Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 11 maj 2014, 19:57

donniedarko je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Meni je tako dosadilo ovo prepiranje... :D Iako ima dosta negativnih stvari u vezi repke,fkt sam poželio da gledam reprezentaciju i da bude ona dobra atmosfera,kao sto je bila kad smo s Grcima igrali...
Žao mi je opet pojedinih igrača koji su trebali biti na tom famoznom spisku,al eto život je bio i ostao nepravedan... Ako ništa DRUGO,nadam se da ce makar oni najbolji igrat na SP,da neće biti i tu cirkusa kao oko spiska...
Druze i ja sam protiv papeta al sta ce tebi dosaditi prepiranje kad cijelo vrijeme lozis ovdje raspravu :lol: Neki ljudi imaju svoje misljenje da je Pape najbolji i to je sasvim uredu :thumbup:
Raspravu možeš voditi s ljudima koji su normalni i koji su vidjeli da se ispunilo ono o čemu smo pisali,mada nisam vjerovao da će to učiniti tako providno :D Pogotovo nisam vjerovao da će ovako jadno ovo ispasti sa ovom agencijom Sušića i Tinom :D
I najžalosnije je kad to vide i oni koji su Za i protiv Papeta i toga sto radi u vezi igrača,i oni opet nastavljalju da ubjeđuju kako je to ok... Ajd donekle sam ih i razumio dok nije bio ovaj spisak i sve to.. al eto sad kad im je lijepo se sve ostvarilo oni i dalje trolaju,i pišu o nekim plaćenicima i sta ja znam šta sve ne :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 12 maj 2014, 00:03

1988risha je napisao/la:
Raspravu možeš voditi s ljudima koji su normalni i koji su vidjeli da se ispunilo ono o čemu smo pisali,mada nisam vjerovao da će to učiniti tako providno :D Pogotovo nisam vjerovao da će ovako jadno ovo ispasti sa ovom agencijom Sušića i Tinom :D
I najžalosnije je kad to vide i oni koji su Za i protiv Papeta i toga sto radi u vezi igrača,i oni opet nastavljalju da ubjeđuju kako je to ok... Ajd donekle sam ih i razumio dok nije bio ovaj spisak i sve to.. al eto sad kad im je lijepo se sve ostvarilo oni i dalje trolaju,i pišu o nekim plaćenicima i sta ja znam šta sve ne :D
Iskreno velika je katastrofa sto postoje pojedinci koji pravdaju nepotizam na ovom nivou, bez obzira na sve ostalo oko Safeta. Velika katastrofa i mnogo negativnog govori o nasem drustvu :thumbdown:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 12 maj 2014, 01:54

"Očekivao sam da će biti nezadovoljnih i reakcija, ali me ovakav intenzitet iznenadio. Službeno neću objaviti popis rezervnih igrača. Samo ću ga dostaviti u FIFA. Pojedini ljudi su toliko zlobni, jer čim objavim neka imena, počnu polemike. Zato ako ih bude zanimao širi spisak mogu zvati FIFA. Fudbaleri sa šireg spiska neću zvati na pripreme. Učiniću to samo u slučaju da se neko povrijedi, što se iskreno nadam da se neće desiti", rekao je selektor "zmajeva"

Safet čitao forum. :lol:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 12 maj 2014, 02:21

:lol: :lol: :lol: Pozvao bratica polovnjaka i iznenadio ga intenzitet negativnih reakcija. E pa eto ti Safete dokaza kako mi ipak ne odobravamo kao drustvo u tolikoj mjeri korupciju i nepotizam. :thumbup:

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 12 maj 2014, 03:44

emir79 je napisao/la:Samo neko ko je u zivotu isfrustriran moze biti protiv selektora, koji je drzavni tim odveo na SP.

@Pape Susic

Tebi niko nije psovao roditlje, nego sam ti rekao da si nevaspitan(kao sto jesi), jer si vrijedjao sve one koji podrzavaju selektora.

