nemoj biti sigurnauschtipak je napisao/la:Ma nece on strumpfetu k'o neki nasi kvazi vatreni navijaci, ne brigaj.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
eto kolko je sandor@ pametan...naravno da je grba mercedes arena...
-
- Kontakt:
Kad se samo sjetim dolazka Tan u Sarajevo i izjavu Komazeca. Zelim da napredujem u evropi, Sarajevo mi je puno dalo i ostajem tu. Poslije 20 dana Komazec je iznenada otisao 

kako je frajer samo naporan, hajd da je to neka konstruktivna rasprava, ima dosta forumasa sa druge strane koji su korektni, al ovaj udavi !!!
izadji malo vani, svjezeg zraka uzmi, sto si opterecen Sarajevom, a da ne spominjem informacije iz prve ruke

izadji malo vani, svjezeg zraka uzmi, sto si opterecen Sarajevom, a da ne spominjem informacije iz prve ruke

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Neka ga, u subotu ce on na kosevo, za djecu je besplatan ulaz.collector je napisao/la:kako je frajer samo naporan, hajd da je to neka konstruktivna rasprava, ima dosta forumasa sa druge strane koji su korektni, al ovaj udavi !!!
izadji malo vani, svjezeg zraka uzmi, sto si opterecen Sarajevom, a da ne spominjem informacije iz prve ruke![]()
logicno da ce biti natpis SARAJEVO. nove bordo stolice su mislim vec kupljene.Malo pomalo ,stadion se sminka,onda na red dolazi novi semafor pretpostavljam..hilmo je napisao/la:Ma ne mora nista pisati ali najvjerovatnije ce opet pisati SARAJEVO...ja sam se onako malo nasalio...
Mene vise u oci bode ono ruglo iznad istocne tribine, ispod plamena, pa zar se ne moze staviti neki trans na kojem ce biti oni olimpijski krugovi ili nesto posveceno olimpijadi, svakako bi ljepse izgledalo nego onako, gomila zeljeza.
Nisu kupljene niti ce biti bordo.Citav istok ce biti u zelenoj boji uostalom kao i citav stadion.bosnas_ je napisao/la:logicno da ce biti natpis SARAJEVO. nove bordo stolice su mislim vec kupljene.Malo pomalo ,stadion se sminka,onda na red dolazi novi semafor pretpostavljam..hilmo je napisao/la:Ma ne mora nista pisati ali najvjerovatnije ce opet pisati SARAJEVO...ja sam se onako malo nasalio...
Mene vise u oci bode ono ruglo iznad istocne tribine, ispod plamena, pa zar se ne moze staviti neki trans na kojem ce biti oni olimpijski krugovi ili nesto posveceno olimpijadi, svakako bi ljepse izgledalo nego onako, gomila zeljeza.
1946
Evo sve vrijeme pokušavam da te shvatim ali mi ne ide nikako, ta tvoja potreba da svaki događaj u FK Sarajevo prokomentarišeš, u većini slučajeva negativno.SandorClegane je napisao/la:Kad se samo sjetim dolazka Tan u Sarajevo i izjavu Komazeca. Zelim da napredujem u evropi, Sarajevo mi je puno dalo i ostajem tu. Poslije 20 dana Komazec je iznenada otisao
Ja ni u jednom postu, nakon posta koji sadrži izjavu Velkoskog da želi ostati ovdje, ne vidim uvijerenost navijača (forumaša) u njegovu izjavu. Krenuli smo s jednom finom za..bancijom. Svi ovi igrači koji su trenutno ovdje su samo privremeno i jednom će dići sidro i krenuti za boljim uslovima kao i Komazec. Koliko god FK Sarajevo mogao svojim igračima ponuditi dobre uslove ima neki klub koji može ponuditi bolje. Ja radim u jednoj firmi osam godina, i jako mi je dobro - fini uslovi, dobra radna atmosfera i ne bih nikud išao, ali ako mi neko ponudi platu koja je duplo veća od moje trenutne zašto se ne okušati, da li bi bila dobra odluka

