Evil Genius II je napisao/la:aBd da iduce sezone namjestas sanse nekom klasnom napadacu![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evil Genius II je napisao/la:aBd da iduce sezone namjestas sanse nekom klasnom napadacu![]()
Kad Wenger vidi ovo nece Mire sina vise vidjetiEvil Genius II je napisao/la:aBd da iduce sezone namjestas sanse nekom klasnom napadacu![]()
Zato se Mire pobrinuo danas i produzio ugovor sa Romom prije nego sto je dijete pokazao na stadionu. Da spasi vlastito dijeteAdnan89 je napisao/la:Kad Wenger vidi ovo nece Mire sina vise vidjetiEvil Genius II je napisao/la:aBd da iduce sezone namjestas sanse nekom klasnom napadacu![]()
![]()
MashAllah ljepo dijete nema sta mozda i buduci zmaj.
soccerfan je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
joj kakvih sve ima bolesnika. kakve veze ima što piše papa? i jel važno jel oženio strankinju ili domaću curu? aferim efendija, aferimDeeWa je napisao/la:De mi recite, vidim da mu sinu na dresu pisalo PAPA, sto u prevodu znaci tata, ali jel to onda znaci da se ozenio za neku strankinju te da ni sina nece uciti bosanski i ostale stvari da ne pricam da ne bih isao u offtopic.
Pitam jer je malo glupo, pocinjem od sebe, da imam sina i da odem tako negdje igrati ne bih pisao na jeziku nekom od te strane drzave tata vec bih pisao na svom bosanskom ako su mi vec svi i zena i dijete bosanci, jer to je moja licna stvar.
Da li je to naznaka da ce Pjanic Jr igrati za drugu drzavu? haha ovo sad malo sale naravno da se ne zna da li ce pokupiti njegove gene, ali ovo u pocetku mog posta me stvarno zanima.
Pa brate,dao je sinu ime Edin,valjda i to znaci nesto,da se pita zena il da ne drzi do tradicije i identiteta,vjerovatno bi se djete zvalo, Tino-Sven ili nesto slicno,itd...ne sumnjam ja u pjanketa...DeeWa je napisao/la:De mi recite, vidim da mu sinu na dresu pisalo PAPA, sto u prevodu znaci tata, ali jel to onda znaci da se ozenio za neku strankinju te da ni sina nece uciti bosanski i ostale stvari da ne pricam da ne bih isao u offtopic.
Pitam jer je malo glupo, pocinjem od sebe, da imam sina i da odem tako negdje igrati ne bih pisao na jeziku nekom od te strane drzave tata vec bih pisao na svom bosanskom ako su mi vec svi i zena i dijete bosanci, jer to je moja licna stvar.
Da li je to naznaka da ce Pjanic Jr igrati za drugu drzavu? haha ovo sad malo sale naravno da se ne zna da li ce pokupiti njegove gene, ali ovo u pocetku mog posta me stvarno zanima.
Goalgetter je napisao/la:
Lijepa slika.
Abd Edina vidimo za 18 godina u dresu reprezentacije.
Bas to Pjanic ima brata koji bi mogo biti selektor (šalimo se malo)Goalgetter je napisao/la:
Lijepa slika.
Abd Edina vidimo za 18 godina u dresu reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.