FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
i da svaki mjesec u klubu su tanovi finansijski ljudi i kontrolisu protok dotok novca....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Situacija u FKS i u drugim klubovima u BIH se jednostavno vise ne moze porediti, bukvalno dva svijeta. Nije toliko stvar u visini primanja, mada ni to nije zanemarivo, nego jednostavno sigurnost koju igrac osjeca. Primjer je Jajalo kojeg FKS uopste ne placa, medjutim niko drugi se ne bi niti usudio da ga angazuje, Velkoski reprezentativac Makedonije koga je sarajevo kupilo sto je nonsens u domacem fudbalu itd. Dakle mnoge stvari su se pokrenule o cemu se ovdje moglo samo sanjati, danas je realnost. I to se sve uspjelo za veoma veoma kratko vrijeme
Ima klubova I u gradu Sarajevu koji znaju pravit dobre transfere,OLIMPIC je dobro krenuo I to samo zahvaljujuci svom finansijeru koji je odlično odradio transfer.lafomamone je napisao/la:Treba vremena da se sistem uhoda, nije samo novac u pitanju. I ne prodaje samo Mamic za milione, Split je npr. prodao momka za bruku miliona jer je bio najbolji igrac svijetskog prvenstva za mlade. U mlade treba ulagati, upravo je to filozofija koja donosi rezultate i novac svugdje. Osim FKS, danas svi ostali klubovi u BIH gule klince do gole koze a zauzvrat im ne daju nista i hoce da zaradjuju na njima, to je nerealno.
-
- Kontakt:
Olimpicu je prednost sto nema apsolutno nikakvog rezultatskog imperativa, firma se bavi jeftinom nabavkom fudbalera i njihovom prodajom za iole vecu cijenu od nabavne i to je sva prica tog kluba.pabizo je napisao/la:Ima klubova I u gradu Sarajevu koji znaju pravit dobre transfere,OLIMPIC je dobro krenuo I to samo zahvaljujuci svom finansijeru koji je odlično odradio transfer.lafomamone je napisao/la:Treba vremena da se sistem uhoda, nije samo novac u pitanju. I ne prodaje samo Mamic za milione, Split je npr. prodao momka za bruku miliona jer je bio najbolji igrac svijetskog prvenstva za mlade. U mlade treba ulagati, upravo je to filozofija koja donosi rezultate i novac svugdje. Osim FKS, danas svi ostali klubovi u BIH gule klince do gole koze a zauzvrat im ne daju nista i hoce da zaradjuju na njima, to je nerealno.
I ne prodaju, preprodaju, se samo igraci. 

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Krste ostaje, nadam se i Stojcev i isto se nadam da ce Jajalo odigrati bar Evropu. Ali samo pametno i harat cemo ligom u to sam siguran. Mozda i odemo u Evropu ako atmosfera bude dobra i sve se poslozi.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
da olimpic je prodao gojaka a nije dobio posljednji 8 utakmica .to je takav klub gdje gazda odluci gurati 2-3 igraca a ostalo mu nije bitno .
-
- Kontakt:
Nije to bas tako. Platio je on debelo Torlaka, Bogicevica, Zebu, Smajica tako da 2-3 igraca ne mogu izvaditi. Tu ima svega, kriminal i samo kriminal.bordobijeli je napisao/la:da olimpic je prodao gojaka a nije dobio posljednji 8 utakmica .to je takav klub gdje gazda odluci gurati 2-3 igraca a ostalo mu nije bitno .
-
- Kontakt:
pa da njih je platio a ugura 2-3 mladja s njima i njih pokusava prodati ,rezultat mu nije bitan i još po koju proda i tako opstaje .SandorClegane je napisao/la:Nije to bas tako. Platio je on debelo Torlaka, Bogicevica, Zebu, Smajica tako da 2-3 igraca ne mogu izvaditi. Tu ima svega, kriminal i samo kriminal.bordobijeli je napisao/la:da olimpic je prodao gojaka a nije dobio posljednji 8 utakmica .to je takav klub gdje gazda odluci gurati 2-3 igraca a ostalo mu nije bitno .
-
- Kontakt:
Covjek ima neku racunicu, biznismen je nekakav i da nije opet nije glup da ide u minus, znaci ima razlog da radi to sto radi i neka radi. Fazon je samo sto on ne moze biti primjer nikome, a mnogi upravo tu pricu forsiraju. Pa on je zelio ugasiti jedan FKS onako preko noci, kao da je to nekakva dotrajala sijalica koja se moze tek tako zavrni-odvrni promijeniti
Po meni totalno nefudbalska i nezdrava sredina koja je toliko komercijalizovana da ni ti igraci sto mu igraju nemaju pojma kako im grb izgleda na dresovima

