FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 12 maj 2014, 13:52

neka bude 12-13 ljami ...extra..iako mislim da brojka ide i do 15

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 maj 2014, 13:54

storm_raider je napisao/la: Zivio legendo! :mrgreen:

Pa ne vjerujem da bih isao da vas bodrim, ali da vidim koji dobar potez mozda, mada bi mi svakako bilo draze da dobijete sve i da nema veze sa nasom Europom, ali eto, vi ste u prvom mecu sve rijesili.

Cestitam prvi trofej nakon toliko vremena. :)
Tebi lave svaka cast i uvijek si dobrodosao. Sa Celikom vidjecemo, nista ne vjerujem dok se ne zavrsi.

Sto se trofeja tice, kako nas je Jarni pripazio dobro ista napravismo. On je udure frajer ali nema autoritet za nase hahare. Vas Brko je penicilin za takve a ni Ribaru nije bilo mane. Cim krene glupiranje a on megafonom po glavi :rol: . Evo i nas Dzeno se fino pokazao i tim je uz njega.

Iskreno nisam se nadao nicemu ove godine a u iducoj mozemo biti kandidati ako se sve regulise. Hvala na cestitkama ali jos bi bitnije bilo osvjetlati obraz u Evropi posebno nakon Kukesija.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 maj 2014, 13:56

Jos ako bude lijepo vrijeme ma to bilo super da se napravi prava spica kako na sjeveru :mrgreen: tako i na citavom stadionu. :cool:

Ocekujem pravi spektakl i veliko slavlje poslije u gradu. :njanjanja:
04.10.2009 !!

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 12 maj 2014, 13:59

super je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Prvo ..mrš na temu Dino u akciji "lokva 2014"...drugo, ja sam na svojoj temi a ti si ovdje nepoželjan hadaljko
ovo je tvoj mozak uspio skontati za 7 minuta, :roll: :roll: buraz ocigledno nisi dobar u glavi,jer tvoj vokabular je isti kao u nekog koji je "sljego" s planina u grad.......pozz

Nemoj mu zamjeriti nije dobar lik. Samo treba ignorisati njegove postove i pisati ovdje s normalnom rajom, a ima ih...

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 12 maj 2014, 14:05

kengur je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Zivio legendo! :mrgreen:

Pa ne vjerujem da bih isao da vas bodrim, ali da vidim koji dobar potez mozda, mada bi mi svakako bilo draze da dobijete sve i da nema veze sa nasom Europom, ali eto, vi ste u prvom mecu sve rijesili.

Cestitam prvi trofej nakon toliko vremena. :)
Tebi lave svaka cast i uvijek si dobrodosao. Sa Celikom vidjecemo, nista ne vjerujem dok se ne zavrsi.

Sto se trofeja tice, kako nas je Jarni pripazio dobro ista napravismo. On je udure frajer ali nema autoritet za nase hahare. Vas Brko je penicilin za takve a ni Ribaru nije bilo mane. Cim krene glupiranje a on megafonom po glavi :rol: . Evo i nas Dzeno se fino pokazao i tim je uz njega.

Iskreno nisam se nadao nicemu ove godine a u iducoj mozemo biti kandidati ako se sve regulise. Hvala na cestitkama ali jos bi bitnije bilo osvjetlati obraz u Evropi posebno nakon Kukesija.

Skim ti kao raspravljas na normalan nacin i ko me cestitas. Vrati se storm par stranica unazad da procitas kakve je ovaj bljuvotine pisao o Zelji, a sad kao fin. :lol:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 maj 2014, 14:21

Čeka nas dosta vrlo lijepih iznenađenja kada počne prelazni rok

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 maj 2014, 14:54

ade43 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Hoce li sve stolice na zapadnoj tribini biti postavljene do utakmice s Celikom u subotu? nadam se da ce na istocnoj tribini i naziv sarajevo biti bordo boje,a ne zelene kako neko prica!?
da si ti ziv i zdrav zapad je zavrsen komplet ima vec 5 dana
super! nisam znao,konacno je znaci zavrsena zapadna tribina.... preostalo je jos natpis sarajevo na istocnoj tribini i nove stolice za rezervne igrace..valjda do subote i to zavrse!?
kazu da nece pisati sarajevo vise kao prije .mozda grijesim al eto tako se prica :)[/quote]
cuj nece napisati sarajevo,zasto? stare stolice su skinute,valjda ce na to mjesto postaviti nove bordo boje! sve drugo je nelogicno... do subote imaju dovoljno vremena!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 maj 2014, 15:02

bosnas_ je napisao/la: cuj nece napisati sarajevo,zasto? stare stolice su skinute,valjda ce na to mjesto postaviti nove bordo boje! sve drugo je nelogicno... do subote imaju dovoljno vremena!
Mozda ce pisati Visit Malaysia :P :P :P

