Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Pored pojacanja, obavezno priliku dati Powellu/Lingardu, dobar primjer je Ado..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Januzaj i Shaw na lijevoj strani
Koliko talenta 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zeljeznicar! 1921 !
Nick Powell will not feature for Wigan tonight after pleading guilty to drink driving. 14-month driving ban and a £5,000 fine.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- OnlyUnited
- Kontakt:
Evo i bbc potvrdio Ferdinand to leave Man Utd in summer.. Jedan od najboljih stopera svijeta i najdrazih igraca...
Legende odlaze,smjena generacija..
Očekujem još odlazak Evre i Fletchera od dragih igrača,a priželjkujem odlazak palme,ublehe koja nije pozvana ni na svjetsko i majstora koji gaji španski stil igre..
Očekujem još odlazak Evre i Fletchera od dragih igrača,a priželjkujem odlazak palme,ublehe koja nije pozvana ni na svjetsko i majstora koji gaji španski stil igre..
Jos jedan ruzan i amaterski potez kluba, trebali su Ferdinandu prije zadnje utakmice na Old Traffordu saopstit da nece produzit ugovor. Da se covjek moze pozdravit sa publikom kako treba. Rio je zasluzio vise, ipak je on nasa legenda.
Hvala Rio.
Hvala Rio.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rio najbolji stoper kluba od kad ja pratim United. Bas ruzno od kluba.
Zeljeznicar! 1921 !
A hoce li biti ona tekma protiv Seville,kao oproštajna tekma RIa,nešto je najavljivano bilo prije početka ove sezone,ili sam ja pomiješao..Cartman je napisao/la:Jos jedan ruzan i amaterski potez kluba, trebali su Ferdinandu prije zadnje utakmice na Old Traffordu saopstit da nece produzit ugovor. Da se covjek moze pozdravit sa publikom kako treba. Rio je zasluzio vise, ipak je on nasa legenda.
Hvala Rio.

A i slažem se da je ružno,čovjek je ljudina samo takva,jadan od najdražih,srce ostavljao na terenu svaki put..
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 12 maj 2014, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Još jedan minus za gospodštinu. Mnogo ste ih ove sezone nakupili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mozda mu pred pocetak sezone ugovore oprostajnu... Rio je nevjerovatan igrac. Oko 450 nastupa za klub u svim takmicenjima.. Koja legenda.. Kada bih birao idealni tim Uniteda svih vremena, Rio bi se nasao na spisku..
Ta utakmica je bila ljetos, to je testimonial za Ferdinanda. U Engleskoj Testimonial dobije svaki igrac koji je u klubu 10 godina.Narin je napisao/la:A hoce li biti ona tekma protiv Seville,kao oproštajna tekma RIa,nešto je najavljivano bilo prije početka ove sezone,ili sam ja pomiješao..Cartman je napisao/la:Jos jedan ruzan i amaterski potez kluba, trebali su Ferdinandu prije zadnje utakmice na Old Traffordu saopstit da nece produzit ugovor. Da se covjek moze pozdravit sa publikom kako treba. Rio je zasluzio vise, ipak je on nasa legenda.
Hvala Rio.![]()
A i slažem se da je ružno,čovjek je ljudina samo takva,jadan od najdražih,srce ostavljao na terenu svaki put..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... nited.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvanično je to za odlazak Ferdinanda. Hvala još jednoj legendi!
Teška vremena po pitanju ovih odlazaka.
Odlaze ljudi koji su klubu donijeli puno, puno uspjeha. Ovaj period od zadnjih 10-ak godina je jedan od najuspješnijih u historiji kluba, a nosioci tog uspjeha su ljudi od kojih se opraštamo u zadnjih godinu dvije. SAF, Scholes, Ferdinand, Vidić, Giggs, Evra (od zadnje dvojice se još nismo oprostili, ali je izgledno)...
Vjerujem da će se Ferdinandu ipak prirediti nekakav oproštaj. Mada, bila je i ta utakmica sa Sevillom na početku sezone, pa se možda i to računa.
Zvanično je to za odlazak Ferdinanda. Hvala još jednoj legendi!

Teška vremena po pitanju ovih odlazaka.

Vjerujem da će se Ferdinandu ipak prirediti nekakav oproštaj. Mada, bila je i ta utakmica sa Sevillom na početku sezone, pa se možda i to računa.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Rio Ferdinand has announced that he is leaving Manchester United this summer. In a statement on his website, Rio said: "I have thought long and hard over the last few months about my future, and after 12 fantastic years playing, for what I regard, as the best club in the world, I have decided the time is right for me to move on. "I joined Manchester United in the hope of winning trophies, and never in my wildest dreams could I have imagined how successful we would be during my time here. There have been so many highlights, playing alongside some great players who have become good friends, winning my first Premier League title and also that fantastic night in Moscow are memories that I will cherish forever. "Circumstances didn't allow for me to say goodbye the way I would have liked but I'd like to take this opportunity to thank my teammates, staff, the club & the fans for an unbelievable 12 yrs that I'll never forget. Winning trophies I dreamed about as a kid came true at this great club. "I am feeling fit and healthy, ready for a new challenge and looking forward to whatever the future holds for me."

Zadnja izmjena: Narin, dana/u 12 maj 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
RIO RIO RIO !
Hvala ti za sve legendo.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
sigurno i evra odlazi,e sada koja ce to 2 stopera i bek doci
,nadam se da ce uspjesni biti kao i onda kad su vidic i evra dosli 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hvala ti legendo, zao mi je sto nije dobio priliku da se oprosti kao i Nemanja, neki govor, nesto... HVALA RIO!I have thought long and hard over the last few months about my future and, after 12 fantastic years playing for what I regard as the best club in the world, I have decided the time is right for me to move on.
I joined Manchester United in the hope of winning trophies, and never in my wildest dreams could I have imagined how successful we would be during my time here. There have been so many highlights, playing alongside some great players who have become good friends, winning my first Premier League title and also that fantastic night in Moscow are memories that I will cherish forever.
Circumstances didn't allow for me to say goodbye the way I would have liked but I'd like to take this opportunity to thank my team-mates, staff, the club and the fans for an unbelievable 12 years that I'll never forget. Winning trophies I dreamed about as a kid came true at this great club.
I am feeling fit and healthy, ready for a new challenge and looking forward to whatever the future holds for me.

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Hvala RIO GRANDE, a vjerujem da će se napraviti nešto za legendu iako sam ja kontao da je ona protiv Seville bila ko neki oproštaj.
Ma on će to preko twitter-a, ionako je 0-24h online.Skyline je napisao/la:zao mi je sto nije dobio priliku da se oprosti kao i Nemanja, neki govor, nesto...

Dobar dobarmandraX je napisao/la:Ma on će to preko twitter-a, ionako je 0-24h online.Skyline je napisao/la:zao mi je sto nije dobio priliku da se oprosti kao i Nemanja, neki govor, nesto...

GGMU!
Imao je on na kraju ili pocetkom ove sezone utakmicu u njegovu cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.