Ja vjerujem da je Velkoskom sada fino u Sarajevu, i da ne bi nikud išao, ali nikad se ne zna šta nosi novi dan.
Zato bih te zamolio da nas malo pustiš na miru, mi ćemo da živimo svoje bajke, da li će to ostati samo bajke ili će postati stvarnost vrijeme će pokazati.
Zamolio bih ove moje forumaše da ga ne citirate jer mi se ne da više čitati njegovo konstantno "pametovanje", ide na ignore listu...
http://www.independent.co.uk/life-style ... 34396.html" onclick="window.open(this.href);return false;hilmo je napisao/la:Evo sve vrijeme pokušavam da te shvatim ali mi ne ide nikako, ta tvoja potreba da svaki događaj u FK Sarajevo prokomentarišeš, u većini slučajeva negativno.SandorClegane je napisao/la:Kad se samo sjetim dolazka Tan u Sarajevo i izjavu Komazeca. Zelim da napredujem u evropi, Sarajevo mi je puno dalo i ostajem tu. Poslije 20 dana Komazec je iznenada otisao
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma sta se ba prepires sa idiotomhilmo je napisao/la:Evo sve vrijeme pokušavam da te shvatim ali mi ne ide nikako, ta tvoja potreba da svaki događaj u FK Sarajevo prokomentarišeš, u većini slučajeva negativno.SandorClegane je napisao/la:Kad se samo sjetim dolazka Tan u Sarajevo i izjavu Komazeca. Zelim da napredujem u evropi, Sarajevo mi je puno dalo i ostajem tu. Poslije 20 dana Komazec je iznenada otisao
Ja ni u jednom postu, nakon posta koji sadrži izjavu Velkoskog da želi ostati ovdje, ne vidim uvijerenost navijača (forumaša) u njegovu izjavu. Krenuli smo s jednom finom za..bancijom. Svi ovi igrači koji su trenutno ovdje su samo privremeno i jednom će dići sidro i krenuti za boljim uslovima kao i Komazec. Koliko god FK Sarajevo mogao svojim igračima ponuditi dobre uslove ima neki klub koji može ponuditi bolje. Ja radim u jednoj firmi osam godina, i jako mi je dobro - fini uslovi, dobra radna atmosfera i ne bih nikud išao, ali ako mi neko ponudi platu koja je duplo veća od moje trenutne zašto se ne okušati, da li bi bila dobra odluka![]()
Tako će sutra biti i sa Velkoskim i sa Stojčevim i sa većinom ovih igrača. Jer samo je jedan Toti.
Ja vjerujem da je Velkoskom sada fino u Sarajevu, i da ne bi nikud išao, ali nikad se ne zna šta nosi novi dan.
Zato bih te zamolio da nas malo pustiš na miru, mi ćemo da živimo svoje bajke, da li će to ostati samo bajke ili će postati stvarnost vrijeme će pokazati.
Zamolio bih ove moje forumaše da ga ne citirate jer mi se ne da više čitati njegovo konstantno "pametovanje", ide na ignore listu...

