Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 18:07

JackTheStripper je napisao/la:
"Očekivao sam da će biti nezadovoljnih i reakcija, ali me ovakav intenzitet iznenadio. Službeno neću objaviti popis rezervnih igrača. Samo ću ga dostaviti u FIFA. Pojedini ljudi su toliko zlobni, jer čim objavim neka imena, počnu polemike. Zato ako ih bude zanimao širi spisak mogu zvati FIFA. Fudbaleri sa šireg spiska neću zvati na pripreme. Učiniću to samo u slučaju da se neko povrijedi, što se iskreno nadam da se neće desiti", rekao je selektor "zmajeva"

Cekajte malo,on je ovo stvarno izjavio? :oops: :oops: :lol: :urnebes:
Nek poltronski novinari nastave da da ga opravdavaju i da pisu kako je to Pape,veliki vrac i da ima pravo raditi sta hoce.
E svasta ljudi moji,pa Safete nije ti reprezentacija babovina,nije uopste pitanje zelis li ti objaviti taj spisak,ti tu nemas nikakvog prava na izbor niti je bitno sta ti zelis ili ne zelis.
Svasta :oops: :oops: :oops: :oops:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2014, 18:07

Principatus je napisao/la:Ma sve sprdnja samo, vise ova tema i nije vrijedna. :mrgreen:
Prije ste bili kreativniji :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 maj 2014, 18:08

Ma mi smo bili kreativni, ali Pape nas je prekucao sa svojim glupostima. :mrgreen: :thumbup:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 12 maj 2014, 18:09

A sta cete ljudi ako Tino u nekom trenutku udje u igru i zabije odlucujuci go za prolazak grupe? :mrgreen:
Nije nemoguce.

Hocel i tad Safet i njegova uza i sira okolina i familija bit' na tapetu?

Ja ovo cisto iz znatizelje pitam. Da ne bi neko pomislio da pljujem ili opravdavam Safetove poteze. Misljenje o njima cu zadrzati za sebe pa mozda o tome napisem nesto nakon sto odigramo 3 utakmice u grupi. Sve do tad mislim da je besmisleno pricati i nagadjati sta bi bilo kad bi bilo.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 maj 2014, 18:10

@bordobijeli

Zavisi od repke do repke, Englezi, mi, i Brazil naprimjer vec smo odredili 23 glavnih putnika u Brazil. Neki kao Nejemci, SAD, Nigeria, samo su objavili tih 30 sto se do sutra mora pa ce tek poslje konacnih 23 objavit. Brazil i Englezi su takoder i objavili ostalih 7 igraca koji su na toj dodatnoj listi. Ali kod nas pape odbio izjavit dodatne igrace. Isto tako u gotovo svakoj ili cak ne svakoj drugoj repki svi 30 igraca ce ici na pripreme, da budu spremni u najgorem slucaju ako bude povreda. Jedino kod nas nece ti igraci na pripreme. :roll:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 maj 2014, 18:11

:salut: :salut:
1946

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 maj 2014, 18:12

Pape u Mourinhovom stilu. Pape the special one. :cool:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 12 maj 2014, 18:12

GENIJE 23 + 1 :lol: jedan se povrijedi ovaj uskace... sta ce lista ostali 6 :crazy: TOP 24 nogometasa :crazy: Sigurica.

Ako se kojim slucajem povrijedi Ibisevic tokom priprema, drugi napadac moze biti Tino Sven Susic :lol: :facepalm:

Safet GENIJE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2014, 18:16

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:@bordobijeli

Zavisi od repke do repke, Englezi, mi, i Brazil naprimjer vec smo odredili 23 glavnih putnika u Brazil. Neki kao Nejemci, SAD, Nigeria, samo su objavili tih 30 sto se do sutra mora pa ce tek poslje konacnih 23 objavit. Brazil i Englezi su takoder i objavili ostalih 7 igraca koji su na toj dodatnoj listi. Ali kod nas pape odbio izjavit dodatne igrace. Isto tako u gotovo svakoj ili cak ne svakoj drugoj repki svi 30 igraca ce ici na pripreme, da budu spremni u najgorem slucaju ako bude povreda. Jedino kod nas nece ti igraci na pripreme. :roll:
pa mislim da i nije to toliko loše ,zasto drzati u nervozi igrace pa im reci 10 dana pred prvenstvo da nisu medju 23 .a i radi medija sad su ga napali do prvenstva ce se to malo sleci ,onako bi bila velika nervoza pred prvenstvo .ovako je pape odma odredio 24 i imat ce mir za pripreme .

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2014, 18:18

Head je napisao/la:

:salut: :salut:
:salut: :salut: :tokralju: :tokralju: :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 12 maj 2014, 18:19

i onako imamo 5-6 hadalja koje ne treba vodit a ti bi im dodavao jos. eto neki tamo iz jake Poljske lige bi bio otkrice svjetskog i mozda bolje igrao od tynkija ili sunjica... :crazy:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 12 maj 2014, 18:23

Svi selektori objave spiskove od 23 ili 30 igrača koji su kandidati za SP i to je tako svugdje u svijetu,i na kraju se odluče da će voditi 23 najbolja... I bez ikakvih zavrzlama to iznesu pred novinare...