Po meni totalno nefudbalska i nezdrava sredina koja je toliko komercijalizovana da ni ti igraci sto mu igraju nemaju pojma kako im grb izgleda na dresovima
Ubrzo nova pojacanja.
Dva napadaca i jedan stoper su,vec zavrseni.
Po meni jedina greska naše Uprave na celu sa Tanom je mladi Gojak,koji nam je nekako promakao,ali dobro valjda ce biti i poslednji.Covjek je bukvalno bio protjeran od Amara,sam nam se nudio ali nismo iskoristili priliku,a to Gracic zna kazniti. Znam da ce neki reci trazio da igra ovo-ono,ali po meni se ovo jednostavno nije smjelo desiti.
Sto se tice odlazaka samo je Jajalo upitan,svi ostali su pod ugovorom.
Po onome sto sam cuo,naša Uprava sprema jak igracki kadar, pa mozda i najbolji koji smo u BIH ikad imali.
Dva napadaca i jedan stoper su,vec zavrseni.

Po meni jedina greska naše Uprave na celu sa Tanom je mladi Gojak,koji nam je nekako promakao,ali dobro valjda ce biti i poslednji.Covjek je bukvalno bio protjeran od Amara,sam nam se nudio ali nismo iskoristili priliku,a to Gracic zna kazniti. Znam da ce neki reci trazio da igra ovo-ono,ali po meni se ovo jednostavno nije smjelo desiti.
Sto se tice odlazaka samo je Jajalo upitan,svi ostali su pod ugovorom.
Po onome sto sam cuo,naša Uprava sprema jak igracki kadar, pa mozda i najbolji koji smo u BIH ikad imali.

Imena @amy imena 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Nema imena,nema potrebe ovde pisati imena, dok se to zvanicno ne objavi.Mislim da ce imena i presica biti posle kup utakmice.hilmo je napisao/la:Imena @amy imena
Ono sto je sigurno da nam dolaze dva napadaca, i jedan stoper.
Ja ne bih ni iduću sezonu išao na titulu, al ko zna možda će napredak biti takav da će ono sto slijedi iza titule biti po nasoj mjeri.
A konačno što se tiče dolazaka potpuno sam miran i znam da će to biti igrači minimum dobri za nase lige. Očekujem jednog koji će biti kvalitetom inad nase lige, i to bi bili sasvim dovoljno za ovaj prelazni rok.
A konačno što se tiče dolazaka potpuno sam miran i znam da će to biti igrači minimum dobri za nase lige. Očekujem jednog koji će biti kvalitetom inad nase lige, i to bi bili sasvim dovoljno za ovaj prelazni rok.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Re: Odg: FK Sarajevo
Razumljivo, nego ja to onako, znam sta raja zeli. Uprava i SD neka rade svoj posao, ja vjerujem da ce ga odraditi kvalitetno. Sad pred revans finala nam treba poptpuni mir u ekipi.amypitar je napisao/la:Nema imena,nema potrebe ovde pisati imena, dok se to zvanicno ne objavi.Mislim da ce imena i presica biti posle kup utakmice.hilmo je napisao/la:Imena @amy imena
Ono sto je sigurno da nam dolaze dva napadaca, i jedan stoper.
I ja sam misljenja da nam titula prvaka ne treba biti glavni cilj, naravno da ako se stvari poklope zasto je neuzeti. Neka lagano sve ide svojim tokom, mi imamo dobru buducnost.
- moustapha
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la:Ja ne bih ni iduću sezonu išao na titulu, al ko zna možda će napredak biti takav da će ono sto slijedi iza titule biti po nasoj mjeri.

#divovi
- mentalitet87
- Kontakt:
a sto me nasmijamoustapha je napisao/la:ShofaII je napisao/la:Ja ne bih ni iduću sezonu išao na titulu, al ko zna možda će napredak biti takav da će ono sto slijedi iza titule biti po nasoj mjeri.

jednom pitar-uvijek supak
Ja od iduce sezone ocekujem vise navijaca na stadionu a manje na fb i ostalim sranjima. Za ostalo ce se pobrinuti uprava, znaci nase je da ne dopustimo da se igra pred praznim tribinama a onda oni nek ispostuju i uzvrate titulom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
http://sportsport.ba/ino_fudbal/saidu-h ... ent/131021" onclick="window.open(this.href);return false;

4.10.2009.
Vrati se Saide gdje ti je bilo najljepse..kani se Dinama ovdje ce mo te ponovo cekati da se vratis u formu,al ovaj put sa ugovorom...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.