AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
Uvali nam ga Brienca svaka mu dala. Mi opet losi i bezidejni prema naprijed. Drago mi je da se ElS vratio i pokazao kako se bori za Milan, pretrcao je i imao vise driblinga za poluvrijeme nego honda za cijelu polusezonu. Taarabt osiim zutog kartona nista nije napraavio, hvalite ga previse, mozda je galijani i u pravu sto nece da ga otkupi, lik odigra jednu dobro pa tri lose.
Kaki je isto vrijeme da se kupi iz Milana i neka povede Hondu sa sobom.
Kaki je isto vrijeme da se kupi iz Milana i neka povede Hondu sa sobom.
Ljudi, ovako je najbolje, vjerujte mi na riječ.
EL je nepotreban teret koji na koncu neće značiti ništa za Milan. Par miliončića o kojima Galliani trubi, a koji se dobivaju ulaskom u pomenuto takmičenje, teška su ubleha. Eto, Berlusconi je povećao svoje bogatstvo, novca se ima, ali ne želi da ulaže. Ista stvar bi bila i da se ušlo u Evropsku ligu, samo bi izgovor bio drukčiji kada bi se spomenula pojačanja. Iskreno rečeno, ovakav ACM ne zaslužuje igrati nikakvo evropsko takmičenje. Vrijeme je da se većina igrača pokupi i ode sa San Sira. Jednostavno, nisu dostojni Milanovog dresa, da ne upotrijebim neki grublji i neprimjereniji izraz.
Generalno, igra nije izgledala tako loše kao kroz većinu sezone. Kad igrači žele igrati, onda ih samo prve tri ekipe u Italiji mogu dobiti. Poslije uspavanke u prvih 20-30 minuta i inicijative Atalante, Rossoneri su se probudili i bilo je samo pitanje vremena kada će zabiti gol. Nastavili se u istom tempu u drugom dijelu, te je gol pao zasluženo. Primljeni pogoci su plod greške retardiranog Constanta i jedne majstorije Brienze (
), koju tri golmana ne brane. Balotelli je pokazao da je klasa od igrača i da iz svake pozicije za šut može zabiti gol. Danas nije imao sreće, a ja se pitam šta bi bilo kada bi svaki put bio 100% mislima u meču. Njegov x-factor rijetko koji igrač posjeduje, pogotovo ako se radi o tamnoputom. Velika stvar je i povratak SES-a, koji je pokazao kako se bori za sveti dres. Mnogo mi je nedostajala njegova frizura na terenu svih ovih mjeseci.
S druge strane, Kaka ne prestaje s negativnim iznenađenjima. Kad pomislim da ne može gore, on me uvijek demantuje. Nek se on uhvati MLS-a i zaradi još love prije penzije, a Milanu svojim odlaskom definitivno neće odmoći. Za Hondu vrijedi ista stvar, kao i za još niz drugih imbecila koji ne razumiju poentu fudbala.
Seedorfu sam želio staviti na dušu ovaj poraz, prvenstveno zbog loše taktike i igranja Muntarija umjesto Taarabta, ali kada pogledam da je Adel bio praktično nevidljiv otkako je ušao, promijenio sam mišljenje. I dalje smatram da je došao u veoma nezgodnom periodu i da u ovom trenutku nije osoba koja je potrebna Milanu, no podržat ću ga iz razloga jer je legenda kluba i ne zaslužuje da ga se tretira na loš način.
Forza Milan fino alla morte!

Generalno, igra nije izgledala tako loše kao kroz većinu sezone. Kad igrači žele igrati, onda ih samo prve tri ekipe u Italiji mogu dobiti. Poslije uspavanke u prvih 20-30 minuta i inicijative Atalante, Rossoneri su se probudili i bilo je samo pitanje vremena kada će zabiti gol. Nastavili se u istom tempu u drugom dijelu, te je gol pao zasluženo. Primljeni pogoci su plod greške retardiranog Constanta i jedne majstorije Brienze (

Seedorfu sam želio staviti na dušu ovaj poraz, prvenstveno zbog loše taktike i igranja Muntarija umjesto Taarabta, ali kada pogledam da je Adel bio praktično nevidljiv otkako je ušao, promijenio sam mišljenje. I dalje smatram da je došao u veoma nezgodnom periodu i da u ovom trenutku nije osoba koja je potrebna Milanu, no podržat ću ga iz razloga jer je legenda kluba i ne zaslužuje da ga se tretira na loš način.
Forza Milan fino alla morte!