Inace, sad se psuje Pape jer nema Zahorivca :mrgreen:
Jah, cek zar on nije iz Germanije, zar nije bilo rijeci, da treba Besic biti vracen????? :mrgreen:

To je sve sto vam je ostalo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo neko ko je apsolutni licemjer, ko ne vidi dalje od nosa, i ko nema pojma o fudbalu moze podrzavati Susica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2014, 03:52

velez_mostar je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Samo neko ko je u zivotu isfrustriran moze biti protiv selektora, koji je drzavni tim odveo na SP.

@Pape Susic

Tebi niko nije psovao roditlje, nego sam ti rekao da si nevaspitan(kao sto jesi), jer si vrijedjao sve one koji podrzavaju selektora.

Jah, cek zar on nije iz Germanije, zar nije bilo rijeci, da treba Besic biti vracen????? :mrgreen:

Samo neko ko je apsolutni licemjer, ko ne vidi dalje od nosa, i ko nema pojma o fudbalu moze podrzavati Susica.

Uuu izgleda kamen poskupio u okolici podvelezja,pa smo neurozni. kuknjava :mrgreen:
Sto se tice tvog pojma o fudbalu,nista drugo nego samo :urnebes:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 12 maj 2014, 08:37

fakat je da se decko napada vise nego sto to zasluzuje, ali zato sto smo pogan narod pa nam smeta i mali i veliki susic koji nas je odveo prvi put na svjetsko prvenstvo mi mu mater po spisku, staces takav smo narod. prvo se Sajo popljuje i onda se uglas pita zasto se ne zove jedan zahirovic ili stevanovic koji nisu vjerovatno zajedno skupili 90 minuta ove sezone u drugoligaskim klubovima i onda mi takvi dodju ovdje i pocnu pljuvati.

Sobzirom kakve igre susic mali pruza , one laznjake i razigravanje, njemu je mjesto na sredini i vjerujem da ce zajedno sa prcicem da zamijene misimovica za koju godinu, zivi bili pa vidjeli. Mali susic ima potencijal da bude prava igracina, dok za ovog Hadzica malo sam skeptican, do sad ovo sto se odigralo mi ne ulijeva nadu. Ne samo to nego susic mali je i mlad i potencijalan tako da sa 100% da bude u repci.

a siguran sam i ovo, da je Tino izabrao Hrvatsku svi bi ovdje hebavali mater i njemu i Saji sto ga nije pozvao.

Samo zbog iskvarenosti monogih kad je u pitanju mali susic zelim da uspije i da postane jedan od glavni igraca u repci, pa da svi redom jedu g*ovna
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 12 maj 2014, 08:58

Vidim puno isfrustriranih dječaraca iz provincije na ovoj temi...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 12 maj 2014, 10:01

Konzerva je napisao/la:

a siguran sam i ovo, da je Tino izabrao Hrvatsku svi bi ovdje hebavali mater i njemu i Saji sto ga nije pozvao.

Samo zbog iskvarenosti monogih kad je u pitanju mali susic zelim da uspije i da postane jedan od glavni igraca u repci, pa da svi redom jedu g*ovna
Ti stvarno jos uvijek nisi skonto da Tino nikad ne bi imao mjesta u Hrvatskoj,kao sto nije imao ni u Belgiji ???
On je se samo pominjao kao kandidat za U21 hRVATSKE,Za A tim on mora biti na nivou Luke Modrića KAD JE NASTUPAO ZA dINAMO i BITI DALEKO najbolji igrač hrvatske lige,a on nije ni najbolji igrač Hajduka,čak nije ni u prvih 5 igrača Hajduka,a kamoli cijele lige... On ce biti u repki dok je Safeta...
I ne znam o čemu ti kontaš ali za 2-3 godine ce se pojaviti da li u nasoj ligi da li u dijaspori negdje igrači sa 18 -19 godina koji ce istjerat jos neke starosjedioce iz repke..
Druže Tino ima 22 godine,ti u tim godinama nisi vise talenat nego si glavni igrač Hajduka ako si klasa i na Poljudu kontaju kome da te prodaju.... A Tino je 2 godine u Hajduku i ja ne vidim da je iz bilo koje lige neko zainteresovan za njega ili ???
Hajduk u **** do grla,oni prodaju sve sto mogu... Njima je Safet jedina sansa i ovo Sp da se izvuku i napokon prodaju Avdiju Vrsajevica a mozda i Tinu :D
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 12 maj 2014, 10:29

