Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

1452
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la 1452 » 12 maj 2014, 18:29

Nije naša stvar koliko ce Velež dobit kazne. Sa tim se ne treba zamarati. Sto se mene tiče ne moraju je ni dobiti....

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 12 maj 2014, 20:28

1452 je napisao/la:Nije naša stvar koliko ce Velež dobit kazne. Sa tim se ne treba zamarati. Sto se mene tiče ne moraju je ni dobiti....
Tko je gledao tekmu sve je vidio.Ja sam napisao poslije utakmice da je onaj dio navijača iza gola bio korektan u odnosu na one bolesnike na centralnoj tribini.Pored ovoga treba istaknuti normalno i više nego korektno ponašanje igrača i službenih osoba oba kluba.A što se tiče kazne to je stvar saveza i organizatora.Meni je također jako zanimljivo izvješće u sportskom pregledu sinoć koje je po mom mišljenju prepuno grešaka i cenzure ,ali dobro to su "naša posla" isto kao što su sa BHT-a i "odlično" popratili veliku feštu novog prvaka u nedjelju navečer :thumbdown: :roll:
Što se se tiče same utakmice zaslužena pobjeda domaćina.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 maj 2014, 20:31

malo malo pa opet ista spika na remi premijer liga BiH OPĆENITO!! :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 12 maj 2014, 20:36

Šta mislite da li je moguće iskorijeniti vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi na našim stadionima ??? U redu je pjevati pjesme posvećene svom narodu,ali mislim na pjevanja kontra određenje etničke grupe ili države ?? Po meni to mora biti rigorozno kažnjeno.U 2014. SMO GODINI I VIŠE NEMA NIKAKVOG SMISLA.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 12 maj 2014, 20:49

Vrijedjanju na nacionalnoj, vjerskok i rasnoj osnovi se mora stati u kraj. Takodjer, vrijedjanje i psovanje drzave BiH MORA biti najstrozije kaznjeno i to sa oduzimanjem bodova i igranjem bez publike.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 12 maj 2014, 21:03

mislim da ima vec u pravilniku saveza da svako vrijedanje drzave ili zvizdanje himnomj sto se desavala ide kazna od 20.000 eura i izbacivanje u nizi rang takmicenja... ali svaki put ljudi koji su zaduzeni za kaznjavanje progledaju kroz prste sto se toga tice...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 12 maj 2014, 21:18

Alleenn je napisao/la:mislim da ima vec u pravilniku saveza da svako vrijedanje drzave ili zvizdanje himnomj sto se desavala ide kazna od 20.000 eura i izbacivanje u nizi rang takmicenja... ali svaki put ljudi koji su zaduzeni za kaznjavanje progledaju kroz prste sto se toga tice...
Pa onda pola timova u evropi bi bilo izbačeno iz svojih liga. Od Barcelone pa nadalje...

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 maj 2014, 00:26

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 maj 2014, 08:08

Realist je napisao/la:Šta mislite da li je moguće iskorijeniti vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi na našim stadionima ??? U redu je pjevati pjesme posvećene svom narodu,ali mislim na pjevanja kontra određenje etničke grupe ili države ?? Po meni to mora biti rigorozno kažnjeno.U 2014. SMO GODINI I VIŠE NEMA NIKAKVOG SMISLA.
ono što je meni drago jest da odavno, ali baš odavno, na Pecari od navijača nisam čuo nikakvo vrijeđanje..pogotovo od Škripara..u ovo ne nabrajam ono seljačko psovanje **** ti ovo, **** ti ono itd pojedinaca po tribinama..

baš mi drago zbog toga i svaka čast momcima koji su se okrenuli svom klubu i navijaju samo za njega.bilo je provokacija na Pecari kao ono nesto lišticu malenu nesto, nemam pojma ali se nitko obazirao nije...dapače, zavališ 2-3 gola na terenu i boljeg uzvraćanja nema :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 maj 2014, 14:21

http://postimg.org/image/qqhxe0gqn/" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 13 maj 2014, 14:50

Oštećeni za najmanje 10 bodova :rol: :rol: :rol: :rol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 maj 2014, 14:56

pitar079 je napisao/la:Vrijedjanju na nacionalnoj, vjerskok i rasnoj osnovi se mora stati u kraj. Takodjer, vrijedjanje i psovanje drzave BiH MORA biti najstrozije kaznjeno i to sa oduzimanjem bodova i igranjem bez publike.
Kada razmislis koliko je lako ljudima u savezu, narod ili stoka sitnog zuba se hebe radi nacionalizma, a niko ne spominje zasluzeni preokret Travnika, to ovu ligu cini neprocijenjivom.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 13 maj 2014, 14:58

HercUSrcu je napisao/la:Oštećeni za najmanje 10 bodova :rol: :rol: :rol: :rol:

nesto smijesno?

