MrMuscle je napisao/la:Gojak nije ostao u Zelji samo zato sto nije htio prihvatiti ugovor kakav su ostali kadeti prihvatili... Eto Gojakov otac je situirani policajac, a Hadziahmetovici su mnogo bogatiji pa su opet pristali.. KO tu koga pravi budalom i vuce za nos...
MOmak je zelio da igra redovno po 30min.. To mu je jedino obecao Nijaz, a to je i mogao jer mu je klub prci.ja bez navijaca... Pa i nema kome polagati racune...
Da l' je pogrijesio momak, da l' nije, ne znam vidjet cemo.. Sve je na njemu....
Ne bi sad ovde da naglabam,ali ti mogu reci da sam dobro upoznat sa situacijom sa Gojakom.
Sto se tice Hadziahmetovica,to je takav igrac da bi on još platio da bi potpisao.Nije jedini Gojak odbio potpis.
Opet kazem da je Amar imao,malo vise volje da Gojak ostane, on bi sad bio igrac Zelje.
U FK.Sarajevu su Gojaka jos losije primili.Poneseni euforijom Jarnija, i ostalih igracki zvijezda,mali Gojak im je bio kao macak u vreci,jos igrac anamo onih.Nista mu drugo nije ni preostalo,nego da ode kod Gracica,koji ove prilike ne propusta.