Željovac je napisao/la:Majke mi, ovo sve neki šizofreničari. Odgovaraju na postove koje ni ne pročitaju. Idemo opet:
1. Sušić je sam rekao svim mogućim medijima da će ići na noge Džeki, Misimoviću...
2. Naknadno je skontao da se ipak ne može s njima naći, zbog protokola koje dotični moraju poštovati na gostovanju.
3. Meni je to provala i to je trebao ranije znati. Nije onda ništa trebao najavljivati u vezi s time.
4. Obećao je da će ići na Poljud da se isto tako upozna s Pandžom i Ibričićem i da ih, naravno, vidi na djelu.
5. Nije otišao.
6. Opet, meni je to provala, a svima je to neispunjeno obećanje!
7. Snijeg nije spriječio Katalinskog, Hadžiabdića, Smajlovića, ni 230 navijača ŽELJE da dođu do Poljuda!
Hajde sad vi opet opletite po svome, kako nije ŽELJO važan da se gleda, kako mu snijeg nije dao, kako njemu AUTORITET ne dozvoljava da tim igračima ide na noge...![]()
![]()
Cova nije ni tekme odradio,naravno ubada u oci.Sto su kriticari navijaci drugih klubova osim onog Kosevskog.AYAN je napisao/la:Safeta Sušića bi trebali poštovati, a ne lupati gluposti po ovom forumu, samo da biste vi ispali pametni...
Gadi mi se čitati neke postove.
Svakog čovjeka treba poštovati. No njegov rad i rezultati će na kraju biti pokazatelj u kolikoj mjeri ga treba poštovati. I Argentinci obožavaju Maradonu kao igrača, ali kao selektor nema kredite.AYAN je napisao/la:Safeta Sušića bi trebali poštovati, a ne lupati gluposti po ovom forumu, samo da biste vi ispali pametni...
Ne zna se čiji je post neodređeniji i neutemeljeniji. Je li se to sad ne smije kritikovati Sušić i njegova djela zbog poštovanja? Navijam za ŽELJU, ali on je i moj selektor. Hvalio sam ga kad je tek došao, jer je ostavio pozitivan utisak u prvim pojavljivanjima u medijima nakon izbora. Isto tako sad imam pravo da kritikujem, kad vidim stvari koje nisu uredu.harishp je napisao/la:Cova nije ni tekme odradio,naravno ubada u oci.Sto su kriticari navijaci drugih klubova osim onog Kosevskog.AYAN je napisao/la:Safeta Sušića bi trebali poštovati, a ne lupati gluposti po ovom forumu, samo da biste vi ispali pametni...
To izgleda garibi ne mogu skontati da tim i repka niti mogu niti trebaju da imaju nesto zajednicko.
Bitno je da se prosipa,pa makar i gladni se natezali.
reha je rekao sve (na njegov specifican nacin)... mora li se jos nesto dodati?harishp je napisao/la:Za 5 hiljada eura dovedite Cappela i smanjite dozivljaj.
Vazda smo bili pogani i ostacemo.Zato Janezi poslije ''smucanja''mogu da pogledaju svoje Zmajceke na velikim prvenstvima.
A selektor im Matjaz Kek vodio M.U,Barcelonu i velika fudbalska licnost.
Kod nas bi i Mourinjo docekan kao kloc.
Sama cinjenica da je on postao selektor reprezentacije umjesto Barbareza iritira mnoge ljude na ovom forumu!GunnerS je napisao/la:Šta je to Pape loše uradio ?!![]()
Zamolio bi te da promjenis avatar i da nam ne sramotis klubŽeljovac je napisao/la:Majke mi, ovo sve neki šizofreničari. Odgovaraju na postove koje ni ne pročitaju. Idemo opet:
1. Sušić je sam rekao svim mogućim medijima da će ići na noge Džeki, Misimoviću...
2. Naknadno je skontao da se ipak ne može s njima naći, zbog protokola koje dotični moraju poštovati na gostovanju.
3. Meni je to provala i to je trebao ranije znati. Nije onda ništa trebao najavljivati u vezi s time.
4. Obećao je da će ići na Poljud da se isto tako upozna s Pandžom i Ibričićem i da ih, naravno, vidi na djelu.
5. Nije otišao.
6. Opet, meni je to provala, a svima je to neispunjeno obećanje!
7. Snijeg nije spriječio Katalinskog, Hadžiabdića, Smajlovića, ni 230 navijača ŽELJE da dođu do Poljuda!
Hajde sad vi opet opletite po svome, kako nije ŽELJO važan da se gleda, kako mu snijeg nije dao, kako njemu AUTORITET ne dozvoljava da tim igračima ide na noge...![]()
![]()
Šta ti je bolanjalehordas je napisao/la:ja bi prije rekao da je pape trn u oku onima koji nevole Fk Sarajevo
neka nas mrze neka nas nevole
A Zeljo na prezadnjem mjestu.Samo se onako ponekad sijeti Zeljini navijaca na tribinama kad od muke vise nisu znali sta ce pa morali covi i aplaudirati na kraju tekme.Kud nece kad ih onako komsijski izmelja.BlueSharks je napisao/la:Šta ti je bolanjalehordas je napisao/la:ja bi prije rekao da je pape trn u oku onima koji nevole Fk Sarajevo
neka nas mrze neka nas nevole![]()
Yebe se Sušiću za Sarajevo, važno mu je isto ko meni, inače navijaču Želju![]()
Njemu je interes na prvom, PSG na drugom, a Sarajevo mu je da izvineš tek na trećem mjestu