Safet Sušić - Pape

tax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la tax » 14 feb 2010, 16:35

nije iso zbog snijega ;) ;)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 feb 2010, 17:57

Daj ba sta ste zapeli sto nije otisao gledat Zelju,isto kao da je to neka extra utakmica pa da se mora pogledati,i bolje sto nije otisao,onda bi se stvarno razocarao u nasu ligu,i ja sam veliki navijac Zelje al nema se tu sta pricati,u Zelji,a ni u vecini premijerligasa nema kvaliteta za repku i to je to...Covjek je do sada isao obilaziti igrace da bi vidjeo njihovu trenutnu formu,te da vidi na kojima se pozicijama koriste u klubovima...Zelio se sastati sa Dzekom,Misimovicem,Salihovicem,Ibisevicem ali za to nije bilo mogucnosti,to su i Susic a i gore nabrojani igraci izjavili...Tako da na trazite odmah dlaku u jajetu :evil:
Rotor Volgograd...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 feb 2010, 18:29

Majke mi, ovo sve neki šizofreničari. Odgovaraju na postove koje ni ne pročitaju. Idemo opet:
1. Sušić je sam rekao svim mogućim medijima da će ići na noge Džeki, Misimoviću...
2. Naknadno je skontao da se ipak ne može s njima naći, zbog protokola koje dotični moraju poštovati na gostovanju.
3. Meni je to provala i to je trebao ranije znati. Nije onda ništa trebao najavljivati u vezi s time.
4. Obećao je da će ići na Poljud da se isto tako upozna s Pandžom i Ibričićem i da ih, naravno, vidi na djelu.
5. Nije otišao.
6. Opet, meni je to provala, a svima je to neispunjeno obećanje!
7. Snijeg nije spriječio Katalinskog, Hadžiabdića, Smajlovića, ni 230 navijača ŽELJE da dođu do Poljuda!
Hajde sad vi opet opletite po svome, kako nije ŽELJO važan da se gleda, kako mu snijeg nije dao, kako njemu AUTORITET ne dozvoljava da tim igračima ide na noge... :roll: :roll: :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Urban

Post Postao/la Urban » 14 feb 2010, 18:33

Željovac je napisao/la:Majke mi, ovo sve neki šizofreničari. Odgovaraju na postove koje ni ne pročitaju. Idemo opet:
1. Sušić je sam rekao svim mogućim medijima da će ići na noge Džeki, Misimoviću...
2. Naknadno je skontao da se ipak ne može s njima naći, zbog protokola koje dotični moraju poštovati na gostovanju.
3. Meni je to provala i to je trebao ranije znati. Nije onda ništa trebao najavljivati u vezi s time.
4. Obećao je da će ići na Poljud da se isto tako upozna s Pandžom i Ibričićem i da ih, naravno, vidi na djelu.
5. Nije otišao.
7. Snijeg nije spriječio Katalinskog, Hadžiabdića, Smajlovića, ni 230 navijača ŽELJE da dođu do Poljuda!
Hajde sad vi opet opletite po svome, kako nije ŽELJO važan da se gleda, kako mu snijeg nije dao, kako njemu AUTORITET ne dozvoljava da tim igračima ide na noge... :roll: :roll: :roll:

sve odlicno napisano i samo jos nesto pa susic je kao i ostali u savezu ne treba da se ljudi cude tim izjavama i situacijama nista novo u savezu ista papanska posla
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 feb 2010, 18:38

Safeta Sušića bi trebali poštovati, a ne lupati gluposti po ovom forumu, samo da biste vi ispali pametni...

Gadi mi se čitati neke postove.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 18:41

AYAN je napisao/la:Safeta Sušića bi trebali poštovati, a ne lupati gluposti po ovom forumu, samo da biste vi ispali pametni...

Cova nije ni tekme odradio,naravno ubada u oci.Sto su kriticari navijaci drugih klubova osim onog Kosevskog.
To izgleda garibi ne mogu skontati da tim i repka niti mogu niti trebaju da imaju nesto zajednicko.
Bitno je da se prosipa,pa makar i gladni se natezali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 18:45

AYAN je napisao/la:Safeta Sušića bi trebali poštovati, a ne lupati gluposti po ovom forumu, samo da biste vi ispali pametni...

