Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Samo, postoji jedna stvar. Sa velikom medijskom paznjom dolazi i veca odgovornost. Od njega se sada vise ocekuje i nije taj lik iz sjene... Naravno da ce Heat obratiti paznju na lika koji im je poslije JJ-u utrpao najvise poena u seriji. Nadam se da ce Mirza ipak i veceras odigrati onako kako prizeljkujemo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I mene sve strah da ne bude kao poslije ona slavna 34 poena. Za nadati se da će nastaviti seriju. Samo da hoće dobiti. jer ako ovu izgube...tu im dođe kraj_dreamer_ je napisao/la:Samo, postoji jedna stvar. Sa velikom medijskom paznjom dolazi i veca odgovornost. Od njega se sada vise ocekuje i nije taj lik iz sjene... Naravno da ce Heat obratiti paznju na lika koji im je poslije JJ-u utrpao najvise poena u seriji. Nadam se da ce Mirza ipak i veceras odigrati onako kako prizeljkujemo.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
ovakvi su naslovi bili kad je rockie balboa krenuo titule osvajatmirzatele je napisao/la:Odlicna analiza
http://www.netsdaily.com/2014/5/12/5709 ... s-nets-win" onclick="window.open(this.href);return false;

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
mirza veceras ima da ih sve potamani ..... ako bog da
ja mislim da ima sad neku stabilnost nekad pobaci al u playoffu je moze se reci konstantan i ocekujem da ce i veceras biti jedan od bitnih igraca za netse ....
sad su ga svi zapazili .... prica se o njemu pise se o njemu .... neznam kako ce to sve da podnese, taj pritisak ...al mislim da ce to dobro da izgura jer je mentalno sada jos jaci, jer ima povjerenje od svih, to svi vide i u netsima ...
do sada je bio miran smiren sutljiv al sada polahko dolazi onaj pravi mirza ....
on je i prije govorio da treba vise minuta treba povjerenje koje mu i daje kidd ...a ne ko ona dva medjeda prije njega, svaka mu cast ...kritikovali smo ga neznam koliko puta ali ipak se tu vidi da on zna sta radi .... sad ce da ga bolje cuvaju al nadam se da ce ipak da pobjegne par puta cuvarima ...i sumnjam da ce sada toliko povecat pozornost njemu spram ostalih zvijezdi .... jedino da blefira u pocetku da fula da misle da ga ne ide i onda da raspali poslije ....
al tu smo da to vidimo veceras, nadam se pobjedi netsa i naravno lijepom ucinku od naseg mirze. za grkljan lebrona
svako dobro i pozdrav svima
ja mislim da ima sad neku stabilnost nekad pobaci al u playoffu je moze se reci konstantan i ocekujem da ce i veceras biti jedan od bitnih igraca za netse ....
sad su ga svi zapazili .... prica se o njemu pise se o njemu .... neznam kako ce to sve da podnese, taj pritisak ...al mislim da ce to dobro da izgura jer je mentalno sada jos jaci, jer ima povjerenje od svih, to svi vide i u netsima ...
do sada je bio miran smiren sutljiv al sada polahko dolazi onaj pravi mirza ....
on je i prije govorio da treba vise minuta treba povjerenje koje mu i daje kidd ...a ne ko ona dva medjeda prije njega, svaka mu cast ...kritikovali smo ga neznam koliko puta ali ipak se tu vidi da on zna sta radi .... sad ce da ga bolje cuvaju al nadam se da ce ipak da pobjegne par puta cuvarima ...i sumnjam da ce sada toliko povecat pozornost njemu spram ostalih zvijezdi .... jedino da blefira u pocetku da fula da misle da ga ne ide i onda da raspali poslije ....
al tu smo da to vidimo veceras, nadam se pobjedi netsa i naravno lijepom ucinku od naseg mirze. za grkljan lebrona

svako dobro i pozdrav svima
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Jel' to neki ritual, dođes prije tekme kazes da ce odigrati slabo i nadas se da ce te natjerati da progutas svoje rijeci?Vasa Ladacki je napisao/la:Samo je Mirza večeras za miliona ispod 9,5.

View from Miami: “Mirza is giving Heat fans plenty of nightmares”

- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam je li bilo. Lebron o Mirzi.“He can flat out shoot the ball,” James said of Teletovic. “There are only a few guys in our league that can do that. We have a guy on our team like him in James Jones who when he comes in and touches the ball and let it go, you believe it’s going in.”

to je to, nadam se da je stvarno ovako odgovorio_dreamer_ je napisao/la:Tim Bontemps @TimBontemps · 39 Min.
Also, @Teletovic33 was asked if he's "always had this much confidence in his shot." His response? "Check my things on YouTube, man."

