FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neOX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neOX » 14 feb 2010, 17:34

pile87 je napisao/la:Covjek je bio zamoljen da napise svoje vidjenje utakmice ne znam cemu nervoza, protiv Iskre su igrali ovi koji nisu jucer dobili sansu i zijan od 2-0 golove nam je dao Smajic koji se spominjao kao moguce pojacanje na pocetku ove sezone
iskre..."sarajevske" il...a kako se zove taj smajic..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 feb 2010, 17:38

neOX je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Covjek je bio zamoljen da napise svoje vidjenje utakmice ne znam cemu nervoza, protiv Iskre su igrali ovi koji nisu jucer dobili sansu i zijan od 2-0 golove nam je dao Smajic koji se spominjao kao moguce pojacanje na pocetku ove sezone
Bugojno...pricali smo o momku kad je bio aktuelan...ja sam ga gledao i u finalu turnira u skedneriji protiv bosne...kapiten bio...na terenu je dobro stajao, al vise nisam siguran koliko jer nisam bas kompetentan...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 feb 2010, 17:38

RK Gradacac je napisao/la:
Hamo je napisao/la:raja da vam odma kazem mi smo najjaca grupa na balkanu u 1. poluvremenu u nekim trenucima smo bili glasniji od Torcidasa...bio sam na istoku jer sam iso sa rođacima koji su htjeli na "neutralni" dio...pratio sam i jedne i druge mi sa onom brojnscu u odnosu na Torcidu bili smo izvrsni extra prejaki,neki su policajci nako kada sam prolazio pored njih nacuo da nas se pribojavaju...mislim da nema potrebe stavljat slike jer ste vidjeli vec dosta slika ali osim toga nemogu da prebacim jer nemam nikakav kabal niti ista drugo...mozemo biti ponosni sto smo TM 87 i jos nesto NAKULTURNIJI SMO NAVIJACI na Torcidine ustaske povike gazi balije i turcina mi smo nakon toga samo odpljeskali SVAKA NAM CAST :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D i odbrana nam je izrsna kada bi pomislio sada ce od panike izbit loptu oni bi sve mirno odradili cak na neke trenove su se zezali sa Hajdukovim napadacima po meni vecina igraca je bila jako sigurna i jako cesto su fazonima znali izlevatit "Bile"...i nije mi jasno sta je bilo pred kraj nesto smo izvirivali van stadiona ja sam mislio da nam buseve razbijaju ili nesto tako????
Konacno i od tebe jedan lijep komentar ;)
haha vakat je vala i bio
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 feb 2010, 17:41

vidim seyo je napiso da nije sliko manijake posto je bio na njihovoj strani ja cu naci kabel pa cu staviti i svoje neke slike nisu nesto ali opet nema veze nadam se :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 feb 2010, 17:41

Seyo_TM je napisao/la:
neOX je napisao/la:
Bugojno...pricali smo o momku kad je bio aktuelan...ja sam ga gledao i u finalu turnira u skedneriji protiv bosne...kapiten bio...na terenu je dobro stajao, al vise nisam siguran koliko jer nisam bas kompetentan...
hahaha...dobar si hahahaha
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 feb 2010, 18:11

neOX je napisao/la:
Samo da se ne desi kao s onim smajicem sto je u Zrinjskom bio, on se nudio Zelji al nasi nisu to znali prepoznat i momak je postao najbolji igrac lige

