fukara1919 je napisao/la:Ja stvarno Vas pojedine ne razumijem, cilj Vam jeste bila PL al i jos 2 kluba imaju isti cilj i normalno je bilo da ce 2 popusit (sad koja) vi ste vec ispali i trazi se jos jedan. Vi ste pokusali ali niste uspjeli, nema se sta sada klubu prigovarati, ajde da ste prodali kome bodove (od konkurenata) pa i nekako da se prigovara ali ovako Boze moj pa i Real najavljuje titulu pa izgubi.
Nezz drug sta da kazem ovo je cudan grad,pa vidis da pola na forumu sto se tice bratstva ne raspravljaju o bratstvo samo im je daso u ustima jer su nesto trazili covjek im nije dao i to tako ide,dobijes slobodu cisto i igras nerjesneo protiv jedinstva i sudija i opet ne valja daso onda pustis banovicima opet ne valja ali sve istim ne valja mene licno ne interesuje da li je predsjednik daso ili milosevic ja volim bratstvo a isto nisam zaposlen kao i ovi na forumu niti sam sta trazio licno od dase ali ga postujem,ovim ovdje dezurnim pljuvatorima protiv dase ja bi im preporucio da se ostave tastature i pravac njegov kafic covjek svaku noc gore vjerovatno i nek se gore ispušu ovo stvarno nema smisla pa ubise covjeka ovdje jer ovaj forum jedini je ostao i mozda 3% plenuma

ja prezadovoljan da budemo 5 a kamoli kad bi bili 3 nezz kako bi ovi dusmani podneli jer bi to bio najbolji plasman bratstva poslije rata kazem opet prezadovoljan jedva cekam subotu da opet vidim malog mrkovica,šušu,kadica,huesjnovica i naravno ove nase strane igrace koji su nasi jer puno su nam radosti doneli,bolan bolan pa kavi su to ljudi u gradu gledam protiv slobode Šuša uzeo da puca penal 2000 gledalaca i dusmana moli boga da promasi pa da ga sahrane zajedno sa ostalim igracima a da ne govorim za dasu jos me drzi ono kad im Šuša zabi svima gore na tribinama ali eto ne valja im ni to,jos jednom savjet ovim na forumu ostavite se tastaure i pravac daso caffe i popricajte mozda covjek uvazi vasa misljenja jer vidim kako piseta vjerovatno svi imate fakultete za **** znam da ima

i brko pametan pa mozda nadjete zajednici jezik a nije vi se ovdje polomiste pisajuci i jos nesto kad budete isli u kafic nemojte zaboraviti cestitati dasi progalesen je za NACELNIKA DECENIJE u federaciji

pa ujedno mu cestitajte jest da ce te vi reci da je i to kupio ali ne moze se kupit sve

opet kazem ja volim bratstvo pa da ga vodi najgore dusman,budite mi pozdravljeni