Svakog čovjeka treba poštovati. No njegov rad i rezultati će na kraju biti pokazatelj u kolikoj mjeri ga treba poštovati. I Argentinci obožavaju Maradonu kao igrača, ali kao selektor nema kredite. 8-)
Inače ovo uhođenje Papeta u stopu, gdje bio, šta je radio, pomalo je bolesno. Polako ljudi dajte čovjeku mira, nek radi onako kako on misli da treba raditi. Svakako na kraju će rezultat biti mjerilo. ;) Sumnjam da bi neko od forumaša u slučaju debakla u kvalifikacijama rekao "ma dobro bolan, bio je on dobar, hodao je po evropi, pratio igrače".
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 feb 2010, 18:58

harishp je napisao/la:

Cova nije ni tekme odradio,naravno ubada u oci.Sto su kriticari navijaci drugih klubova osim onog Kosevskog.
To izgleda garibi ne mogu skontati da tim i repka niti mogu niti trebaju da imaju nesto zajednicko.
Bitno je da se prosipa,pa makar i gladni se natezali.
Ne zna se čiji je post neodređeniji i neutemeljeniji. Je li se to sad ne smije kritikovati Sušić i njegova djela zbog poštovanja? Navijam za ŽELJU, ali on je i moj selektor. Hvalio sam ga kad je tek došao, jer je ostavio pozitivan utisak u prvim pojavljivanjima u medijima nakon izbora. Isto tako sad imam pravo da kritikujem, kad vidim stvari koje nisu uredu.
Reagujete k'o da sam mu psov'o ne znam ti šta i k'o da sam rekao da ga odmah treba mijenjati ili šta ti je znam. Neće Sušić biti ništa bolji trener od vašeg idealiziranja njegovog lika i djela.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 19:02

Šta je to Pape loše uradio ?! :shock:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 19:08

Problem je sto fakticki nije nista jos cestito ni poceo da radi.A vec se nasla reda ''strucnjaka''
Niti je pozvao repku,niti odigrao i jedan mec da se moze nesto sa pravom ili bez prava pisati.
Da bi se kritikovalo potrebni su uslovi i dokazi.Najgore je sto su vecina kriticari a ne idealizatori.
Iako ama bas nekog konkretnijeg razloga nemaju nego rasprdjavanje u prazno.
Takvima je vazda trebao Baka,Tulic pa i Ciro da vas vodi ''dostojno''
Nesto kontam da je Vaha na mjestu selektora BIH a imao ekipu kao sa Slonovima a onako lose odigrali,opet bi se vjerovatno islo na geografski i klubski polozaj kritike i odbrane.Sto je u svakom smislu smjesno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 feb 2010, 19:16

Ma,Susic je debil koji je dosao na mjesto selektora jer su to htjeli ljudi koji su u Savezu ,i to svi znamo ,samo necemo da priznamo jer je bio veliki igrac .
Moramo objektivno posmatrati stvari ,i konstatirati da je Susic kitara od trenera ,i da je pijun kriminalaca iz Saveza ,jer da je znacio nesto u trenerskom smislu preuzeo bi nekog Francuskog prvoligasa ,i nikada se ne bi pojavio u Sarajevu ,i odbijao bi Repku.
Mozemo se mi slagati ,ili ne slagati s tim ,ali su to cinjenice...isto k'o sto je cinjenica da je Ciro apsolutni manipulator ,a to su mnogi ovdje negirali ,i zatvarali oci ,jer smo imali rezultate..dok su samo realisti pljuvali po njemu i kad je najbolje islo.
Safet nije nista lose uradio ,a nije ni dobro ,razlog tome je upravo ovo gore napisano "on nije tu da radi ,on je tu da produzi vijek trajanja kriminalu u Savezu" ,i to je sve!
On je trebao otici ,i pogledati neke mlade momke koji su potencijalni reprezentativci ,i sa njima porazgovarati (mada mu je fond rijeci kao u nekoga ko u zivotu nije 2 recenice procitao) ,dati im do znanja da ih prati ,da razmislja da ih pozove ,otici u Glasgow po Papca i reci mu da nam je potreban jako ,lobirati da nam se kazna za Salihovica smanji ,potruditi se da se neki novci uloze u moderniziranje Koseva (mada to nije njegov posao ,sjedi sa ljudima koji to mogu napraviti),dogovoriti prijateljsku utakmicu sa renomiranom repkom kojoj ce biti cast igrati protiv repke "velikog Papeta".
Ima tu jedan mali milion stvari...ali ,dobro ,ko smo mi da kritikujemo njegov rad ,ma ko smo mi i da spomenemo bilo sta protiv njega ,ne smijes nista reci ,suti ,i klimaj glavom ,pricaj kako je Pape veliki tu da nas odvede na Iduce Euro ,kako cemo samljeti Francuze ,Rumune..jer je tu Pape mocni da to sve poslozi..patetika zar ne?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 19:20

