Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

thekoplegend
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la thekoplegend » 12 maj 2014, 18:35

Marcus je napisao/la:
thekoplegend je napisao/la:https://www.youtube. com/watch?v=y5sjfm0wj8s

za 1h i 20 min pocinje predstavljanje gostujuceg dresa za narednu sezonu pa evo stream ako ko hoce neka prati :D
Šta nije u srijedu u 16:30? :hmmmmm:
ouh u pravu si. pomijeso sam sate i dane, izvinite :rol: :rol:

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 12 maj 2014, 18:58

Marcus je napisao/la:
thekoplegend je napisao/la:https://www.youtube. com/watch?v=y5sjfm0wj8s

za 1h i 20 min pocinje predstavljanje gostujuceg dresa za narednu sezonu pa evo stream ako ko hoce neka prati :D
Šta nije u srijedu u 16:30? :hmmmmm:
Pogrešno je pročitao momak za 1 dan i 21 sat :)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 maj 2014, 19:34

gio10 je napisao/la:Caulker, Cole, Moreno, Martinez & Lallana uz povratak Susa, Iloria i Borinia. :ljepota:
Vjerovatno ce i Suso i Borini dobiti nogu. Borini manje vise, ali Suso sigurno. Nema mjesta za njega sigurno, a mogu se uzeti neke pare.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 maj 2014, 19:47

Meni bi bio glup potez prodati Borinia i Susa. Pogotovo ovog drugog, koji je pravi dragulj, samo se treba pažljivo raditi sa njim, ako ništa opet posudba, pa ako bude dobar kao i ove sezone onda mu pružiti priliku i u prvoj ekipi Liverpoola, sa Borinijem odmah probati sljedeće sezone, a trebat će nam ova igrača uz Iloria, ipak igramo na 4 fronta nakon duže vremena i mislim da će ciljevi po meni biti sljedeći: Top4, jedan od dva kupa ( ako ništa bar neke završnice - polufinale,finale ) te prolazak grupe u LP tako da će nam ova tri igrača ( Ilori, Borini, Suso ) itekako trebati a u Mickey Mouse i FA Cupu mogu igrati zapaženu ulogu te osigurati klupu i sezonu poslije, kao što je Allen iskoristio kraj ove sezone i tako sebi zacementirao mjesto na klupi i za sljedeću sezonu :salut:

-------- Mignolet
RB---Caulker---Sakho--Moreno
---------Martinez
----Gerrard---Henderson
---------Lallana
---Suarez--------Stu
Sa raznim rotacijama tokom igre
Ja te volim, volim Željo..

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 12 maj 2014, 19:53

Iako se nadam da ce Suso imati buducnost na Anfieldu, s vecom konkurencijom sljedece sezone bice mu jos teze da se nametne. Mislim da je godinu mladji od Coutinha i isti su tip igraca, s tim da Suso ima bolji sut. Nadam se da grijesim i da ce Suso sljedece sezone biti vazan dio ekipe.
Osim pojacanja u odbrani, ocekujem i jedno do dva pojacanja u sredini i jedno jako krilo jer osim sadasnjeg trojca nema vise kvalitetnih igraca u napadu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 maj 2014, 20:19

Ne znam kakva ce se ekipa sklapati za sljedecu sezonu ali za Sterlinga mora biti mjesta. Znaci momak je fantasticno odigrao kraj sezone i vjerujem da ce biti jos bolji.

Za Susa sam citao da ima problema sa ponasanjem te mu je ego veliki pa gleda samo na sebe. I ja bi volio da ostanu i on i Borini i Illori. Taman za kupove, ali to je nekih desetak utakmica u sezoni sto je malo ako hocemo da napreduje jos vise. Caulker i Lallana su ja mislim 99% prva pojacanja, onda ce neke prodaje pa se nadam Martinezu kao pojacanju ljeta :D Imamo fkt strasan napad samo da je nazad malo podmazati masinu i bit ce sve ok i sljedece godine aBd :)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 maj 2014, 22:49

Jao Martinez :pray:
Čitao sam da je Arsenal zagrizao za njega kao i Barcelona tako da mi je predobro da povjerujem da ga možemo dovesti.A i sigurno neće biti jeftin, Bayern ga je platio 40m...

Meni je od svih dostupnih lijevih bekova, nekako najbolji Rodriguez iz Wolfsburga al' za njega se interesuje Real Madrid tako da... :problem:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 12 maj 2014, 23:19

