Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
po meni nije ni zvucalo kao oprostaj od liverpoola... al ima dosta ljudi koji zele da lucas napusti klub pa valjda oci vide sto srce zeli 

You are someone else I am still right here
Najbolji strijelac Luis Suarez 31, drugi Sturidge 21.
Najbolji asistent lige Steven Gerard 13, drugi Luis Suarez 12.
Fair play Cardiff 51 bod, Liverpool 56 ( 54 žuta kartona i 1 crveni karton ).
Simon Mignolet i Jordan Henderson odigrali 40 utakmica ove sezone za Liverpool.
Najbolji asistent lige Steven Gerard 13, drugi Luis Suarez 12.
Fair play Cardiff 51 bod, Liverpool 56 ( 54 žuta kartona i 1 crveni karton ).
Simon Mignolet i Jordan Henderson odigrali 40 utakmica ove sezone za Liverpool.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- donCorleone1892
- Kontakt:
Čitao sam da je prevario onu debelu pa je našao novu pa možda mu je ovo novaZodiac je napisao/la:Ovo mu je kcerka mislim,supruga je k'o MuberadonCorleone1892 je napisao/la:Sve čestitke našim igračima i našem menadžeru koji je postigao ovaj veliki uspjeh.
jel' to nova ta hanuma![]()

Navijači su izglasali meč Liverpool-City kao najbolju utakmicu ove sezone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Iz albuma LP za 2005/2006 sezonu,kad je Barcelona bila prvak.
http://youupload.org/oyq4n8s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youupload.org/oyq4n8s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cisse mangup najveci 

- the scouser
- Kontakt:
Sjećam se meni je Josemi falio samo da popunim album, nikako ga dobiti
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ovi pouzdani insajderi, poput Karla, kazu da je Javi Martinez meta.
E to bi bio strasan transfer, kakve Lallane, Konoplianke i slicniParadajz je napisao/la:Ovi pouzdani insajderi, poput Karla, kazu da je Javi Martinez meta.

Normalno da bi bio dobro pojačanje igra sve što nama treba, samo koliko je on realna metaSTEVEN je napisao/la:E to bi bio strasan transfer, kakve Lallane, Konoplianke i slicniParadajz je napisao/la:Ovi pouzdani insajderi, poput Karla, kazu da je Javi Martinez meta.

Takodje kaze, da je cena za Shawa udaljila nase da ga razmotre, a bio je inace prva meta, pa se okrecu Morenu iz Seville. Lallana takodje potencijalno pojacanje, nece biti glavno, bice dakle skupljih pojacanja.
Rajcice dobre vijesti donosisParadajz je napisao/la:Takodje kaze, da je cena za Shawa udaljila nase da ga razmotre, a bio je inace prva meta, pa se okrecu Morenu iz Seville. Lallana takodje potencijalno pojacanje, nece biti glavno, bice dakle skupljih pojacanja.

Lallana nikad nije ni bio glavno pojacanje, ne znam cemu strah ako on dodje, da nece doci niko vise. Pored nekonstantnih performansa Coutinha, on ce biti ogroman boost za Ligu Sampiona.
Alberto Moreno je najbolje moguce resenje za levog beka, atomski bek. Njega i Real trazi, verovatno momak ode na SP sa Spanijom. I nemojte se iznenaditi ako i Colea potpisemo za dzabe. Prica se da Enrique ide iz kluba, te ce ovaj biti back up.
Za desne se ne pominje niko za sada, levi bek je prioritet.
Alberto Moreno je najbolje moguce resenje za levog beka, atomski bek. Njega i Real trazi, verovatno momak ode na SP sa Spanijom. I nemojte se iznenaditi ako i Colea potpisemo za dzabe. Prica se da Enrique ide iz kluba, te ce ovaj biti back up.
Za desne se ne pominje niko za sada, levi bek je prioritet.
Opet te pitam, koga to ti sanjaš kod nas ?STEVEN je napisao/la:Rajcice dobre vijesti donosisParadajz je napisao/la:Takodje kaze, da je cena za Shawa udaljila nase da ga razmotre, a bio je inace prva meta, pa se okrecu Morenu iz Seville. Lallana takodje potencijalno pojacanje, nece biti glavno, bice dakle skupljih pojacanja.Mislim u sustini ja nemam nista protiv Lallane ali mislim da ima puno bitnijih pozicija za rijesiti od njegove. De mi reci ima li ikakav desni bek da se spominje ? I kakav je taj iz Seville, iskreno se nadam da njega nece dovest da ce naci nekoga kvalitetnijeg.

Moreno jedan od najboljih mladih bekova na svijetu, i Real je bio zagrijan za njega.
A i ja bih više volio desnog beka

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pisao sam to vec koga bi volio, naprimjer ovaj Javi je jedan od takvih igraca, onaj koji ce ekipu unaprijediti maksimalno i to bas na poziciji gdje je LFC mozda i najslabiji. Tu Sevilju sam slabije gledao al ako vi kazete da je taj mali strasan onda bi volio da dodje. Isto mislim da se desni bek mora dovesti jer nema od Glena nista. E tek kad se te tri pozicije rijese onda nek dovode koga hoce sto se mene tice.gaston je napisao/la:Opet te pitam, koga to ti sanjaš kod nas ?STEVEN je napisao/la:Rajcice dobre vijesti donosisParadajz je napisao/la:Takodje kaze, da je cena za Shawa udaljila nase da ga razmotre, a bio je inace prva meta, pa se okrecu Morenu iz Seville. Lallana takodje potencijalno pojacanje, nece biti glavno, bice dakle skupljih pojacanja.Mislim u sustini ja nemam nista protiv Lallane ali mislim da ima puno bitnijih pozicija za rijesiti od njegove. De mi reci ima li ikakav desni bek da se spominje ? I kakav je taj iz Seville, iskreno se nadam da njega nece dovest da ce naci nekoga kvalitetnijeg.
![]()
Moreno jedan od najboljih mladih bekova na svijetu, i Real je bio zagrijan za njega.
A i ja bih više volio desnog beka
Caulker, Cole, Moreno, Martinez & Lallana uz povratak Susa, Iloria i Borinia. 

Ja te volim, volim Željo..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Moreno = Shaw.
Ko god da dodje od njih dvojice bice odlicno rjesenje za lijevog beka.
Bas me zanima koja su to velika pojacanja koja se spominju, ukoliko to nije Lallana.
Mogao bi nam se West Ham za one silne igrace zahvaliti Morrisonom
Ko god da dodje od njih dvojice bice odlicno rjesenje za lijevog beka.
Bas me zanima koja su to velika pojacanja koja se spominju, ukoliko to nije Lallana.

Mogao bi nam se West Ham za one silne igrace zahvaliti Morrisonom

- thekoplegend
- Kontakt:
https://www.youtube" onclick="window.open(this.href);return false;. com/watch?v=y5sjfm0wj8s
za 1h i 20 min pocinje predstavljanje gostujuceg dresa za narednu sezonu pa evo stream ako ko hoce neka prati
za 1h i 20 min pocinje predstavljanje gostujuceg dresa za narednu sezonu pa evo stream ako ko hoce neka prati

Valjda bude onaj zuti. 

Šta nije u srijedu u 16:30?thekoplegend je napisao/la:https://www.youtube. com/watch?v=y5sjfm0wj8s

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.