Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

homer44
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la homer44 » 08 maj 2014, 19:07

Kevin Prince Boateng svjedočio u korist Šimunića u Švicarskoj. ;)
Presuda u ponedjeljak, ukoliko se kazna ukine ide na SP (tako kaže Kovač).

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 maj 2014, 20:06

Ma nece se kazna ukinuti, makar oni govore kao da je blizu toga. Jednostavno, ipak je to FIFA. A i on sam je napravio glupost za koju je morao znati, al' opet odgajan je u drukcijim prilikama.. Ma ne bih se zamarao vise s tim..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 maj 2014, 22:44

Dejan Lovren među 10 najboljih pojačanja Premiershipa

Britanski list Daily Mail uvrstio je braniča hrvatske nogometne reprezentacije Dejana Lovrena među 10 najboljih pojačanja ove sezone u engleskom prvenstvu.

Lovren je prošlog ljeta iz Lyona preselio u Southampton za 10 milijuna eura i ubrzo je postao jedan od najbolje ocijenjenih igrača 'svetaca'. Nagađa se kako bi Lovren nakon samo jedne sezone na stadionu St Mary's mogao preseliti u neki jači klub, a najglasnije se spominje Liverpool.

Najboljim pojačanjem ove sezone proglašen je Brazilac Fernandinho kojeg je Manchester City kupio od Šahtara za 36 milijuna eura. Na drugom mjestu je Romelu Lukaku kojeg je Everton posudio od Chelsea, a na trećem mjestu je krilni igrač Crystal Palacea Jason Puncheon koji je pristigao iz Southamptona za svega tri milijuna eura. Njegova tržišna vrijednost sada je oko osam milijuna eura.

Slijede Wilfried Bony koji je iz Vitessea stigao u Swansea City, Loic Remy (iz Queens Park Rangersa u Newcastle United), Nemanja Matić (iz Benfice u Chelsea), James McCarthy (iz Wigana u Everton), Alvaro Negredo (iz Seville u Manchester City), pa Lovren. Na desetom mjestu je Willian koji je u Chelsea stigao iz Anži Mahačkale.

Zanimljivo, Lovren je jedini obrambeni igrač među 10 najboljih pojačanja ove sezone u elitnom razredu engleskog nogometa.

Lovren je i po whoscored najbolje ocjenjeni igrac svog Southamptona. :kafa:
...Život za Široki...

homer44
Kontakt:

Post Postao/la homer44 » 09 maj 2014, 10:05

Neka njega još jednu sezonu u Southamptonu, a onda kako se stvari budu razvijale.
slikaslika

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 maj 2014, 23:04

[youtube][/youtube]

:kafa:
...Život za Široki...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 maj 2014, 13:15

http://www.jutarnji.hr/tko-je-najbolji- ... -/1190046/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta je ovo ljudi moji :urnebes:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 maj 2014, 13:18

Raul_64 je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/tko-je-najbolji- ... -/1190046/

Sta je ovo ljudi moji :urnebes:
Kad vidis ko to govori sve ti je jasno. Poklepovic, Reic, Skoblar, Rede :facepalm:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2014, 13:37

Evo šta Holiga misli...

Where Does Luka Modric Rank Among Croatia's Greatest Midfielders?
http://bleacherreport.com/articles/2045 ... rs/page/11" onclick="window.open(this.href);return false;

homer44
Kontakt:

Post Postao/la homer44 » 10 maj 2014, 15:30

Modrić je najbolji veznjak od samostalnosti Hrvatske, to je valjda svakoj budali jasno. Nadmašio je i Bobana i Prosinečkog, a da ne govorim za ostale. Rakitić je odličan, ali za sad ispod Luke i to dosta.
Kakav je "stručnjak" ovaj Rade. Kaže da je Rakitić bolji jer zabija. Pa mamute, Luka igra 40m od protivničkog gola, ima sasvim drugu ulogu u momčadi od Rakitića koji je tu uvijek negdje 20m od gola, odmah iza napadača, izvodi sve prekide itd. Kad bi nogomet bio tako retardirano jednostavan, Real bi sutra prodao i Luku i Xabija i zaigrao 4-0-6 :urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2014, 16:46

Taj Rade je tipican primjer Modricevog shizo kriticara.Njima je glavni argument protiv u raspravi "Luka-wc player" taj da nije klasa jer ne zabija dovoljno golova i nema veliki broj asistencija.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 maj 2014, 17:00

Koliko god volio Luku jednostavno se ne mogu slozit da je on bolji od Bobana. Boban je igra u jednoj od najboljih momcadi svih vremena, diga je 4-5 trofeja prvaka Italije kad je ta liga uvjerljivo bila najjaca + osvojio je LP i vodio kao kapetan Hrvatsku do treceg mjesta na SP, njegova najveca mrlja je vec bezbroja puta prozvakana, ona izgubljena lopta protiv Francuske posli koje Thuram zabija gol.
Po meni Luka je odma iza Prosineckog i Bobana, s tim da je Boban najbolji nas igrac od samostalnosti. Asanovic koliki god genijalac bio nije bolji igrac od Luke.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 maj 2014, 11:22

Kovačić sinoc 3 asistencije i to kakve... :clap:

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2014, 12:33

[youtube][/youtube]
Riječi su suvišne.