- L'Avvocato
- Kontakt:
Biće ovo puno bolje naredne sezone. I bolje je za vas što nećete igrati Evropu. Ne za Italiju, ali za klub jeste zbog fokusiranja na samo jedno takmičenje i eventualno kup.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- madridistaforever
- Kontakt:
Mozda je i bolje ovako,sad se fino bazirat na obnovu 80 % tima i italijansku ligu,naci kakvog kreativca.Seedorf zasluzuje da ostane,jer sa ovima ni Mourinho ne bi doguro do Evrope
.Bice bolje,jer vjerovatno i za jedan milan i ne moze biti gore.A bolje da su ispali,nego da su se progurivali i molili boga da drugi kiksanju,pa bi onda onaj ludi vlasnik pomislio da je sve dobro,da se moze i sa polovnjacima igrati,a sigurno se u evropu tako ne moze.Ovakvom igrom i s pojedinim igracima ni Kiparsku ligu ne bi osvojili.Koja je ubleha onaj Berluskoni,samo gleda kako ce na Milanu para zgrtatt.Pa jarane moras nekad i posteno ulozit,ne ide sve u tu tvoje d˝˝e.Zato je on i htio da igraju LE,ne bi li njemu u dzep sta stavili.Bruka i sramota.Ne znam sta da kazem,a sto bi tog konja dovoljno dobro opisalo.
Ali ipak idemo Milan,svi vjeruju u vas,vratite se bar za nekoliko sezona,jer je tesko vjerovati da ce sljedece sezone sve biti sjajjno,bajno
Forza Milan.

Ali ipak idemo Milan,svi vjeruju u vas,vratite se bar za nekoliko sezona,jer je tesko vjerovati da ce sljedece sezone sve biti sjajjno,bajno
Forza Milan.

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Niko ne može znati da li će biti bolje ili ne. U drugim velikim klubovima bi ovo trebalo biti alarmantno stanje, ali kod nas, sa ovakvim ljudima u upravi, to niko ne može garantovati.
S jedne strane se možda zaista trgnu i odluče uložiti u ekipu, ali s druge strane strahujem da će prodati i ovo malo što valja, u cilju "balansiranja finansija" zbog neigranja u Evropi.
Ko zna šta će na kraju biti, ali da sam nešto posebno optimističan, baš i nisam.
S jedne strane se možda zaista trgnu i odluče uložiti u ekipu, ali s druge strane strahujem da će prodati i ovo malo što valja, u cilju "balansiranja finansija" zbog neigranja u Evropi.
Ko zna šta će na kraju biti, ali da sam nešto posebno optimističan, baš i nisam.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neko je spomenuo malog Silju. U potpunosti se slazem. Ako je istina da je Real zainteresovan treba to iskoristiti jos ako ni se u deal mogao ubaciti Coentrao
Momak je u cijeloj utakmici samo jednom upotrijebio koristan centarsut, pogodio Kaku u glavu, ostalo ništa.
Imao bih jos puno toga reci, al se sjetih da smo to svi prezvakali hiljadu puta

Momak je u cijeloj utakmici samo jednom upotrijebio koristan centarsut, pogodio Kaku u glavu, ostalo ništa.

Il Club più titolato al mondo!
js sam pisao za njega care, vec mi je poceo piciti pravo po zivcima, prodaji ga dok se jos moze uzeti dobra lova, pa nek se gdje drugo uci ha ja...muxa je napisao/la:Neko je spomenuo malog Silju. U potpunosti se slazem. Ako je istina da je Real zainteresovan treba to iskoristiti jos ako ni se u deal mogao ubaciti Coentrao![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Stvarno mi je momak jedan od najdražih igrača, ali kada se vratim u tu 2012-tu kada je dobio šansu, puno više sam od njega očekivao za ove dvije godine.
Ne da je statirao, već se unazadio. Opet, ima vremena, tek su mu 22 godine. Nadam se da neće putem Abatea.
Koja ironija da su Parma i Torino odigrali X, baš ono što smo priželjkivali. Al' je'baji ga sad.
Ne da je statirao, već se unazadio. Opet, ima vremena, tek su mu 22 godine. Nadam se da neće putem Abatea.
Koja ironija da su Parma i Torino odigrali X, baš ono što smo priželjkivali. Al' je'baji ga sad.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

on pokazuje bananu a vidi noza. da si njeg barem digo da prekinu utakmicu. eto koliko si glup

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
U pauzi između dva poluvremena utakmice u Bergamu, kamere Sky televizije uhvatile su Gallianija kako odgovara na pitanje svog nećaka "zašto Seedorf u tim nije stavio Taarabta?".
Podpredsednik Milana, jasno se videlo po kretanju usana, odgovorio je: "Zato što je lud".
Seedorf: "Galliani said that I am crazy? I don't want to comment on that."
Ragazzo: "ma Taraabt?"
Galliani: "eh?"
Ragazzo: "Taraabt?"
Galliani: "No, fa giocare honda!"
Ragazzo: "Perché?"
Galliani: "perché è matto"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Podpredsednik Milana, jasno se videlo po kretanju usana, odgovorio je: "Zato što je lud".
Seedorf: "Galliani said that I am crazy? I don't want to comment on that."
Ragazzo: "ma Taraabt?"
Galliani: "eh?"
Ragazzo: "Taraabt?"
Galliani: "No, fa giocare honda!"
Ragazzo: "Perché?"
Galliani: "perché è matto"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlProfessore
- Kontakt:
Milan have lost 25 points from leading situations - it's more than any other Serie A club this season.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Pa koliko smo mi glupih bodova prosuli, sad bi bili u top 3. Ali džaba sada o tome razmišljati.
Je li mi ono nećemo učestvovati na internacionalnoj turneji na ljeto zbog loše pozicije na tabeli? Bome, dosta ćemo izvisiti što se novca tiče ove godine. Moliti boga da ne prodaju ovo malo što valja.
Znači, i Seedorf leti. Žao mi čovjeka jer nije ovo zaslužio, ali me u jednu ruku raduje dolazak ipak iskusnog trenera. Spaletti ne bi bio loša opcija.

