Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Koji je modem firmware? settings > general > about.
Ako je iznad 4.10 piši propalo.
Ako je iznad 4.10 piši propalo.
Yebiga, nije ad telefon kod mene, odnio mi zet da vidi može li šta on uraditi.
Kad dodje s posla, uzet cu telefon, pa javim.
Što je piši propalo, ako je 4.10 ?
Kad dodje s posla, uzet cu telefon, pa javim.
Što je piši propalo, ako je 4.10 ?
Ako je do 4.10 može se otključati, sve iznad ne. Ako se radi o iPhone4, ne 4S.
Drzao sam ga u rukama i malo ga mrcvario. Meni se na prvu svidjelo to sto je brz i sto ne stopa niti kod jedne aplikacije. Hvatao je signal wi fi preko 250 m i bez problema pustao radio stanice, ako ti sta to znaci.__EmIr__ je napisao/la:Da nema ko huawei P6 zna li iko kakav je mob valja li ista?
Lijep, tanak, elegancija na nivou. Extra slike iako mu je kamera "samo" 8 mpx, dok je prednja 5 mpx.
Vjerujem da mu znas ostale pojedinosti i specifikacije kad vec pitas za isti. Impresivan telefon za te novce za koje se moze nabaviti.
Ja ga kanim sebi uzeti.
Pozz
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 12 maj 2014, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Nije 4S, to 100 %.
Znam da je Iphone 4, ali javim dok dobijem telefon.
Znam da je Iphone 4, ali javim dok dobijem telefon.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
joj kad to spomenu, zove mene jednom rodjak inace laik za telefone, i kaze dobio iphone 4s ali zakljucan na neku svedsku mrezu, i sad ja gledam po piku koliko kostaju ta fabricka otkljucavanja ali on je prvo trazio one gevey, x-sim ili kako se vec zovu
i ja onda hodaj po sarajevu svi govore da ne otkljucavaju na taj nacin vise, i onda se uputim za dobrinju i tamo trazi jednog momka sto se time bavi isto na piku pouzdan, i trazi njega gdje se nalazi 2 sata, zovi ga i kaze on gdje se nalazi al ko kad sam prvi put u dobrinji pa ne znam mjesto dobro, i nakon 1 i nesto pjesacenja nadjemo ga, covjek uzme telefon i kaze ovo je iphone 4, a ne 4s, cini mi se da rece da nema ove kartice za otkljucavanje za cetvorke
i ja onda hodaj po sarajevu svi govore da ne otkljucavaju na taj nacin vise, i onda se uputim za dobrinju i tamo trazi jednog momka sto se time bavi isto na piku pouzdan, i trazi njega gdje se nalazi 2 sata, zovi ga i kaze on gdje se nalazi al ko kad sam prvi put u dobrinji pa ne znam mjesto dobro, i nakon 1 i nesto pjesacenja nadjemo ga, covjek uzme telefon i kaze ovo je iphone 4, a ne 4s, cini mi se da rece da nema ove kartice za otkljucavanje za cetvorke

Jel se razumije neko u tablete ovako? Nasao sam preko Pik-a ovu firmu promedia.ba i oni prodaju ove tablete 2LooK a pošto nemam iskustva s tim zanima me ako se neko razumije kakva je marka u pitanju da nije neka prevara.. Konkretno sam nasao ovaj tablet http://www.promedia.ba/product/2lx07s1dft" onclick="window.open(this.href);return false; i djeluje mi sasvim solidno po pitanju preformansi i po pitanju cijene.. Ne zanima me neki ekstra tablet jer nije za mene treba mi samo radi skype-a da radi normalno bez stekanja a ne sad zbog nekih posebno zahtijevnih aplikacija.
Da li je dobro vracati telefon na tvornicke postavke ??
Ja bih svoj vratio da vidim da li ce se sta kamera popraviti,tek kad sam uzeo telefon slike su bile ono normala,
sada kad uslikam kao magla su ne znam sto pa bih zbog toga vratio na tvornicke da vidim hoce li se sta promjeniti ?
u pitanju je Xperia J
Ja bih svoj vratio da vidim da li ce se sta kamera popraviti,tek kad sam uzeo telefon slike su bile ono normala,
sada kad uslikam kao magla su ne znam sto pa bih zbog toga vratio na tvornicke da vidim hoce li se sta promjeniti ?
u pitanju je Xperia J
I mene zanima isto.Samo kod mene je drugo...od kad sam dobio mobitel nisam uopce mogao pokrenut/otvorit kameru nego mi javlja ono prisilno zatvaranje.Android motorola je u pitanju...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ja svaka dva mjeseca ga resetujem, vjerujte slobodno to odradite... meni se oslobodi prostora dosta i ubrza se telefon 
samo et pazite na slike, klipove, muziku kontakte i sl. Nadjite kakav backup program ili prebacite na komp pa vratite

samo et pazite na slike, klipove, muziku kontakte i sl. Nadjite kakav backup program ili prebacite na komp pa vratite

