije kriv sto se nismo organizovali , tako i njima kad su im pab razvalili sami krivi i gotovo :D
Navijacki minus itekako nama ali uslikali se momci milion slika isto turisti sta ces nama je postalo normalno setati svojim dijelom grada a oni su prvi put bili na starom mostu :lol: :lol:
Nama je normala uvijek bilo lagani zrinjevac avenija centar 2 panjevina franjevacka dum al neka ne slikamo se mi ko oni pravi su mi turisti :lol:
A vječni čuvari simbola grada spavali.
Ja obožavam stari most to je jedna prelijepa gradjevina,čudo arhitekture!

Antifa gdje si vidio milion slika,daj pošalji ja sam samo ove dvije vidio?
A to da se vi ne slikate,dokazat cu ti suprotno samo da se docepam svoga računala.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2014, 11:45

Da je vremena sa avatara, radili bi a ne spavali ;)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 maj 2014, 11:47

1452 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Želja za približavanjem simbolu našeg grada je bila jača od straha.
Šta je tu čudno ?
ANTIFA ! je napisao/la:Nema sta sto se tice navijackog aspekta nama je ovo veliki minus iako je bilo 9:30 ujutro niko nam nije kriv sto se nismo organizovali , tako i njima kad su im pab razvalili sami krivi i gotovo :D

A to da se vi ne slikate,dokazat cu ti suprotno samo da se docepam svoga računala.
Kazem ti prijatelju da se ne slikamo i vjeruj da je tako :D
Nama je to normala postalo nismo mi turisti u svom gradu ;) :)

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 maj 2014, 11:49

Titova-Juga je napisao/la:Da je vremena sa avatara, radili bi a ne spavali ;)

A kad bi radili niko nebi gledao ko je ustaša ko je balija ko je četnik ko za koga navija ko je gradjanin ko seljak.

Ovo je žalosno....

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 maj 2014, 11:53

ANTIFA ! je napisao/la:
1452 je napisao/la:
Šta je tu čudno ?

Kazem ti prijatelju da se ne slikamo i vjeruj da je tako :D
Nama je to normala postalo nismo mi turisti u svom gradu ;) :)
A sta kad ja izvalim slike sta ce onda biti djeca i slično?
Ekipa se prosetala na dan derbija pa makar to bilo u 3 ujutro,ionako su noć pred derbi svi na oprezu,zašto nebi bili oprezni i ujutro?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2014, 11:53

1452 je napisao/la:

A kad bi radili niko nebi gledao ko je ustaša ko je balija ko je četnik ko za koga navija ko je gradjanin ko seljak.

Ovo je žalosno....
Naravno da ne bi.
Ljudi na ovim prostorima danas imaju previše slobodnog vremena da razmišljaju o stvarima koje bi trebale biti nevažne generalno u životu a postale su dio sviju nas na žalost svih!

Smrt nacionalizmu !!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 maj 2014, 12:00

Titova-Juga je napisao/la:
1452 je napisao/la:

Ovo je žalosno....
Naravno da ne bi.
Ljudi na ovim prostorima danas imaju previše slobodnog vremena da razmišljaju o stvarima koje bi trebale biti nevažne generalno u životu a postale su dio sviju nas na žalost svih!

I onda su ti drugi krivi kad nema posla,a u Mostar sa svih strana ljudi dolaze i rade dok raja iz grada zuga jedna na druge. A to nekom uvelike odgovara. Mostar nije grad slučaj nego grad od tudje potrebe za slučajem. To mi svi znamo nego smo lakozapaljivi!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2014, 12:01

1452 je napisao/la:

I onda su ti drugi krivi kad nema posla,a u Mostar sa svih strana ljudi dolaze i rade dok raja iz grada zuga jedna na druge. A to nekom uvelike odgovara. Mostar nije grad slučaj nego grad od tudje potrebe za slučajem. To mi svi znamo nego smo lakozapaljivi!

:thumbup:

Smrt nacionalizmu !!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 13 maj 2014, 12:06

" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 maj 2014, 12:09

Baš tako 1452 :lol: :lol:

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 13 maj 2014, 12:37

Naravno da vam je minus,posebno je minus ako znaš šta je bilo prije jedno 25 dana,kad ste pošli ispast heroji u 4 ujutro,pa kako završi ;)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 13 maj 2014, 12:46

Ivan Crnov:
"Imam ugovor sa Zrinjskim jos godinu dana ali postoji velika vjerovatnost da cu napustiti klub jer imam dosta ponuda ali ako i propadnu nece mi biti zao ostati u Zrinjskom".
Evo pocelo je, sada je pitanje zadrzati ekipu na okupu ili zaraditi novac i sastavljati opet ekipu ispocetka.Sta god uprava odlucila sve ima i dobrih i losih strana.
Sto se konkretno Crnova tice ,on je nas najbolji igrac i tesko cemo ga nadomjestiti.Cuo sam da je Hajduk dobro zagrizao.Ako ga vec trebamo prodati onda neka bar bude zadovoljavajuca cifra pa da mozemo dovesti neka provjerena pojacanja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 maj 2014, 13:12

Sampioni,

zanima me gdje cete da igrate QR2 za LP? Hvala

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 13 maj 2014, 13:16

Drugo pretkolo pod BB ,daj boze da bude trece pa da onda razmisljamo o tome.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 maj 2014, 13:23

zrinja05 je napisao/la:Drugo pretkolo pod BB ,daj boze da bude trece pa da onda razmisljamo o tome.

mislim da se na pecari moze igrati 3. pretkolo . e ako su oni sredili mozemo i mi :D
a sto se tice potencijalnih protivnika u 2.pretkolu par dana prije zdrijeba ce se 17 nositelja podijeliti na 3 grupe pa cemo mi imati 5-6 potencijalnih protivnika i mislim da vec sada otpada celtic helsinki i ti malo dalji protivnici .
bit ce to nesto tipa widzew , maribor, dinamo , czv .... ali ja bi opet volio te neke manje atraktivne protivnike , jer makar postoji veća mogućnost za prolaz . i onda neka u 3. pretkolu dođe neki veći klub te da igramo play off EL .

Crnov najvjerovatnije odlazi ? Kada ? Nek odigra 2. pretkolo barem :D

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 maj 2014, 13:23

Titova-Juga je napisao/la:
1452 je napisao/la:

:thumbup:
Ovde se moram apsolutno složiti sa tobom.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.