Za 5 hiljada eura dovedite Cappela i smanjite dozivljaj. :roll:
Vazda smo bili pogani i ostacemo.Zato Janezi poslije ''smucanja''mogu da pogledaju svoje Zmajceke na velikim prvenstvima.
A selektor im Matjaz Kek vodio M.U,Barcelonu i velika fudbalska licnost. :lol:
Kod nas bi i Mourinjo docekan kao kloc.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 feb 2010, 19:30

harishp je napisao/la:Za 5 hiljada eura dovedite Cappela i smanjite dozivljaj. :roll:
Vazda smo bili pogani i ostacemo.Zato Janezi poslije ''smucanja''mogu da pogledaju svoje Zmajceke na velikim prvenstvima.
A selektor im Matjaz Kek vodio M.U,Barcelonu i velika fudbalska licnost. :lol:
Kod nas bi i Mourinjo docekan kao kloc.
reha je rekao sve (na njegov specifican nacin)... mora li se jos nesto dodati?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 19:50

GunnerS je napisao/la:Šta je to Pape loše uradio ?! :shock:
Sama cinjenica da je on postao selektor reprezentacije umjesto Barbareza iritira mnoge ljude na ovom forumu! :roll:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 feb 2010, 19:53

Treba ustati i spomenuti ime Safeta Susica!.. Nadam se da ce sto prije pozvati Seferovica,Corica,Hajrovica i Sudica,dok jos nije kasno, tako ce reprezentacija BIH dugorocno imati svijetlu buducnost!!..

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 feb 2010, 19:54

Željovac je napisao/la:Majke mi, ovo sve neki šizofreničari. Odgovaraju na postove koje ni ne pročitaju. Idemo opet:
5. Nije otišao.
Zamolio bi te da promjenis avatar i da nam ne sramotis klub :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 feb 2010, 19:59

ja bi prije rekao da je pape trn u oku onima koji nevole Fk Sarajevo

neka nas mrze neka nas nevole
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2010, 20:03

Po vasoj logici, onda bi i Barbarez postao spijun saveza kada bi prihvatio ulogu selektora. :roll: Najgore je sto ce mnogi kriticari na ovom forumu, negirati kritike koje su uputili Papetu cim reprezentacije bude imala rezultate. Tako je do sada bilo, nevidim zasto nebi i sad bilo tako. Isto tako nece niko spominjati situaciju u i oko Saveza samo i samo ako reprezentacije bude igrala kako treba. Sad spominjemo Savez i napadamo Susica a da je Barbarez postao selektor 100% sam uvjeren da nebi niko govorio da je on dosao na poziciju selektor kako bi produzio zivot celnika Saveza.

Jadno ali tacno! :roll:

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 feb 2010, 20:09

jalehordas je napisao/la:ja bi prije rekao da je pape trn u oku onima koji nevole Fk Sarajevo

Šta ti je bolan :?:
Yebe se Sušiću za Sarajevo, važno mu je isto ko meni, inače navijaču Želju ;)
Njemu je interes na prvom, PSG na drugom, a Sarajevo mu je da izvineš tek na trećem mjestu :mrgreen:
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2010, 20:27

BlueSharks je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:ja bi prije rekao da je pape trn u oku onima koji nevole Fk Sarajevo

Šta ti je bolan :?:
Yebe se Sušiću za Sarajevo, važno mu je isto ko meni, inače navijaču Želju ;)
Njemu je interes na prvom, PSG na drugom, a Sarajevo mu je da izvineš tek na trećem mjestu :mrgreen:
A Zeljo na prezadnjem mjestu.Samo se onako ponekad sijeti Zeljini navijaca na tribinama kad od muke vise nisu znali sta ce pa morali covi i aplaudirati na kraju tekme.Kud nece kad ih onako komsijski izmelja.
Velis interest,jesi li ti ''akonticar''Papetov postao pa brojis peneze :mrgreen:
Jakog interesa to je i u Laktasima mogao dobiti.A o cirovima na dvanaestopalacnom crijevu da ne govorim.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.