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 maj 2014, 15:08

ili 007 :lol:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 maj 2014, 15:11

pa i zvezdi je pisalo ime tadašnjeg (jednog od) sponzora...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 maj 2014, 15:12

jeste ali koševo nije vaš stadion da može pisati ono što vi hoćete.
ali nema para,sve se rastalilo....

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 maj 2014, 15:20

čuj to ..a kako je pisalo ime kkuba onako neofirno bordo slovima...ili se išlo onim ime grada-ime kluba

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 maj 2014, 15:22

Ma hladno zaobidjes postove komsija neka se jedu jadovi nemaju drugog posla nego ovdje konstatno da dolaze.
04.10.2009 !!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 maj 2014, 15:29

fcsforever je napisao/la:čuj to ..a kako je pisalo ime kkuba onako neofirno bordo slovima...ili se išlo onim ime grada-ime kluba
pa šta ako je pisalo bordo slovima,to su vam izašli u susret jer vi najviše i koristite taj stadion,on je i prepoznatljiv po vama ali nije pisalo fk sarajevo jer taj stadion nije vaše vlasništvo i koriste ga svi klubovi iz sarajeva kad im zatreba htio ti to priznati ili ne.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 maj 2014, 15:35

Stadion Asim Ferhatovic Hase nije nas samo na papiru, a po svemu ostalom jeste :wave:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 maj 2014, 15:38

Ma ne mora nista pisati ali najvjerovatnije ce opet pisati SARAJEVO...ja sam se onako malo nasalio...

Mene vise u oci bode ono ruglo iznad istocne tribine, ispod plamena, pa zar se ne moze staviti neki trans na kojem ce biti oni olimpijski krugovi ili nesto posveceno olimpijadi, svakako bi ljepse izgledalo nego onako, gomila zeljeza.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 maj 2014, 15:41

Da nije naš ali svi koji ga koriste pored nas ...plačaju ga. A bordo slova sam spomenuo jer su mogla biti bilo koje druge boje..al et, bila su bordo. Na tom stadionu fcs igra ..kolko...duuugoo .

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 maj 2014, 15:41

Evolution87 je napisao/la:Stadion Asim Ferhatovic Hase nije nas samo na papiru, a po svemu ostalom jeste :wave:
vi ne možete zabraniti da Željo na njemu igra i ima ista prava kao i vi,sad što ste vi paraziti koji nikad ništa nisu plaćali i sve im se opraštalo to je druga stvar,a da je sve po pravilima davno bi svoje utakmice igrali u vogošći jer niste kirije platili 100 godina,nadam se da će se to promijeniti jer ste sad puni para.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 12 maj 2014, 15:46

Tarantino je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Stadion Asim Ferhatovic Hase nije nas samo na papiru, a po svemu ostalom jeste :wave:
vi ne možete zabraniti da Željo na njemu igra i ima ista prava kao i vi,sad što ste vi paraziti koji nikad ništa nisu plaćali i sve im se opraštalo to je druga stvar,a da je sve po pravilima davno bi svoje utakmice igrali u vogošći jer niste kirije platili 100 godina,nadam se da će se to promijeniti jer ste sad puni para.
hajd nadji koliki je dug za stadion !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 maj 2014, 15:46

Bolan niko ti i ne brani ali samo euro tekma ti je od prošle god 12 milja. Lova se uplačuje prije tekme itd. Znaš ko je Bečirević i znaš na teritoriji koje općine je stadion...valjda ćeš skontat..ista stvar bi bila da je Koldžo nagodan da vam uradi isto...naravno, kad bi trebalo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Evander i 52 gosta.