Je li moraš odgovarati? Što se svi morate upecati. Njegov dan je uspiješan ako uspije iti jednog od nas isprovocirati. Nemojte mu pružiti to zadovoljstvo. Molim vas.ade43 je napisao/la:Ma sta se ba prepires sa idiotomhilmo je napisao/la:Evo sve vrijeme pokušavam da te shvatim ali mi ne ide nikako, ta tvoja potreba da svaki događaj u FK Sarajevo prokomentarišeš, u većini slučajeva negativno.SandorClegane je napisao/la:Kad se samo sjetim dolazka Tan u Sarajevo i izjavu Komazeca. Zelim da napredujem u evropi, Sarajevo mi je puno dalo i ostajem tu. Poslije 20 dana Komazec je iznenada otisao
Ja ni u jednom postu, nakon posta koji sadrži izjavu Velkoskog da želi ostati ovdje, ne vidim uvijerenost navijača (forumaša) u njegovu izjavu. Krenuli smo s jednom finom za..bancijom. Svi ovi igrači koji su trenutno ovdje su samo privremeno i jednom će dići sidro i krenuti za boljim uslovima kao i Komazec. Koliko god FK Sarajevo mogao svojim igračima ponuditi dobre uslove ima neki klub koji može ponuditi bolje. Ja radim u jednoj firmi osam godina, i jako mi je dobro - fini uslovi, dobra radna atmosfera i ne bih nikud išao, ali ako mi neko ponudi platu koja je duplo veća od moje trenutne zašto se ne okušati, da li bi bila dobra odluka![]()
Tako će sutra biti i sa Velkoskim i sa Stojčevim i sa većinom ovih igrača. Jer samo je jedan Toti.
Zamolio bih ove moje forumaše da ga ne citirate jer mi se ne da više čitati njegovo konstantno "pametovanje", ide na ignore listu..... vidis da mu je amidza nabio komplekse
4.10.2009.
Istina je brate a ti mi se vala možeš i na glavu posrati tebi je sve dozboljeno legendo.storm_raider je napisao/la:a niko titule...osim Zelje.
Halalite, morao sam.![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Pitas zasto komentarisem ? Zato sto otvorim pastetu izleti mi Dino Fening, svaki portal je potplacen da pise gluposti. Sta se cudis onda sto ljudi komentarisu.hilmo je napisao/la:Evo sve vrijeme pokušavam da te shvatim ali mi ne ide nikako, ta tvoja potreba da svaki događaj u FK Sarajevo prokomentarišeš, u većini slučajeva negativno.SandorClegane je napisao/la:Kad se samo sjetim dolazka Tan u Sarajevo i izjavu Komazeca. Zelim da napredujem u evropi, Sarajevo mi je puno dalo i ostajem tu. Poslije 20 dana Komazec je iznenada otisao
Jedino gdje se profesionalno odradi tekst je na ovom portalu sportsport, gdje ljudi ne pisu gluposti, nego profesionalno odrade svoje, a ne da nas truju lazima iz dana u dan.
Ako ti nije jasno pokusao sam bar malo da ti objasnim zasto komentarisem, ali je sve vezano za temu, vezano za vase tekstove koje ja ne izmisljam.

-
- Kontakt:
frajer slomi,udavi....pokazuje šta znači čemer,jad imati u duši....bol boluje nikim ne kazuje...niste šampioni @Sandor.....niste prvi ni drugi ni treći...mi vas iz kupa istjerali...nemate banke ni vode da platite...tolko problema imaš u čemernom klubu a ti ovdje kenjaš svoje laži...fol ti imaš info ...imaš ti ku.činu lažove patološki...nego umireš od jada što neko ima para i puno posloženih stvari u klubu
Onaj ko ima sve poslozeno u klubu on je prvak !fcsforever je napisao/la:frajer slomi,udavi....pokazuje šta znači čemer,jad imati u duši....bol boluje nikim ne kazuje...niste šampioni @Sandor.....niste prvi ni drugi ni treći...mi vas iz kupa istjerali...nemate banke ni vode da platite...tolko problema imaš u čemernom klubu a ti ovdje kenjaš svoje laži...fol ti imaš info ...imaš ti ku.činu lažove patološki...nego umireš od jada što neko ima para i puno posloženih stvari u klubu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
pile ...razluči sportski od finansijsko organizacionog ...nas je prvi HM košto 10 boba na Koševu pa onaj Jarni majstor defanzive...a čitavo vrijeme sve fercera u klubu..plate redovne itd...znači nije do toga bilo a mislio sam upravo na taj dio
Klub cini i jedno i drugo. Ako te rezultati ne zanimaju onda navijaj za neku banku! "Sve fercera u klubu" nisu samo plate redovne ima tu dosta toga. I na kraju kad se sve sabere i oduzme onaj ko podigne pehar sampiona je ekipa i klub koja je u BiH slucaju imala najmanje propusta ili u svijetu napravila najbolji posao.fcsforever je napisao/la:pile ...razluči sportski od finansijsko organizacionog ...nas je prvi HM košto 10 boba na Koševu pa onaj Jarni majstor defanzive...a čitavo vrijeme sve fercera u klubu..plate redovne itd...znači nije do toga bilo a mislio sam upravo na taj dio
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
svoj ti poso i gledajte kako da se iz ovih gov.na iščupate..nama ostavite naše probleme...
-
- Kontakt:
Momak s njim pokusa normalno da komunicara, ali kako ces s nekim ko nije dobar! Ne dao Bog nikom! 

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 31 gost.