Safet Sušić - Pape

amcibald

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la amcibald » 12 maj 2014, 14:32

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Samo neko ko je u zivotu isfrustriran moze biti protiv selektora, koji je drzavni tim odveo na SP.

@Pape Susic

Tebi niko nije psovao roditlje, nego sam ti rekao da si nevaspitan(kao sto jesi), jer si vrijedjao sve one koji podrzavaju selektora.

Inace, sad se psuje Pape jer nema Zahorivca :mrgreen:
Jah, cek zar on nije iz Germanije, zar nije bilo rijeci, da treba Besic biti vracen????? :mrgreen:

To je sve sto vam je ostalo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo neko ko je apsolutni licemjer, ko ne vidi dalje od nosa, i ko nema pojma o fudbalu moze podrzavati Susica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uuu izgleda kamen poskupio u okolici podvelezja,pa smo neurozni. kuknjava :mrgreen:
Sto se tice tvog pojma o fudbalu,nista drugo nego samo :urnebes:

Ti si se pokazao sa zajedljivim, podrugljivim i nimalo neumjesnim komentarima na temi Hajrovica i Begovica,tako da :nene:

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 12 maj 2014, 16:02

Ovaj Sušić k'o da radi u pravosuđu a ne u fudbalskom savezu BIH...
Objavio spisak od 24 igrača a taj spisak od 30 neće iz nekog razloga :D Ta šestorica kao da se čuvaju za Haaga a ne za SP,pa su kao zaštićeni svjedoci.... šta li...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 maj 2014, 16:36

Cek jel stvarno Susic izjavio da nece objaviti dodatni spisak :lol: ja ne znam sta je on sebi umislio

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 12 maj 2014, 16:42

Ponasanje mu je na nivou petogodisnjaka, kad dobije autic pa ga kao krije od drustva :lol: :lol:
Valjda i ovi iz saveza imaju mozga i razmisljaju o zamjeni za ovog sarlatana
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 12 maj 2014, 16:44

Blago se nama sa ovakvim kretenom

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2014, 17:01

Safeta treba uhapsit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 maj 2014, 17:05

Ma kakvi, treba hapsit' ove što mu dozvoljavaju da radi sve i svašta.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2014, 17:21

do kada treba prijaviti 30 igraca :?: gledam danas je i Engleska objavila spisak kod njih 23 imena .ne vidi da je iko objavio spisak s 30 imena .

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 12 maj 2014, 17:21

ARGUMENT je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Nije problem što će ga FIFA objavit' al kakvo je to ponašanje da spisak kriješ od tvog naroda?? Eto on se naljutio i sad bi da nas zayebe tako što će za par dana sakrit' svoju odluku. :facepalm:
To je to! Pa ima li jedan dan da taj zavidovicki seljober ne iznese neki biser i ne pokaze koliki je komad teletine?!?! Toliko je taj tip bezobrazan, pa sta on misli da je sad Bog, samo sto je selektor nase repke???
prvo sto ti treba zabranit da pises na ovom forumu jer se izrazavaz kao prostak a drugo tvoj sam post od 10 rijeci dokazuje ko je seljober... :roll:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 maj 2014, 17:32

Jao majko, taman misliš ne može Sajo niže, kad čovjek opet grohnu. :D Baš se ponaša kao uvrijeđena mlada i to ona seoska. Et' niste me po(h)valili, pa se sada ljutim na vas. :lol:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 maj 2014, 17:37

Izuzetno mi je drago sto svijest navijaca postize zadovoljavajuci nivo, pa cak i oni koji su bili za ovu ublehu od selektora kreiraju objektivno misljenje koje se manifestuje kroz radikalne, ali i objektivne kritike.

Susic je zlo nase reprezentacije kao i oni koji mu dopustaju da se ponasa ovako.

Zbog nekvalitetnog strucnjaka NSBiH ce upropastiti priliku koja nam se pruza, nevjerovatno.

Susicu, izborili smo se mi sa takvima, izboricemo se i protiv tebe i tvog pristupa svetom dresu!!

Ne radi se ovdje ni o Tinu, ni o Hadzicu, niti o Germaniji vise..ovdje se radi o klasicnom primjeru nestrucnosti, a to je nedopustivo u historijskom trenutku za nas!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2014, 17:40

moze li neko reci zbog cega ga sad napadaju :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2014, 17:43

bordobijeli je napisao/la:moze li neko reci zbog cega ga sad napadaju :crazy:
Neće da im kaže koje će dodatne igrače uvrstiti na spisak :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2014, 17:46

Virtu4l je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:moze li neko reci zbog cega ga sad napadaju :crazy:
Neće da im kaže koje će dodatne igrače uvrstiti na spisak :rol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: a jest ne odgovoran

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 maj 2014, 17:47

Italijanski Sky Sport prognozirao da cemo proci grupnu fazu,pa da cemo igrati sa Svicarskom u cetvrtfinalu i da cemo u polufinalu igrati sa Njemcima od kojih cemo ispasti.. :kafa: :kafa: :thumbup:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 maj 2014, 17:53

bordobijeli je napisao/la:do kada treba prijaviti 30 igraca :?: gledam danas je i Engleska objavila spisak kod njih 23 imena .ne vidi da je iko objavio spisak s 30 imena .
Englezi kao i svaka nacija mora do sutra poslati fifi 30 igraca od kojih ce 23 biti izabrana za brazil. Neznam odakle ti informacija da je samo 23 igraca kod engleza ali nije tacno.

http://www1.skysports.com/FIFA-World-Cu ... -cup-squad" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam samo pito koja su nasa dotatna 6 igraca, ali izgleda da je Susic rekao da nece da otkrije dodatne igrace, iako ja tu izjavu nisam cuo. Moze li neko tu izjavu postavit. Ako je istina onda, i jeste malo djetinjasto od Susica. Inace Fifa ce objevit tih 30 imena od svake rekpe u petak.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 maj 2014, 17:55

Stvarno ne znam cim me ovaj lik jos moze iznenaditi. Hoce da sakrije nesto, sto ce FIFA ionako objaviti. Vjerovatno je na drugoj listi citava Germanija Sportagentura, pa se boji da se ko ne naljuti malkice. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2014, 17:57

Sreća vaša pa postoji FIFA, inače...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2014, 17:58

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:do kada treba prijaviti 30 igraca :?: gledam danas je i Engleska objavila spisak kod njih 23 imena .ne vidi da je iko objavio spisak s 30 imena .
Englezi kao i svaka nacija mora do sutra poslati fifi 30 igraca od kojih ce 23 biti izabrana za brazil. Neznam odakle ti informacija da je samo 23 igraca kod engleza ali nije tacno.

http://www1.skysports.com/FIFA-World-Cu ... -cup-squad" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam samo pito koja su nasa dotatna 6 igraca, ali izgleda da je Susic rekao da nece da otkrije dodatne igrace, iako ja tu izjavu nisam cuo. Moze li neko tu izjavu postavit. Ako je istina onda, i jeste malo djetinjasto od Susica. Inace Fifa ce objevit tih 30 imena od svake rekpe u petak.
ja sam gledao na nekim portalima i samo objavljuju 23 i tako je kod vecine reprezentacija ,al eto kod nas se odma uhvatili da neko nesto tu krije ili vara .od ti rezervi vjerovatno niko nece ni ici ,jedino ne do Bog kakve povrede .

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 maj 2014, 18:05

Ma sve sprdnja samo, vise ova tema i nije vrijedna. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.