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nakon svake utakmice u Barclays Centru Mirza prođe pored slike jednog od najboljih košarkaša,Dražena Petrovića.
"Uvijek ga pozdravim,on je velika inspiracija za mene.Bio je idol u našim zemljama i on je jedan od razloga zašto sam ja došao ovdje.Dražen je legenda."-
"Uvijek ga pozdravim,on je velika inspiracija za mene.Bio je idol u našim zemljama i on je jedan od razloga zašto sam ja došao ovdje.Dražen je legenda."-

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
ala se priča o mirzi 
edit:
However, Teletovic is different with LeBron James.
It's crazy. Mirza is a significantly better player with LeBron on the floor and LeBron is clearly worse when Mirza on the floor.
inspiracija mu LB

edit:
However, Teletovic is different with LeBron James.
It's crazy. Mirza is a significantly better player with LeBron on the floor and LeBron is clearly worse when Mirza on the floor.
inspiracija mu LB

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Biće Netsima strašno teško večeras ,prvo što je teško ponoviti onakvu šutersku noć ,pogotovo za 3p i tu je realno očekivati slabiji učinak ,u prošloj tekmi su Blatche i Mirza imali odličan učinak s klupe ,tako da ako neko od njih dvojice odigra slabije i tu su u - ,Kiril i Plumplee svakako ofanzivno nmg pruziti gotovo nista,jedino Anderson i mozda Thornton mogu odigrati bolje nego prošlu tekmu .
Za nadati se da će glavne zvijezde prije svega Deron i Pierce odigrati jos bolju rolju nego proslu put ,da JJ bude na nivou i mogli bi drzati egal ,Miami je prejak i sigurno ce puno jace uci u ovu tekmu nego proslu posle 2-0 za njih,ako bilo ko od startnih netsa baš podbaci Bruklin gubi utakmicu.
Sto se tice Mirze ,dosta se prasine diglo posle prosle tekme
,kako ce odreagovati na sve to vidjecemo veceras ,sigurno da ce malo vise paziti na njega ali ne smiju previse jer to onda stvara dosta prostora Piercu i JJ pogotovo ,samo da ne podbaci onda bi se vjerovatno opet vratili na onu pricu da je igrac za klupe koji ponekad bljesne ponekad odigra lose i to je to ,ako ponovi nesto slicno kao u trecoj tekmi
.
Prozivka u pola 2 ,ko se ne odazove tefteri mu se -
.
Za nadati se da će glavne zvijezde prije svega Deron i Pierce odigrati jos bolju rolju nego proslu put ,da JJ bude na nivou i mogli bi drzati egal ,Miami je prejak i sigurno ce puno jace uci u ovu tekmu nego proslu posle 2-0 za njih,ako bilo ko od startnih netsa baš podbaci Bruklin gubi utakmicu.
Sto se tice Mirze ,dosta se prasine diglo posle prosle tekme

Prozivka u pola 2 ,ko se ne odazove tefteri mu se -

Večeras draga braćo,oko 02:00 ako Bog da utakmica.Nadam se da će vas biti više nego prošli put,pa da u što većem broju ispratimo i ovaj događaj.Mirza večeras insAllah ide preko 15

Ja ne znam sta da radim. SUtra imam posla ko mazga, a ako ostanem budan, necu vise uhvatiti od 3 sata sna. S druge strane, ovo je najvaznija utakmica sezone. No ako ostanem budan, a Mirza bude los, ujedacu se za guzicu do kraja hefte... I jos ako se zena probudi u gluha doba i vidi situaciju, valja sutra jos i njen ders slusati...
Oni koji me malo bolje brate ce vjerovatno reci da je za opce dobro najbolje da odem igrati FIFE.
Ma samo da nam nas Mirza odigra dobro i da prodju, a sve ostalo ce se pregurati...
Oni koji me malo bolje brate ce vjerovatno reci da je za opce dobro najbolje da odem igrati FIFE.
Ma samo da nam nas Mirza odigra dobro i da prodju, a sve ostalo ce se pregurati...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mirza nam je pokazao da itekako dobro igra kad je pod pritiskom. Sjetite se samo Litvanije i Mirzinog resetanja.
Veceras bi mogao da ponovi Game 2, mozda cak i vise.
I za kraj, americka verzija "S' parkinga":
" onclick="window.open(this.href);return false;
Veceras bi mogao da ponovi Game 2, mozda cak i vise.
I za kraj, americka verzija "S' parkinga":
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan grad, jedna ljubav!
zao mi da ga ne gledam al kasno brate
...sretno miki, pokaži im kako bosanci igraju basketa

Legnes spavati za pola sata, ustanes u pola 3 ( jer tekma nece poceti prije 2:20 ) i opet poslije utakmice odspavas malo.karajlo je napisao/la:zao mi da ga ne gledam al kasno brate...sretno miki, pokaži im kako bosanci igraju basketa
Provjeren recept

Jedan grad, jedna ljubav!
noćas nema spavanjaaaaaaaaaa, ekipa je na nogama .. 

- storm_raider
- Kontakt:
Tu naravno kao i svaku noc kada Mirza igra.
Gdje onaj sa kospama? Gdje nam je nele sa Sarom?
Gdje je CashMan?
Sve spremno za utakmicu, zena se naljutila sto necu spavati, sarma se ohladila - podgrijace se, sutra podocnjaci, a imam veoma bitan sastanak u 8. Ma nema veze, samo neka Mirza pogodi koju trojku, podnijece se to lakse. Hajde Mirzeteee.

Gdje je CashMan?

Sve spremno za utakmicu, zena se naljutila sto necu spavati, sarma se ohladila - podgrijace se, sutra podocnjaci, a imam veoma bitan sastanak u 8. Ma nema veze, samo neka Mirza pogodi koju trojku, podnijece se to lakse. Hajde Mirzeteee.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.