nerkolfc je napisao/la:
Vjerovatno ce i Suso i Borini dobiti nogu. Borini manje vise, ali Suso sigurno. Nema mjesta za njega sigurno, a mogu se uzeti neke pare.
Jel ovo tvoje mišljenje ili informacije nekih "insajdera"?

Pitam jer bi mi žao bilo da mu se ne da šansa, a i jer mi je čudno za Brendana da tako odustane od mladog igrača. Milim da je Suso puno veći talenat nego što mu se priznaje, gledao sam ga sve od naših rezervi, mlađih selekcija Španije i Almerije i ima većinu onoga što BR želi od igrača, i to nekih stvari u izobilju. Najviše se mora popraviti bez lopte, mada je na početku ove sezone u Almeriji pokazao da kad hoće, i tu zna šta treba. Pitanje je samo da li je spreman da se potrudi, kao što je to npr. Coutinho kod nas već uradio, da grize i bez lopte jer često ti tehnički superiorni igrači znaju biti polijeni kad nije u pitanju napad. Može momak igrati sve od centralnog veznog pa prema gore, osim klasičnog špica naravno. Čak sam ga u dvije utakmice gledao i na klasičnom zadnjem veznom u mladoj reprezentaciji ali nećemo to računati jer su bili jači jedno 4 klase od tih protivnika, ne sjećam se sad tačno ko je bio. Mislim da se može naći poneka minuta za njega, ja bih lično volio da bude tu bar do januara da vidimo na čemu smo s njim. Mada ne sumnjam u Brendanovu procjenu, u slučaju da stvarno ode sigurno će otići s razlogom.