Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 19:35

PerryFred je napisao/la:- Ima nekih dvojbi. Pitanje je recimo mogu li Misimović, Pjanić i Medunjanin igrati zajedno. Nisu oni igrači koji često oduzimaju loptu, a to nam treba. Medunjanin će igrati zadnjeg veznog, ali zajedno s ovom dvojicom u vezi? Ne znam. Vidjet ćemo, smatra Sušić.
:lol: :lol:
Covjek ne odustaje,Medunjanin ce igrati zadnjeg veznog :urnebes:
Na zalost,iako veliki optimista po pitanju dometa nase reprezentacije,sve manje vjerujem u ikakav uspjeh u Brazilu.
Sva frka u tome da Medo ne moze igrat def.veznog(sto se i pokazalo) ali frajer pila uvijek isto.
Nevjerovatno,ili je bas totalni duduk i neznalica ili nas za.ebava,trece nema.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 12 maj 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 maj 2014, 19:41

Pa Medunjanin je u zadnjih 4 godine jedan od nasih najstandardnijih igraca, cemu cudjenje?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2014, 19:43

Svi se prave slijepi na činjenicu da je ovoj reprezentaciji bio neophodan baš jedan kreativac. Zlobnici.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 12 maj 2014, 19:43

Centre forward je napisao/la:Najjače mu je ovo da je Tino kreativac :rol: , šta je to on kreir'o u svom životu da mi je znat', možda dobro hekla al' i to je upitno.
Do jucer je tvrdio da je on taj zadnji vezni :lol: nova kaseta...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 19:48

Cigri je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Najjače mu je ovo da je Tino kreativac :rol: , šta je to on kreir'o u svom životu da mi je znat', možda dobro hekla al' i to je upitno.
Nije,i dalje je zadnji vezni ali kreativac :lol:
Ovako je rekao,na toj poziciji imamo i Besica,Hadzica pa i Susica koji je kreativac.To je novi termin koji je Safet uveo u fudbal,to je u rangu sa Krojfovom tika takom.
Znaci,defanzivni vezni-kreativac :urnebes:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 12 maj 2014, 19:49

Ma raja, cuvajte zivce za SP, trebace vam, vjerujte mi..tak i tak je Safet Susic za nas Conchita Wurst ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2014, 19:50

Ne bi me čudilo da u slučaju Džekine ili Vedine povrede, Safet izleti sa nekom izjavom tipa "Tino je oduvijek bio veoma talentovan strijelac, a skok igra mu je najopasnije oružje", i pošalje ga u Brazil kao centarfora.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 maj 2014, 19:50

drummer je napisao/la:
Cigri je napisao/la:
Nije,i dalje je zadnji vezni ali kreativac :lol:
Ovako je rekao,na toj poziciji imamo i Besica,Hadzica pa i Susica koji je kreativac.To je novi termin koji je Safet uveo u fudbal,to je u rangu sa Krojfovom tika takom.
Znaci,defanzivni vezni-kreativac :urnebes:
Kada pitaš Tinu koju poziciju igraš, on odgovori :" SVEE !! " .. :lol:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 maj 2014, 19:51

[youtube][/youtube]

Pogresno se on izrazio trebao je reci "Izgleda da sam ja ovdje zaluto" xD
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 12 maj 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2014, 19:51

Ovaj Susic nije normalan. Njemu je mjesto u mentalnoj instituciji, a ne na klupi reprezentacije. Cuj Medunjanin zadnji vezni, a upravo to je jedan od glavnih razloga za katastrofalnu igru u zadnjih 6-7 utakmica. MORONU JEDAN IMAS LI OCI?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 maj 2014, 19:51

Virtu4l je napisao/la:Legendo, vidjet ćemo protiv Obale Slonovače i Meksika.
Naravno da je kreativac. Da si ga bar jednom u životu gledao znao bi.
Baš me zanima kako ti nađe vremena da ga gledaš kad uz logorsku kampuješ po forumu. :hmmmmm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 19:53

Nemam rijeci,neka nam je Bog na pomoci.I dalje mi je jedina nada da ce igraci preuzeti stvar u svoje ruke.U suprotnom,tesko cemo se spasiti sramote.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2014, 19:54

Centre forward je napisao/la:Baš me zanima kako ti nađe vremena da ga gledaš kad uz logorsku kampuješ po forumu. :hmmmmm:
Iznenadio bi se kad bi znao koliko naših igrača pogledam u toku sedmice ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 maj 2014, 19:54

