Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 14 feb 2010, 18:06

hammers je napisao/la:[youtube][/youtube]
e taman ga ja htio stavit :lol: :lol: ..evo tek izbacili...otkad cekam :D i pretece me :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 feb 2010, 18:08

Ma na mojjuve ga okacili ima sat vremena samo tek sad naleti ovdje pa da ga podijelim i sa ostalim :P
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 feb 2010, 18:13

kakav pas Marchisija.. uff
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2010, 18:14

hahahaha pa za ovog je cristiano ronaldo mala maca

fuj
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 feb 2010, 18:17

Admir_Sa je napisao/la:hahahaha pa za ovog je cristiano ronaldo mala maca

fuj
a sta vi imate toliko protiv juventusa...izgleda lazio je nista naspram stare dame :D ...kolko nas mrzite... ;)

daffy hocu ikad docekat diega da pohvalis :lol: ...prevelik je majstor
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 feb 2010, 18:18

sarajlija evo sad sam ga pohvalio na JB.. tj. pohvalio Diega sa pocetka sezone, a ne ovog danas :mrgreen:

razlog:

[youtube][/youtube]

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2010, 18:24

sarajlija89 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:hahahaha pa za ovog je cristiano ronaldo mala maca

fuj
a sta vi imate toliko protiv juventusa...izgleda lazio je nista naspram stare dame :D ...kolko nas mrzite... ;)

daffy hocu ikad docekat diega da pohvalis :lol: ...prevelik je majstor
da je totti ovo uradio isto bi napisao

jos neko kaze da je slicno nesh uradio protiv lazia

bljak
nema potpisa

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 feb 2010, 18:28

Jah, eto totti snotti nije nikad nista tako uradio. De bogati dosta je vise...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 feb 2010, 18:30

penal niđe veze al to je u seri a uobicajena stvar..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 feb 2010, 18:32

pa daffy ne moze sam jarane...trci,trudi se...al kome da preda loptu kad nikog nema....al majstor je to..kakva asistencija...cim ekipa bude bolja i na visem nivou i diego ce...uvijek sam govorio stvar je kako ekipa djeluje...ako je losa svi su losi..ako je dobra i neki pojedinac ce iskocit..a svakako da diego svojim kvalitetima odskace ;) ....

Al alex....sjecam se komentara na JB..neko rece: "Alex je pejgamber u kopackama" :lol: :lol: :lol: ...ismijo se pravo :D ....a nezz previse ga volimo...bice mi nezamisliv juve bez njeg...

Jeste vidili soniu na tribinama sa malim :D ....odmah onog malog treba pocet trenirat :lol: :lol:

A penal..dobro rece saurman...uobicajena stvar da se neki penali sviraju tj. ne sviraju...samo sto kad god se desi juventusu..odmah svi napadaju

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 feb 2010, 18:36

A penal..dobro rece saurman...uobicajena stvar da se neki penali sviraju tj. ne sviraju...samo sto kad god se desi juventusu..odmah svi napadaju
pa hajd pogledaj ti koliko god ti treba puta pa reci gdje se desio kontakt(najmanje metar van 16, a sve i da je u 16 to nije za penala), al eto pogledaj pa javi jel bio ili nije,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 feb 2010, 18:40

slika

evo ti tvoj Totti :roll: .. seljo seljacki..

Alex nas je sve toliko zaduzio da protiv njega se ne smije reci nista.. jbga, takvi smo.. :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 feb 2010, 18:43

tony-mortale je napisao/la:
pa hajd pogledaj ti koliko god ti treba puta pa reci gdje se desio kontakt(najmanje metar van 16, a sve i da je u 16 to nije za penala), al eto pogledaj pa javi jel bio ili nije,
ja cekam pregled rekoh ti :D ....pa sad je nevazno bio ili ne bio sviran je :lol: :lol: ...al brate haj ovi sto za romu navijau..al milanezi.... :D pa kolko je samo milanu nepostojecih svirano.....al jbo to..zivota mi ja to nikad nisam gledo tako...greske se desavaju....a ti ako imas dobru ekipu ako igras dobro..ma kakve sudije...mene to ne interesuje....ne mogu se ja vadit na sudije ako ekipa lose igra..nismo mi inter jbt...kad smo losi onda smo losi i to cemo priznat