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 13 maj 2014, 15:05

jug-onostalgicar je napisao/la:

nesto smijesno?
Ako ste vi oštećeni za najmanje 10 bodova, za koliko su onda druge momčadi oštećene?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 maj 2014, 15:11

HercUSrcu je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:

nesto smijesno?
Ako ste vi oštećeni za najmanje 10 bodova, za koliko su onda druge momčadi oštećene?
To je gotovo, nema od takvog razmisljanja nista, al' u prvom derbiju na Kosevu je bilo vrlo tendeciozno sudjenje u korist Sarajeva. Sarajevu se ove godine sudilo vrlo nesportski, u prvoj Zrinjski Sarajevo penal za Zrinjski i crveni bi odredio finalistu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 maj 2014, 15:20

Kevin je napisao/la:
Realist je napisao/la:Šta mislite da li je moguće iskorijeniti vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi na našim stadionima ??? U redu je pjevati pjesme posvećene svom narodu,ali mislim na pjevanja kontra određenje etničke grupe ili države ?? Po meni to mora biti rigorozno kažnjeno.U 2014. SMO GODINI I VIŠE NEMA NIKAKVOG SMISLA.
ono što je meni drago jest da odavno, ali baš odavno, na Pecari od navijača nisam čuo nikakvo vrijeđanje..pogotovo od Škripara..u ovo ne nabrajam ono seljačko psovanje **** ti ovo, **** ti ono itd pojedinaca po tribinama..

baš mi drago zbog toga i svaka čast momcima koji su se okrenuli svom klubu i navijaju samo za njega.bilo je provokacija na Pecari kao ono nesto lišticu malenu nesto, nemam pojma ali se nitko obazirao nije...dapače, zavališ 2-3 gola na terenu i boljeg uzvraćanja nema :thumbup:

ma slazem se ako je ovako Kevine :thumbup: .Svi navijaci trebaju da se bore svak u svojim klubovima da se ovaj nacionalizam izbaci iz upotrebe na stadionima sirom BiH.Bio je rat i sve to,bilo je i gubitaka i logora (i sam sam sve to prosao)ali ja nikad nisam padao tako nisko da bih nekoga vrijedjao na nacionalnoj osnovi,samo zato sto je druge nacije.I sada imam prijatelja svih nacija(a tako je bilo i prije rata)pa ziveci u takvom drustvu uvijek sam respektovo ljude drugih nacija(ne bi valjalo brate ni da smo svi iste nacije ili etnicke pripadnosti).Treba furati taj engleski stil navijanja medju svim klubovima(navijati samo za svoj klub a nije me briga za protivnicki niti cu ga uzimati u usta),i ljubav prema svom klubu iskaljivati freneticnim navijanjem,koreografijama,zastavama,transparentima i ostalo,a ne da se ljubav prema svome klubu prikazuje mrznjom prema protivniku :roll: .Dozvoljavam da bude i navijackog prepucavanja (neka bude ta nismo u pozoristu)ali samo ako je bez nacionalizma,i ako je u nekim okvirima korektnog navijanja.Nadam se da ce navijaci shvatiti da to izlazi iz okvira dobrog navijanja i da ce navijaci svih klubova poraditi da se taj nacionalizam skroz izbaci sa stadiona u BiH ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 13 maj 2014, 16:32

Ako ste vi oštećeni za najmanje 10 bodova, za koliko su onda druge momčadi oštećene?[/quote]

To je gotovo, nema od takvog razmisljanja nista, al' u prvom derbiju na Kosevu je bilo vrlo tendeciozno sudjenje u korist Sarajeva. Sarajevu se ove godine sudilo vrlo nesportski, u prvoj Zrinjski Sarajevo penal za Zrinjski i crveni bi odredio finalistu.[/quote]

i penal nad Bilbijom i crveni za Bucana bi davno rijesio dileme u cetvrtfinalu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 maj 2014, 00:02

Robert Zrilic direktor Borca prizno da je utakmica namjestena :rol:
Ima i izjava :rol: :rol: :rol:
1946

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 maj 2014, 00:08

Gdje si to pročitao ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 maj 2014, 00:13

ceze je napisao/la:Gdje si to pročitao ?
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/9764 ... a-poligraf" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.