Sve mi se cini da su neki malo zbunjeni ovim pojmom "zadnji vezni". To moze znaciti da je neko destruktivac, trkac ali takodje moze znaciti da je deep lying playmaker, organizator igre. Pirlo u karijeri nije oduzeo loptu a igra zadnjeg veznog (prvi dio karijere je bio ofanzivni vezni, kod Ancelottija u Milanu je poceo igrati zadnjeg veznog). Nas Medunjanin je nesto slicno.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 12 maj 2014, 19:56

drummer je napisao/la:Dobro a gdje se moze procitati taj najnoviji biser,sve sam pregledao ali nisam nasao?
Covjek jednostavno nema obraza,umisljen je,bezobrazan,prepotentan,djetinjast,ne gleda puno utakmica,razumijeva fudbalsku igru iz 88 godine i u tom svom njegovom bezobrazluku uopste ga ne zanima misljenje javnosti,dakle onih cija je u stvari reprezentacija BiH.
Uostalom,on je javno i porucio da ga misljenje javnosti ne zanima,to je prvo objavljeno pa su poltroni to frizirali a malo kasnije i uklonili.
I sta ocekivati od takvog covjeka,pa nista osim da nastavi raditi za svoj interes i da u Brazilu na velikoj sceni izlozi svoje i igrace svoga brata,to je njemu prioritet,to mu je prioritet od prvog dana.
Sasvim je izvjesno da cemo gledati Avdiju Vrsajevica,Tina Sven Susica a mozda i jos neke,ko misli da necemo taj nema pojma ni o cemu.
Definitivno pekuco naprepredenije politicare ali to nije nesto sto nismo zasluzili.
Trazili ste,gledajte.

Izvini drug al' ja dugo nista gluplje ne procita na ovom pdf-u.

Po kojem kriterijumu jedan selektor treba da slusa javnost hljeba ti?
Sta to treba sad da on bude marioneta koja ce slusati onako kako javnost kaze i udovoljavati javnosti?
Pa tu tek ne bi ugodio nikome.

Da, on jeste selektor reprezentacije BiH ali to uopste ne znaci to da on mora da slusa raznorazne poluprofesionalne novinarcice i ljude koji se okupljaju na forumima i da cijeni njihovo misljenje, a pogotovo da na osnovu njega sklapa drzavni tim.
Ne branim Safeta uopste, medjutim da se misljenje javnosti pika, onda nama ne bi trebao selektor, nego se fino napravi grupa na fejsu i udri lajkove na nekom spisku igraca i koji igraci budu imali najvise lajkova oni ulaze u tim.

Selektor BiH trenutno moze da radi sta hoce i ima na zalost svih vas koji negodujete ima covjek rezultat i to onaj rezultat koji nisu imali niti jedan njegov prethodnik.
Spustite malo loptu na zemlju. Ne bih rekao da je iko od vas ovdje vodio ikakav klub nogometni pa da toliko bas poznajete nogometnu igru.
Mojne igrica tipa FIFA menadzer i poznavanja nogometa i taktike kroz to sranje. Rezultat je ono sto se racuna na terenu i to je samo bitno. Safet ima rezultat, ma kakav on nogometni strucnjak bio i ma koliko ga neki ovdje osporavali.
Pustite covjeka neka radi svoj posao. Do sada ga po rezultatima je radio sasvim korektno.

I sta se drzite spiska koji nije objavljen nigdje odnosno izjave Safeta da nece da objavi imena preostalih igraca kada to nigdje nije niti objavljeno i po svemu sudeci je samo jedna od bolesnih igara nekog od novinara koji mozebitno ima profil ovdje na forumu i samo baci kost jer mu je to zadatak.

Uzasno je citati da covjeka nazivate svakojakim imenima, a sve na osnovu neobjavljenog clanka i neizrecene izjave. De dozovite se malo... imate li mozga imalo?!

:kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 12 maj 2014, 19:56

Kad se samo sjetim Vladimira Weissa i Mareka Hamšika :facepalm: ..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2014, 19:58

calcio je napisao/la:Sve mi se cini da su neki malo zbunjeni ovim pojmom "zadnji vezni". To moze znaciti da je neko destruktivac, trkac ali takodje moze znaciti da je deep lying playmaker, organizator igre. Pirlo u karijeri nije oduzeo loptu a igra zadnjeg veznog (prvi dio karijere je bio ofanzivni vezni, kod Ancelottija u Milanu je poceo igrati zadnjeg veznog). Nas Medunjanin je nesto slicno.
Jedno je "Medunjanin je nešto slicno", a drugo je "Safet bi želio da Medunjanin bude nešto slično".

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 maj 2014, 19:59

Tino Lino je neka varijanta lažne šestice al' bukvalno. @calcio u Anćelotijevom Milanu bih i ja mog'o igrat' šesticu jbt. Pa nemamo mi taj luxuz, nisu nam igrači u tolikoj mjeri kvalitetni da igramo bez klasičnog razbijača. Bubreg bih dao za novog Rahimiča. Virtual aferim, al' gledat' i vidjet' su dva različita pojma.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 12 maj 2014, 20:00

Sto se nebi zacudio da ga neka budala u Hrasnici nafata i dobro nalupa nakon svih ovih njegovih nebuloza :wtf:
Sto bi se reklo kakav narod takav i selektor nikad nista naprijed da krene, sto neko napisa za nadati se da igraci preuzmu odgovornost u Brazilu i odigraju iznad svojih mogucnosti da izbjegnemo bruku.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2014, 20:00

IronMany je napisao/la:De dozovite se malo... imate li mozga imalo?!
Nema mozak veze sa tim, to je stvar kulture i odgoja, koji je danas na najnižem mogućem nivou ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.