Je li mi ono nećemo učestvovati na internacionalnoj turneji na ljeto zbog loše pozicije na tabeli? Bome, dosta ćemo izvisiti što se novca tiče ove godine. Moliti boga da ne prodaju ovo malo što valja.
Znači, i Seedorf leti. Žao mi čovjeka jer nije ovo zaslužio, ali me u jednu ruku raduje dolazak ipak iskusnog trenera. Spaletti ne bi bio loša opcija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:Pa koliko smo mi glupih bodova prosuli, sad bi bili u top 3. Ali džaba sada o tome razmišljati.![]()
nije care, bas se pisalo o tome da Milan razmislja da li da se plasira u evropu ili ne, jer ako se plasiraju onda ne bi mogli igrati na americkoj turneji koju su vec zakazali, a na toj turneji ce poprilicno i skoro jednako zaraditi kad i u LE, jos je dodatan problem sto bi se igralo to pretkolo pa moras okupiti ekipu skroz rano sto ne ide u prilog ni tim turnejama a ni timu.
stoga mislim da postoji i neki procenat ne namjernog kvalifikovanja u LE, ajd ga znaj.
pozicija na tabeli nema veze za tom internacionalnom turnejom, msm da smo se kvalifikovali u evropu onda je ne bi sigurno igrali, kao sto nas narod kaze, ne mozes jednom gu*icom na dva sjesti

A vidiš, nisam znao za to, hvala. Znam da su zaprijetili Seedorfu da mora dostići peto mjesto da bi otišli na tu ljetnu turneju.
Još na kraju dobro ispade za nas. Jest da će mi faliti utakmice u evropskim takmičenjima (već mi sada fali kada skontam da je ostala još jedna utakmica), ali što zamarati igrače i rizikovati povrede radi bezveznog takmičenja. A ako je zarada slična, još bolje. Bar nećemo ostati kratkih rukava.

Još na kraju dobro ispade za nas. Jest da će mi faliti utakmice u evropskim takmičenjima (već mi sada fali kada skontam da je ostala još jedna utakmica), ali što zamarati igrače i rizikovati povrede radi bezveznog takmičenja. A ako je zarada slična, još bolje. Bar nećemo ostati kratkih rukava.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

- madridistaforever
- Kontakt:
Idemo milanisti polako u sljedecu sezonu,s bismilom i nadom da ce se bar nesto promjeniti,valjda cete prodati ove tokmaze tipa:robinho,constant,abbiati vec ide,abate,essien i muntari kojem je posudba nazalost istekla.Kad bi na njima svima zaradili 15 miliona,udarit se nogom u guzicu i kupiti kakvog Wc.Jer bolje jedan WC nego 10 ubleha.
Respect
Respect

spominje se neka razmjena sa Laziom, nama Marcheti a njima abate.. saljite zucu sto prije

- madridistaforever
- Kontakt:
Ma to su oni malo smrkali,pa izgleda polupali loncicemilanist je napisao/la:spominje se neka razmjena sa Laziom, nama Marcheti a njima abate.. saljite zucu sto prije![]()

Hvala bogu da si to već priznao. A sada uradi nešto da to i promijeniš.Berlusconi: "The fans are not satisfied with Milan and neither am I, but the difference is that I'm the one who is putting up the money."
Nadam se da nisu šuplje...

Berlusconi: "We are still the most titled club in the world, and we are already working on building the future Milan."
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
El Shaarawy: "If I will stay at Milan? Yes, absolutely."
El Shaarawy: "If I don't get called up? I will calmly accept it. I will focus on Milan and our objective will be the Scudetto."
El Shaarawy: "I still believe that I will be called up for the World Cup. I hope that I will be the squad that will be announced tomorrow."
El Shaarawy: "Balotelli? He's my friend and we have shared many great moments together."
El Shaarawy: "I'm really happy to be back. I'm disappointed about yesterday's defeat, but it was a great satisfaction for me to return."
Montolivo,Balotelli,Abate,De Sciglio pozvani za Brazil
El Shaarawy: "If I don't get called up? I will calmly accept it. I will focus on Milan and our objective will be the Scudetto."
El Shaarawy: "I still believe that I will be called up for the World Cup. I hope that I will be the squad that will be announced tomorrow."
El Shaarawy: "Balotelli? He's my friend and we have shared many great moments together."
El Shaarawy: "I'm really happy to be back. I'm disappointed about yesterday's defeat, but it was a great satisfaction for me to return."
Montolivo,Balotelli,Abate,De Sciglio pozvani za Brazil
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.