Jedino u BIH,selektor od moguća 23 koja možeš voditi na SP kaže da će povest 24 :D
Pa onda poslije toga kaže da ima 30 igrača ali im neće reći imena,ko da su ratni zločinci :D

Poenta priče je u tome :

Da je objavio spisak i poveo na pripreme 30 igrača,i ako bi stavio u pripremnim utakmica Tinu,Hadžića protiv Obale Slonovače ili Meksika,a na takvim utakmicama oni ne mogu ništa učinit,osim da budu u izdanju kao Avdija protiv Argentine,novinari bi počeli pisat kako imamo previše padobranaca u timu,jer bi se i tih 6 rezrevnih pokazalo bolje od Germanije,i onda ne bi mogao NISTA izmislit,nego ih lagano poslat kući... Ovako je sebi olakšao,ova 24 idu na pripreme i kako god da odigraju : Tino,Avdija,Hadžić,biće po onoj staroj : Mi nemamo boljih IGRAČA ,ovi su najbolje što imamo :D

Sad će skalapatit neku reprezentaciju iz Premijer lige i suprotstavit se Zmajevima u Gradačcu,iako i budala zna da ta utakmice nema nikakvog smisla,i da najjačih 11 A REPREZENTACIJE može pregazit 6-7 razlike tu neku postavu koja izađe na teren... I još ćemo naravno čekat da Tino uđe i zabije gol i onda cemo moći slaviti i zahvaljivati Bogu što nam je posalo SUŠIĆE i agenciju :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 12 maj 2014, 18:24

Pa Safke zasto tako uvrijedjeno reagujes ako te ne interesuje misljenje javnosti :?: Ma vjerujem da ga je stid objaviti siri spisak jer ima bojih igraca na njemu od njegovih top 24. :thumbup:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 maj 2014, 18:24

Dobro a gdje se moze procitati taj najnoviji biser,sve sam pregledao ali nisam nasao?
Covjek jednostavno nema obraza,umisljen je,bezobrazan,prepotentan,djetinjast,ne gleda puno utakmica,razumijeva fudbalsku igru iz 88 godine i u tom svom njegovom bezobrazluku uopste ga ne zanima misljenje javnosti,dakle onih cija je u stvari reprezentacija BiH.
Uostalom,on je javno i porucio da ga misljenje javnosti ne zanima,to je prvo objavljeno pa su poltroni to frizirali a malo kasnije i uklonili.
I sta ocekivati od takvog covjeka,pa nista osim da nastavi raditi za svoj interes i da u Brazilu na velikoj sceni izlozi svoje i igrace svoga brata,to je njemu prioritet,to mu je prioritet od prvog dana.
Sasvim je izvjesno da cemo gledati Avdiju Vrsajevica,Tina Sven Susica a mozda i jos neke,ko misli da necemo taj nema pojma ni o cemu.
Definitivno pekuco naprepredenije politicare ali to nije nesto sto nismo zasluzili.
Trazili ste,gledajte.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2014, 18:26

Gledati ih kako nemoćno kmeče - neprocjenjivo!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 maj 2014, 18:26

bordobijeli je napisao/la:

pa mislim da i nije to toliko loše ,zasto drzati u nervozi igrace pa im reci 10 dana pred prvenstvo da nisu medju 23 .a i radi medija sad su ga napali do prvenstva ce se to malo sleci ,onako bi bila velika nervoza pred prvenstvo .ovako je pape odma odredio 24 i imat ce mir za pripreme .
Posteno. To je tvoje misljene. Ja ipak mislim da je djetinjasto neobjavit spisak dodatnih igraca, kao de je se naljutio sto su ga pojedinci iz medija upitali oko Tina-Svena. Zamisli da smo neka ozbiljna repka i imamo 30+ kvalitetnih igraca, kako bi onda na pritisak i neugodna pitanja reagovao. A to sto ostali nece trenirat isto mi je malo smjesno, kad scolari moze jednom Lucasu Mouri is PSG-a reci da je visak valjda su i nasi ovi dovoljno profesionalci da jednom Zahirovicu, ili Zecu to moze i Pape.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 maj 2014, 18:28

Virtu4l je napisao/la:Gledati ih kako nemoćno kmeče - neprocjenjivo!
:njanjanja: :tralala: :opaopa: :salut:
1946

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 12 maj 2014, 18:29

Virtu4l je napisao/la:Gledati ih kako nemoćno kmeče - neprocjenjivo!
Imas li isti osjecaj i za selektora, nije slucaj da i on demonstira neku moc, kao da se plasi javnosti ;)

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 maj 2014, 18:30

haryxs je napisao/la:

i onako imamo 5-6 hadalja koje ne treba vodit a ti bi im dodavao jos. eto neki tamo iz jake Poljske lige bi bio otkrice svjetskog i mozda bolje igrao od tynkija ili sunjica... :crazy:
Druze bas zato i trebas vodit tih dodatnih 6-7 da se ti 15-ak sto nisu bas neka klasa, (a moramo ih vodit jer nemamo druge) trude i bore jos duplo vise, jer to je i prelazno i na ove glavne. Kad nemas dovoljo kvaliteta, bolje je sto vise konkurencije imati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2014, 18:33

pa da sluša javnost onda bi tek debil bio ,Safete u se i u svoje kljuse .i onaj komentator je govorio ne sam safete pa kad on zabi kaze svi smo mi SUŠICI ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD, GG3 i 10 gostiju.