jeste upoznati da je onaj majmun iz napolija reko da se sve radi da se obezbjedi juventusu 4. mjesto..jer u proslom kolu napoliju nije sviran penal...sto je naravno on odmah shvatio kao utjecaj juventusa..izgleda da je juve kriv i za tekme sa kojima nema veze...sta god se desi..juve je odgovoran

a sto se ovog nije sjetio...prva sezona kad smo se vratili..pa nenormalno koliko su nas krali a gurali inter....

slika

Ipak navijam za napoli veceras..jer ne sumnjam u nase 4. mjesto...a zelim roma ili milan da budu prvaci kad vec moram birat izmedju dva ili tri zla..samo inter da ne bude :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2010, 18:52

daffy je napisao/la:slika

Alex nas je sve toliko zaduzio da protiv njega se ne smije reci nista.. jbga, takvi smo.. :mrgreen:
iako ofirno krade?
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 14 feb 2010, 18:55

Nije problem ovaj Ne postojcu penal koji se svvirao za Juve!!Vec je problem sto je juve svaku drugu titulu osvojio na ovakav nacin NEPOSTEN NACIN,jer drugacije i ne mozete da pobijedite!!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 feb 2010, 19:01

ma ja nit sam tako nešto mislio nit rekao, kažem samo za ovaj konkretan slučaj, i isto bi reko da se desi milanu, reprezentaciji BiH mom bratu bilo kome, jednostavno greška ništa više od toga, al nema smisla sad od ovoga pokušati napraviti ispravnu odluku kad je takvo šta nemoguće
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 14 feb 2010, 19:17

gledao sam tekmu , juventus igrao na silu i na silu dobio a igra nepovezana losa , penal nije bio jer i ako je bio prekrsaj odnosno kontakt onda je bio izvan 16 metara a ja kontakt ni iz usporenih snimaka nisam vidio , ja ne govorim o nekim zavjerama i namjestanju ali to je bila greska koja je za genovu velika jer su im ukrali bod , ali to je nevazno jer ako juventus ne popravi svoju igru nece uspjeti doci do LP

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 feb 2010, 19:22

Google je napisao/la:Nije problem ovaj Ne postojcu penal koji se svvirao za Juve!!Vec je problem sto je juve svaku drugu titulu osvojio na ovakav nacin NEPOSTEN NACIN,jer drugacije i ne mozete da pobijedite!!!
uobicajeni glas ljubomore i dusmana koji prati Juve cijelu istoriju,**** je ta ljubomora,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 feb 2010, 20:54

JuveSissoko je napisao/la:
Google je napisao/la:Nije problem ovaj Ne postojcu penal koji se svvirao za Juve!!Vec je problem sto je juve svaku drugu titulu osvojio na ovakav nacin NEPOSTEN NACIN,jer drugacije i ne mozete da pobijedite!!!
uobicajeni glas ljubomore i dusmana koji prati Juve cijelu istoriju,**** je ta ljubomora,
pusti ove romaniste.. sta ce kad nemogu osvojiti nista, pa onda govore ovakve gluposti.. :roll:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 feb 2010, 21:38

daffy je napisao/la:slika

totti zna biti prgav igrač ali ovaj danac poulsen je papak kakvog nema. zato ga je gattuso fino smjestio mjesec dana van terena u derbiju protiv juventusa prije 5-6 kola. :D

šalu na stranu baš mi je drago što je juve dobio pa makar i sa ovim nepostojećim penalom. nekarakteristična greška buffona a čini mi se da je ovo prva pobjeda juveta u seriji a ove godine?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.