Sad si im rekao..ljudi čekali do 2 i da odulucif3R666 je napisao/la:zamolio bih sve ko se smatra baksuzom i da baksuzira mirzi , da veceras ne gleda utakmicu , hvala unaprijed ..

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sad si im rekao..ljudi čekali do 2 i da odulucif3R666 je napisao/la:zamolio bih sve ko se smatra baksuzom i da baksuzira mirzi , da veceras ne gleda utakmicu , hvala unaprijed ..
lucif3R666 je napisao/la:zamolio bih sve ko se smatra baksuzom i da baksuzira mirzi , da veceras ne gleda utakmicu , hvala unaprijed ..
Isti slucaj, buraz spava li spava, a ja kako cu u 8 ustat, samo Bog zna_dreamer_ je napisao/la:Tu sam barem prvo pol. Sutra valja poranit, ne znam kako cu
bas evo kontam da si ti mensur bajramovic ili sabit hadzic ??Deron je napisao/la:Evo da podijelim ponovo ovaj raniji post u vezi linkova, posto vidim da neki trazite..![]()
posto vidim da stalno trazite linkove za mirzine tekme, evo vam jedan koji je u HD-u i necete sigurno nigdje naci bolji. Napravite account na stranici http://www.balkansport.info" onclick="window.open(this.href);return false; (besplatno je i jako brzo) i mozete pratiti sve tekme nba playoffa besplatno, ukljucujuci i Brooklyn naseg Mirze.. Prijenos ide direktno sa ESPN-a, ABC-a, TNT-a ili ko god vec prenosi..Jedina kvaka je sto oni prenos preuzimaju preko spanskog Canal + tako da u pauzama izmedju timeouta i poluvremena se vracaju u spanski studio i analiziraju utakmice.. Ali, ako ste pokupili malo spanskog preko serija, moze se razumjeti i dosta fino momci analiziraju (nesto poput Edina Avdica).. Eto, linkovi ne stopaju i slika je predobra, bukvalno kao da gledate ESPN na televiziji.. Javite dal radi, a preko njih mozete pratiti i druge sportove, web stranica je predobra..
P.S. Ne radim za balkansport, nego cisto hocu da vam pomognem da se ne mucite oko linkova..
Eno otjerase meVedad87 je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Tu sam barem prvo pol. Sutra valja poranit, ne znam kako cu
I još malo FIFE i da bude prava noćTi deri FIFE, a Mirza vamo
HZ_ilidzaa je napisao/la:Valjda odigra jednu mega partiju kad i ja gledam :/
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, NEZALAGANJE i 17 gostiju.