Često se baš to dešava. Pokupi brza 2, i onda rupa u odbrani do kraja poluvremena.L'Avvocato je napisao/la:A Pierce se čuva faulova toliko da se više i ne postavlja u odbrani. Samo se sklanja, krije se iza suigrača ko pičić kakav.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
timeout traje 60 sec onaj regunalrni i imas onaj od 20 secesprit24 je napisao/la:ljudi mozda je smijesno pitanje ja NBA pratim veoma malo, skonto sam da time out traje 2 minute a zanima me kolko puta treneri imaju pravo na isti????
7 timeoutova ukupno 6x 60 sec i 1x 20 sec
blago tebiRealnoGledano je napisao/la:timeout traje 60 sec onaj regunalrni i imas onaj od 20 secesprit24 je napisao/la:ljudi mozda je smijesno pitanje ja NBA pratim veoma malo, skonto sam da time out traje 2 minute a zanima me kolko puta treneri imaju pravo na isti????
mislim da je max 3 po četvrtini 2x 60 sec i jedan 20 sec
Inace Mirza ima najveci + dok je u igri ( + 6 )
Dok je na klupi -13
- invincible1921
- Kontakt:
bgm ja prodjoh LBJ haman u prvom pol a ovdje procitah o nekoj odbrani
ma ovo sve ide ka tome ko sto je dosta raje prognozioralo 4-1.. Nadam se da ce mirza veceras prebaciti 10 poena s cim bi bio zadovoljan, sve preko toga jos bolje
samo me zanima kako vam je jednu noc JJ strasn iducu maloumnik, jednu noc williams **** najveca iducu play ala Chris Paul, Bltach je dobar pa je 6.igrac miamia dogovorte se ba

ma ovo sve ide ka tome ko sto je dosta raje prognozioralo 4-1.. Nadam se da ce mirza veceras prebaciti 10 poena s cim bi bio zadovoljan, sve preko toga jos bolje

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 13 maj 2014, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Koliko god hoceesprit24 je napisao/la:ljudi mozda je smijesno pitanje ja NBA pratim veoma malo, skonto sam da time out traje 2 minute a zanima me kolko puta treneri imaju pravo na isti????

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
zoveš time out-e dok sudija kaže da ih više nemaš...piece of cake
A.F.C. Bournemouth!
Jel ima jedno poluvrijeme ili dva,ne znam puno o kosarci pa ??! 

Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
AlQammar je napisao/la:Jel ima jedno poluvrijeme ili dva,ne znam puno o kosarci pa ??!
4
Nek si ti došao da se pohvališ da si ubo LBJ na kladari skoro.invincible1921 je napisao/la:bgm ja prodjoh LBJ haman u prvom pol a ovdje procitah o nekoj odbrani![]()
ma ovo sve ide ka tome ko sto je dosta raje prognozioralo 4-1.. Nadam se da ce mirza veceras prebaciti 10 poena s cim bi bio zadovoljan, sve preko toga jos boljesamo me zanima kako vam je jednu noc JJ strasn iducu maloumnik, jednu noc williams **** najvece iduci play ala Chris Paul, Bltach je dobar pa je 6.igrac miamia dogovorte se ba
![]()
![]()
![]()

Dogovorili smo se mi odavno da je Blatch taraba i rijetko tko je ovdje šta pohvalno za njega napisao, možda je naletila 1-2 tekme da je nešto dobar bio, da dolaziš češće radi Mirze ovdje, a ne samo da vidiš hoćeš ga igrati under-over znao bi o čemu pišemo.