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 feb 2010, 18:19

alesandro je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:E Seyo mozes li reci neki kratki rezime nase igre, u odnosu na prethodne godine ili u odnosu na prvi dio prvenstva.
ne znam sta vam je pile sve prenosio...hajduk incijativu imao, pogotovo u prvom, mi se branili ali ne ko zepa, nego pozicionirano i smisleno...odbrana vrh (vec sam rekao za komentare), osim desnog beka na kojem je sejo bio, jbg nije on za te pozicije a oni samo to forsirali...beslija je vala tanak...visca super, ali samo da se udeblja 5 kila da je jaci u duelu...bekric dobar...eh sad malo o Lazi :mrgreen: fenomenalan u skoku, prima loptu odlicno, al vala ne moze se okrenuti i prediblati, slabu je imao podrsku i mislim/bojim se da nista od njega ako se ne uigra malo bolje sa nekim iz sredine (ako igramo sa 1 gore) da mu spusta lopte...sve on dobro odradi ali jbg...al mogu vam reci da stoperi sa njim crknu...bajro je vala premalo igrao...culum odlican i smirivao je igru, unio dosta sigurnosti u sredini...seha odlican, 3-4 kornera odlicno izasao, jednom 1n1 i jedan dobar sut...radosevic finu paradu kod slobodnjaka i dobro komunicira sa odbranom...pedja nista posla...mrva isto nije vremena imao da nesto pokaze...Amar kaze da smo umorni, al ako smo onakvi umorni sta ce biti kad se odmorimo...odlicna fizicka sprema!!
Uglavnom hajduk je imao tri suta na gol, mislim da vam to govori dovoljno!
ne znam sta pricas, ti si kao kompetentan da kazes kako je ko igrao, pricas nesto o seji covjek bio jedan od boljih. sarbini u hajduku ima 450 hiljada eura godisnje, a ako si vec gledao utakmicu trebao si napisati koliko je puta prosao i koliko mu je raja zvizdala u 66 min kad ga je trener izveo i ti sad kao pametan ne valja sejo na beku. to je jedno, drugo bekric dobar necu reci da nije bio ali pogledaj njihove vezne igrace poput ibricica, skoke i andrica koliko su oni podvalili lopti napadacima a koliko je bekric podvalio lazi ili besliji kad vec pricas da je i beslija los. lazo je bio na nivou igrao onoloko koliko je i mogao sobzirom da je bio sam. i svi ostali su bili dosta dobri, ali u obavljanju odbranbenih zadataka u napadackom dijelu dosta tromo. ali nadamo se da ce sve biti jos bolje do pocetka prvenstva. eto toliko...
ako nekog nesto zanima nek mene pita a neke koji misle da sve znaju, ja cu biti realan.
jos jedna informacija, danas smo izgubili od iskre 2-0 sastav ne mogu da pisem a ni komentar rezultat sve govori...
Bučan nije bek, Bučan je krilo, opet, to ne znači da ne smijemo napisati kako je odigrao. Skoro sve Hajdukove prilike su došle po njegovoj strani jer su ga lopte jal preskakale, jal ga je krilo prolazilo, jal je loše procjenjivao let lopte. Sve u svemu, Bučan, Bešlija i Popović su bili ubjedjlivo najgori na terenu što se tiče Želje. Imali smo recimo dvije šanse na utakmici(dvaputa Višća, meni se čini). Lazar je trom, spor i ne zna preći čovjeka. Jedino što zna jeste da gurne loptu u prostor. Da imamo svjetska krila, to bi i pilo vode, ovako, ne pije. Lazar nije ništa bolji nego što je bio, znači, (pre)loš. Bešlija je naša legenda, ali, više to nije onaj Bešlija. Prošle sezone nam je pomogao, vratio se u Želju. Svaka čast, cijenim. Treba mu naći mjesto u stručnom štabu i dati priliku mlađima. Kada se Stanić oporavi, bićemo beton. Krila Stanić-Višća su ono što nam je trebalo. Brzi, prodorni, znaju lopte.
Mene je oduševio Svraka. Borben, trči, smeta. Imamo trojicu odličnih zadnjih veznih igrača(Selimovič, Ćulum, Svraka). Šimić je mnogo bolji od Bučana na beku, nadam se da će se Čolić brzo oporaviti :roll: Kerla-Bajić vrlo dobri, doduše u prvih 20-ak minuta su bili malo uplašeni. Poslije toga smo zatvorili sve prilaze golu. Šeha je dobio konkurenciju na golu u vidu Radoševića što je dobro za nas. Šeha odličan kao i Radošević.

Sve u svemu napredak je vidljiv ali još uvijek nemamo napada. Razlog tome jesu Popović, Bešlija, čuvanje nogu Bekrića i neigranje Stanića koji nam je bio najbolji igrač u prvom dijelu sezone
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 feb 2010, 18:19

Seyo, koji Bešlija je bio tanak? Obojica?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 feb 2010, 18:23

Šta je ovo svi pametuju i komentarišu tekmu, nije valjda da je onih 300 manijaka sve sa ss.ba
Strauss Junior