nerkolfc je napisao/la: Vjerovatno ce i Suso i Borini dobiti nogu. Borini manje vise, ali Suso sigurno. Nema mjesta za njega sigurno, a mogu se uzeti neke pare.
Jel ovo tvoje mišljenje ili informacije nekih "insajdera"? :D Pitam jer bi mi žao bilo da mu se ne da šansa, a i jer mi je čudno za Brendana da tako odustane od mladog igrača. Milim da je Suso puno veći talenat nego što mu se priznaje, gledao sam ga sve od naših rezervi, mlađih selekcija Španije i Almerije i ima većinu onoga što BR želi od igrača, i to nekih stvari u izobilju. Najviše se mora popraviti bez lopte, mada je na početku ove sezone u Almeriji pokazao da kad hoće, i tu zna šta treba. Pitanje je samo da li je spreman da se potrudi, kao što je to npr. Coutinho kod nas već uradio, da grize i bez lopte jer često ti tehnički superiorni igrači znaju biti polijeni kad nije u pitanju napad. Može momak igrati sve od centralnog veznog pa prema gore, osim klasičnog špica naravno. Čak sam ga u dvije utakmice gledao i na klasičnom zadnjem veznom u mladoj reprezentaciji ali nećemo to računati jer su bili jači jedno 4 klase od tih protivnika, ne sjećam se sad tačno ko je bio. Mislim da se može naći poneka minuta za njega, ja bih lično volio da bude tu bar do januara da vidimo na čemu smo s njim. Mada ne sumnjam u Brendanovu procjenu, u slučaju da stvarno ode sigurno će otići s razlogom.

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 12 maj 2014, 23:23

LIverpool je ove sezone zaradio 99 miliona funti od TV prava i od EPL-a za osvojeno drugo mjesto i po tome je najbolji u EPL-u.
City zaradio 98 miliona.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2014, 23:46

BeyKopites je napisao/la:Jao Martinez :pray:
Čitao sam da je Arsenal zagrizao za njega kao i Barcelona tako da mi je predobro da povjerujem da ga možemo dovesti.A i sigurno neće biti jeftin, Bayern ga je platio 40m...

Meni je od svih dostupnih lijevih bekova, nekako najbolji Rodriguez iz Wolfsburga al' za njega se interesuje Real Madrid tako da... :problem:
Javi Martinez: "Ja sam vrlo sretan što sam osvojio svoju drugu titulu Bundeslige s Bayernom. Medijske glasine kako pregovaram s Barcelonom nisu istina. Moj fokus je u potpunosti na ovom klubu."
:nene:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 12 maj 2014, 23:49

Echo prenosi da je ponuda od 20m poslata za Lallanu. S obzirom da je So'ton odbio 27m za Shawa, verovatno ce i ovu nasu odbiti, i od svega nece biti nista, jer nasi nece vise dati.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 12 maj 2014, 23:53

Paradajz je napisao/la:Echo prenosi da je ponuda od 20m poslata za Lallanu. S obzirom da je So'ton odbio 27m za Shawa, verovatno ce i ovu nasu odbiti, i od svega nece biti nista, jer nasi nece vise dati.
Ni ne treba dati više od 20 mil, jednostavno ne vrijedi toliko. Toliko smo čekali LP da privučemo jače i zvučnije igrače i sada da za Lallanu dajemo 25 mil. funti. Bez podcjenjivanja, sjajan je igrač ali nije vrijedan tih para.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 12 maj 2014, 23:54

ja ne bih volio Javia ,ako vec neko mora doci iz Bayerna neka to bude Alcantara :pray:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 maj 2014, 23:55

Southampton are lining up Braga midfielder Rafa Silva to replace Liverpool-bound Adam Lallana. (Mirror)
Lallana vise nije mlad tako da ce on vjerovatno traziti da ga puste za te pare. A i Roy im je naredio da zavrse to sto prije. S'oton nece da proda Shawa ali momku se i ne zuri, ako prodaju Lallanu uz ove velike pare od TV prava mogu to pravilno kanalisati na dobre igrace.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2014, 23:58

Ma prodaće ih obojicu, ne brinite, samo hoće da izvuku još koji milion, vjerovatno i Pochettino ide :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 maj 2014, 00:03

Pa Lallana kao sto kaze Nerko, ima vece sanse da ode, ovo mu je zadnji voz za jaci klub, nije toliko mlad. Shaw moze jos dve godine tamo, zato se ovima ne zuri, i pokusavaju da oderu Utd, sto i mogu i sto ce se desavati jer klub ne igra LS.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2014, 00:07

Shaw ide sigurno, nema dileme, neće on ostati. S'otonu je svejedno kome ga prodo, ako taj plati koliko oni traže, a United će platiti :)

Pochettino također na izlaznim vratima, Spursi se interesuju :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 maj 2014, 00:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:Shaw ide sigurno, nema dileme, neće on ostati. S'otonu je svejedno kome ga prodo, ako taj plati koliko oni traže, a United će platiti :)

Pochettino također na izlaznim vratima, Spursi se interesuju :)
I ja vjerujem opet da ce ga pustiti za 30 miliona, ludost ako ga ne puste, nikad ne znas sta moze biti.

Ali ako im odu ta trojica + Jay nece biti isti dok se u potpunosti ne oporavi, morat ce bas pogoditi sa pojacanjima da ostanu u ligi.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 maj 2014, 00:49

Cestitke Generalu koji je proglasen menadzerom godine. Potpuno zasluzeno!

AVE RODGERS!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 13 maj 2014, 08:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Cestitke Generalu koji je proglasen menadzerom godine. Potpuno zasluzeno!

AVE RODGERS!
Da te citiram:"Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA".

Čestitke i potpuno zasluženo,a tek mu 41 godina! :cool: Zanima me da li je najmlađi koji je osvojio ovu nagradu?
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.