3 x 20 minuta nesto slicno kao HokejAlQammar je napisao/la:Jel ima jedno poluvrijeme ili dva,ne znam puno o kosarci pa ??!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- invincible1921
- Kontakt:
dolazim samo ne pisem cesto al citam skoro svaku tekmu kad igra brooklynJanez je napisao/la:Nek si ti došao da se pohvališ da si ubo LBJ na kladari skoro.invincible1921 je napisao/la:bgm ja prodjoh LBJ haman u prvom pol a ovdje procitah o nekoj odbrani![]()
ma ovo sve ide ka tome ko sto je dosta raje prognozioralo 4-1.. Nadam se da ce mirza veceras prebaciti 10 poena s cim bi bio zadovoljan, sve preko toga jos boljesamo me zanima kako vam je jednu noc JJ strasn iducu maloumnik, jednu noc williams **** najvece iduci play ala Chris Paul, Bltach je dobar pa je 6.igrac miamia dogovorte se ba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dogovorili smo se mi odavno da je Blatch taraba i rijetko tko je ovdje šta pohvalno za njega napisao, možda je naletila 1-2 tekme da je nešto dobar bio, da dolaziš češće radi Mirze ovdje, a ne samo da vidiš hoćeš ga igrati under-over znao bi o čemu pišemo.

=\_1921_/=
VanBasten je napisao/la:AlQammar je napisao/la:Jel ima jedno poluvrijeme ili dva,ne znam puno o kosarci pa ??!
4

Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
-
- Kontakt:
Garnet nije licnu napravio
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ne svađajte se u sitne sate
Sad će Mirzony proraditi. Valjda će i Netsi pobijediti. Mada, moraju puno bolje.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
sram ga bilolucif3R666 je napisao/la:Garnet nije licnu napravio
LeBron James 25 points, Nets starting lineup 30 points
-
- Kontakt:
toliko se biju po terenu a on licnu nije dobiomirzatele je napisao/la:sram ga bilolucif3R666 je napisao/la:Garnet nije licnu napravio
LeBron James 25 points, Nets starting lineup 30 points

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
@invincible1921
Nije anti patriotski, tvoja lova i tvoj odabir igraj što te vuče i dabogda svaki put dobio na LBJ i uzeo milione i u zdravlju ih potrošio.
Ali doći ovdje i napisati da se dogovorimo oko nekih stvari ispada kao provokacija i zajeb. većine kojoj je stalo do Mirze i Netsa. Ti ako voliš NYK onda si pogriješio temu i ekipu, valjda dogodine poslože redove i uđu u PO jer imaju dobar roster.
Opet pričaš nebuloze, DWill u zadnje vrijeme manje dodaje MT pa se ne sjećam da ga je iko pljuvao. Blatch, Livingston i Thorton su na tapeti jer loše igraju i drugi budu spomenuti redovno bez obzira dodavali Mirzi ili ne ako pružaju lošu partiju. A to isto važi i za MT 33 kad loše odigra sa pravom ga kritikujemo.
Zato ako želiš da navijaš sa nama onda budi kolegijalan i piši u tom fazonu ili samo nastavi da čitaš, a ne da provociraš.
Idemo Mirza

Nije anti patriotski, tvoja lova i tvoj odabir igraj što te vuče i dabogda svaki put dobio na LBJ i uzeo milione i u zdravlju ih potrošio.

Opet pričaš nebuloze, DWill u zadnje vrijeme manje dodaje MT pa se ne sjećam da ga je iko pljuvao. Blatch, Livingston i Thorton su na tapeti jer loše igraju i drugi budu spomenuti redovno bez obzira dodavali Mirzi ili ne ako pružaju lošu partiju. A to isto važi i za MT 33 kad loše odigra sa pravom ga kritikujemo.
Zato ako želiš da navijaš sa nama onda budi kolegijalan i piši u tom fazonu ili samo nastavi da čitaš, a ne da provociraš.

Idemo Mirza

- legenda reala
- Kontakt:
Pirs večeras najslabija karika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- invincible1921
- Kontakt:
ma bez uvrede drug, normlano IDEMO MIRZA
btw hvala do neba onom liku sto je objavio ono za balkan sport ne sjecam se kako mu ide nick pa nek se prepozna

btw hvala do neba onom liku sto je objavio ono za balkan sport ne sjecam se kako mu ide nick pa nek se prepozna

=\_1921_/=
Dwill 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, galia95, Hrammm1921, invincible1921, JHam, Maverick, MElloo, mirsad993, NEZALAGANJE, pitara, RaZuti, Shategabri, StevieG8, Tele33, TripleThreat i 69 gostiju.