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 feb 2010, 18:44

Željovac je napisao/la:Seyo, koji Bešlija je bio tanak? Obojica?
Mirso, nista se nije otkrivao i nije se nudio, kao da se stedi...hbeslija se dosta nudio, pomagao, par duplih dodavanja, ali nekako je dosta izgubljeno djelovao...
Nemoze se bas reci da je iko odigrao lose u smislu da je puno grijesio...nego vise ta izgubljenost na terenu...pogotovo prvih pola sata...drugo je dosta bolje izgledalo, pogotovo smo bolji bili nego u prvom kada su kod hajduka ona trojica izasla, mislim skoko, andric i neznam ko jos...
U sustini defanzivno smo dobro odigrali a napadacki tanko jer se nismo ni otvorili, osim par prijetnji preko visce i onaj zadnji centarsut kad su svi uzdahnnuli (to sam vec govorio)...puno ce se bolje vidjeti kakvi smo "gore" kada budemo igrali neku tekmu sa "slabijim" protivnikom tj sa manje nervoze, kad budemo imali malo vise loptu u nogama.
Al fakat ovo sto je Amar rekao da su umorni me iznenadilo, jer nismo uopste tako izgledali...kad sam to maloprije rekao Mirku, povtrdio mi je da su dosta umorni...onda kad budu odmorni, po nekoj logici, cemo biti odlicni...
Zadnju pripremnu sam gledao protiv famosa i sada ovu protiv hajduka...razlika je nebo i zemlja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 14 feb 2010, 18:48

KAKO ME NERVIRAJU POJEDINCI kada smo izgubili od karlovca 4 0 počnu pljuvati a sad forca ŽELJO ŽELJO za život cijeli :!: AMAR zna šta radi :!: evropo stižemo....

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 14 feb 2010, 18:52

ovo se ne moze opisat, ovo se moralo dozivit....TM87

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 feb 2010, 19:03

Ovo sve oko Splita je bilo fino,ali novi izazovi nas ocekuju...

Sutra vec igramo u Međugorju sa tuzlanskom Slobodom!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 feb 2010, 19:31

Ne bi bilo prvi put da vise ljudi gleda istu utakmicu a da ne vidi isto, meni se to redovno desava :D.Ja sam redovno hvalio Selimovica, svi ostali Stanica al nebitno.A ovaj put smo igrali bez: Mesica, Colica, Selimovica, Stanica i Mesanovica igraca koji su bili jako bitni za nasu igru u protekloj polusezoni time je za mene uspjeh 0-0 protiv Hajduka.Mesic je bio oslonac odbrane pogotova nekon odlaska Coce, Selimovic je igrac od koga su kretale sve nase akcije a Mesanovic je taj kad nikog nije htjelo uspjevao ugurati loptu u gol.I to je to ko je bio vidio je ko nije pojeo je sebi muda ovako ko ja i treba sto kaze bistrik gledat dalje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 feb 2010, 19:39

Kada sam cuo da se Amar vraca na klupu Želje sve mi je bilo jasno. Znam sta je Amar za kratko vrijeme uspio osvojiti dvije titule i kup. Kada nas je preuzeo dobili smo odmah sarajevo i to 0:3 na kosevu. Kada je istok aplaudirao nasim igracima a sjever 20 minuta prije kraja utakmice izasao. Tako da polahko dolazi sve na svoje mjesto.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 feb 2010, 19:50

evo sad na hayatu bila reportaza iz Splita,odlicna atmosfera na utakmici..Zeljo je ocito uigrana i sasvim solidna ekipa..Najveca prednost Zelje je trener,covjek stvarno vrhunski radi..Vjerujem da ce Zeljo uzeti kup i u prvenstvu biti medju 4 prvoplasirane ekipe!..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 feb 2010, 20:44

Amar Osim nam se poslije utakmice povjerio kako je s njegovim Željezničarom bilo lakše očekivati 0:0 priredbu, nego li primjerice 3:3. Osim junior priznaje da njegov Željo teško, preteško daje golove.

Slobodna dalmacija
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 feb 2010, 20:44

Također važno je napomenuti da su pripadnici Torcide tokom utakmice u više navrata neprimjerenim navijačkim pjesmama pokušali isprovocirati navijače Željezničara, no "Manijaci" su na njihovo provociranje odgovorili pravim navijačkim pjesmama i ironičnim aplauzom te su tako navijačima Hajduka, koji često za sebe kažu da su najbolji, pokazali kako se navija za svoj klub, a da pritom ne vrijeđate nikoga.

Uvijek smo bili i ostali najbolji 8-)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 feb 2010, 20:46

Evo @Seyo_TM materijala na naslovnoj :mrgreen:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-31409.htm
Strauss Junior

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 14 feb 2010, 21:06

ma kaki sejo novi poducer do godine film snima vec traze video na bbc
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, NekoSaDaleka, Proximic i 96 gostiju.