Drugi program HTV, subota, 31.05.2014.
15:50
Osijek: Prijateljska nogometna utakmica: Hrvatska - Mali, prijenos
Drugi program HTV, subota, 06.06.2014.
22:00
Bahia : Prijateljska nogometna utakmica: Hrvatska - Australija , prijenos

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 maj 2014, 13:34

CAS potvrdio kaznu: Šimunić ne ide u Brazil!

Sportski arbitražni sud (CAS) donio je presudu u slučaju Josipa Šimunića. Potvrdio je kaznu FIFA-e od deset utakmica suspenzije zbog povika "Za dom" na stadionu Maksimir nakon utakmice baraža protiv Islanda.

Šimunić neće moći nastupiti na Mundijalu u Brazilu. Selektor Hrvatske Niko Kovač sačekao je sa objavom spiska od 30 igrača na koje računa upravo zbog slučaja „Šimunić“.

Kovač, koji u početku nije imao komentar na Šimunićev slučaj, kasnije je ipak rekao: "Ako bude oslobođen, Joe ide s nama u Brazil. On je dio ove ekipe".

FIFA je Šimunića optužila za širenje mržnje, a njegov povik okarakteriziran je fašističkim, odnosno ustaškim.

Pred CAS-om su u prošloj sedmici saslušani brojni svjedoci, među kojima i kontroverzni slovenski historičar koji je trebao uvjeriti sudije da je "Za dom" ustaški povik.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 maj 2014, 14:35

KBK.Realno.

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 12 maj 2014, 14:40

Žao mi je Joea što mu se ovo desilo i što mora trpiti napade raznih licemjernih "moralista" iako je nemjerljivo bolja osoba od njih, ali sam si je kriv, a realno i za reprezentaciju je bolje da ga nema na terenu.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 maj 2014, 14:59

IVAN RAKITIĆ u opširnom se intervjuu za njemački Kicker osvrnuo na sezonu na isteku, a bacio je pogled i na ono što nosi budućnost. Sevilla je ove sezone ostvarila vrlo dobar uspjeh u španjolskom prvenstvu, a bori se i za titulu prvaka Europa lige.

O finalu Europa lige: "Nema favorita, ali Benfica je iskusnija"

Rakitić je, kao kapetan, dao ogroman doprinos svim ovim fantastičnim rezultatima svoje ekipe.

"Osjeća se nervoza u gradu, uzbuđenje. U finalu nema favorita. Dobro, Benfica ima možda malo više iskustva", rekao je Rakitić.

Hrvatski reprezentativac ove je sezone odigrao 55 utakmica u dresu Seville, a pritom je postigao 15 pogodaka i podijelio 19 asistencija. Rakitić je s razlogom kapetan ekipe, koju je ove sezone nebrojeno puta vadio iz nezgodnih situacija.

"Osjećam da me igrači poštuju, a vjerujte mi da je poštovanje uzajamno. Sevilla je mlada momčad, gladna trofeja i dolazak ovdje je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Rakitić koji je, primjerice, igrao u Schalkeu ima vrlo malo sličnosti s ovim Rakitićem iz Seville. Sazrio sam kao osoba, kao igrač, postao sam otac. Ukratko, život mi se promijenio", rekao je Raketa.

O nastavku karijere: Idemo korak po korak

Rakitić ima važeći ugovor do 2015. godine, ali španjolski mediji već su ga prebacili u Real. Trener kraljevske momčadi Carlo Ancelotti oduševljen je njegovim predstavama, ako je vjerovati As.com-u, koji je objavio priču da će Rakitić biti prvo Realovo pojačanje za iduću sezonu. Sevilla bi na tom transferu trebala zaraditi 40 milijuna eura.

"Idemo korak po korak. Nakon finala Eura čeka me SP u Brazilu, a nakon toga ćemo vidjeti. Meni je cilj Liga prvaka iduće sezone", rekao je Rakitić, koji se ne boji klupe u slučaju da ga Real dovede u Madrid.

"Ne, veliki je izazov natjecati se s najboljima. Svatko mora znati što je za njega najbolje", za kraj će Rakitić.
...Život za Široki...

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 maj 2014, 15:19

SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Riječi su suvišne.

A yebote asistencije. :ljepota: :bow:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 maj 2014, 15:26

That feeling kada skontas da ce biti bolji od jednog Modrica i Rakitica. :kafa:
...Život za Široki...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 maj 2014, 15:50

Dobro da Šimuniću nisu skinuli kaznu,svaka čast njemu na svemu ali lik više nije za repku,jedva igra ovaj smiješni HNL

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.