Ako nećeš ništa zahtjevno raditi na njemu, uzimaj, za ove pare je odličan...gunner14 je napisao/la:Jel se razumije neko u tablete ovako? Nasao sam preko Pik-a ovu firmu promedia.ba i oni prodaju ove tablete 2LooK a pošto nemam iskustva s tim zanima me ako se neko razumije kakva je marka u pitanju da nije neka prevara.. Konkretno sam nasao ovaj tablet http://www.promedia.ba/product/2lx07s1dft" onclick="window.open(this.href);return false; i djeluje mi sasvim solidno po pitanju preformansi i po pitanju cijene.. Ne zanima me neki ekstra tablet jer nije za mene treba mi samo radi skype-a da radi normalno bez stekanja a ne sad zbog nekih posebno zahtijevnih aplikacija.
Ne da je dobro, nego je skoro pa neophodno, previše se nepotrebnih stvari nakupi u telefonuarelinho je napisao/la:Da li je dobro vracati telefon na tvornicke postavke ??
u pitanju je Xperia J

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
kako prebaciti na kompjuter listu iz imenika ?anonimni je napisao/la:Ako nećeš ništa zahtjevno raditi na njemu, uzimaj, za ove pare je odličan...gunner14 je napisao/la:Jel se razumije neko u tablete ovako? Nasao sam preko Pik-a ovu firmu promedia.ba i oni prodaju ove tablete 2LooK a pošto nemam iskustva s tim zanima me ako se neko razumije kakva je marka u pitanju da nije neka prevara.. Konkretno sam nasao ovaj tablet http://www.promedia.ba/product/2lx07s1dft" onclick="window.open(this.href);return false; i djeluje mi sasvim solidno po pitanju preformansi i po pitanju cijene.. Ne zanima me neki ekstra tablet jer nije za mene treba mi samo radi skype-a da radi normalno bez stekanja a ne sad zbog nekih posebno zahtijevnih aplikacija.
Ne da je dobro, nego je skoro pa neophodno, previše se nepotrebnih stvari nakupi u telefonuarelinho je napisao/la:Da li je dobro vracati telefon na tvornicke postavke ??
u pitanju je Xperia Jsamo odradi backup na kompjuter svega bitnog, pa ga tek onda resetuj...
Možeš uploadovati na Gmail preko sinhronizacije, al' je lakši i meni poznatiji način ulazak u imenik, pa postavke-Uvoz/izvoz i onda odaberi "Izvoz na SD karticu" (bar je tako kod mene na Noteu, a ovo sve je pod pretpostavkom da imaš memorijsku u mobitelu)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
uradio sve i resetovo i sad cemo vidjeti kako ide...anonimni je napisao/la:Možeš uploadovati na Gmail preko sinhronizacije, al' je lakši i meni poznatiji način ulazak u imenik, pa postavke-Uvoz/izvoz i onda odaberi "Izvoz na SD karticu" (bar je tako kod mene na Noteu, a ovo sve je pod pretpostavkom da imaš memorijsku u mobitelu)

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako mi je drago sto sam presao na windows phoneJoseMourinho je napisao/la:Ja svaka dva mjeseca ga resetujem, vjerujte slobodno to odradite... meni se oslobodi prostora dosta i ubrza se telefon

kad sam kupio sestri lumiu 920 nabacio jos wp8 cak amber, nisam jos ni black, telefon radi ko doxa, a telefonu ima godinu dana, evo i ja odnedavno nabacio wp8.1 i jos ni jednog reseta nisam od tad napravio, sve do zvanicnog izlaska wp8.1 i onda opet do slijedeceg updatea, ljepota

- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma vjeruj meni ne bude teško, na karticu prebacim sta mi treba na sim kontakte i odradim...
meni čudan Windows al opet vjerovatno bi se naviko
meni čudan Windows al opet vjerovatno bi se naviko

je li moguce vratiti izgubljene slikee sa galaxy s3 nisu izbrisane nego su same nestale ??
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
Sto se tice kamere i to ne znam, ali za ovo prvo pitanje ti znam odgovor.. Nista neces pokvariti ako vratis telefon na tvornicke postavke. Prosle godine sam kupio xperiu e, znaci jedno 15 puta sam je najmanje vracao na tvornicke postavke, znaci 15 minimalno.. Nikakvih kvarova nije bilo, telefon je uvjek radio kao nov. I nisam je vracao zbog kvarova nego onako, cesto mi prahne da ga malo ocistimarelinho je napisao/la:Da li je dobro vracati telefon na tvornicke postavke ??
u pitanju je Xperia J

I prije Xperie imao sam par slabijih telefona, i njih sam isto vracao nekoliko puta i nikakve stete nije bilo..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
zdravo raja mozeli mi neko od vas koji se razumijete malo opisati razlike izmedu samsunga s2 i s3.ustvari imali velike razlike imali s2 nekih mana ili nedostataka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima velike razlike, s3 bolji u svemu, osim u kvaliteti izrade, tu su oba srednja zalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.