1988risha je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:

Ti stvarno jos uvijek nisi skonto da Tino nikad ne bi imao mjesta u Hrvatskoj,kao sto nije imao ni u Belgiji ???
On je se samo pominjao kao kandidat za U21 hRVATSKE,Za A tim on mora biti na nivou Luke Modrića KAD JE NASTUPAO ZA dINAMO i BITI DALEKO najbolji igrač hrvatske lige,a on nije ni najbolji igrač Hajduka,čak nije ni u prvih 5 igrača Hajduka,a kamoli cijele lige... On ce biti u repki dok je Safeta...
I ne znam o čemu ti kontaš ali za 2-3 godine ce se pojaviti da li u nasoj ligi da li u dijaspori negdje igrači sa 18 -19 godina koji ce istjerat jos neke starosjedioce iz repke..
Druže Tino ima 22 godine,ti u tim godinama nisi vise talenat nego si glavni igrač Hajduka ako si klasa i na Poljudu kontaju kome da te prodaju.... A Tino je 2 godine u Hajduku i ja ne vidim da je iz bilo koje lige neko zainteresovan za njega ili ???
Hajduk u **** do grla,oni prodaju sve sto mogu... Njima je Safet jedina sansa i ovo Sp da se izvuku i napokon prodaju Avdiju Vrsajevica a mozda i Tinu :D

ne kazem da treba biti u pocetnoj postavi ali moze da bude na klupi u repci u slucaju kad nemas izbora u veznjacima, mislim da moze da obavi posao dobro ako nebi bilo pjanica ili misimovica. a dok je na klupi nista nam neskodi jer nevidim trenutno koga osim njega i prcica zvati za vezni red u slucaju kartona i povreda nasih standardnih igraca.
Druže Tino ima 22 godine,ti u tim godinama nisi vise talenat nego si glavni igrač Hajduka ako si klasa i na Poljudu kontaju kome da te prodaju
nista to ne znaci jer ako pogledamo kad smo dobili Spahica, i to u 23 godini i to jos i Zagreba kad je ciro vodio, cini mi se, a gledaj ga sad, tako da to nepije vode, nije svako Dzeko da mu karijera ide uzlaznom putanjom u mladim godinama kao raketa.

a nama susic neskodi na klpui, neka ga za sad jer nemamo plaho boljih alternativa za vezni red osim njega i prcica, a da uzima mjesto nekom kvalitetnom igracu onda bi bilo problematicno za sad nevidim nekih problema.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 12 maj 2014, 10:59

Konzerva je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:

ne kazem da treba biti u pocetnoj postavi ali moze da bude na klupi u repci u slucaju kad nemas izbora u veznjacima, mislim da moze da obavi posao dobro ako nebi bilo pjanica ili misimovica. a dok je na klupi nista nam neskodi jer nevidim trenutno koga osim njega i prcica zvati za vezni red u slucaju kartona i povreda nasih standardnih igraca.
Druže Tino ima 22 godine,ti u tim godinama nisi vise talenat nego si glavni igrač Hajduka ako si klasa i na Poljudu kontaju kome da te prodaju
nista to ne znaci jer ako pogledamo kad smo dobili Spahica, i to u 23 godini i to jos i Zagreba kad je ciro vodio, cini mi se, a gledaj ga sad, tako da to nepije vode, nije svako Dzeko da mu karijera ide uzlaznom putanjom u mladim godinama kao raketa.

a nama susic neskodi na klpui, neka ga za sad jer nemamo plaho boljih alternativa za vezni red osim njega i prcica, a da uzima mjesto nekom kvalitetnom igracu onda bi bilo problematicno za sad nevidim nekih problema.
A sta cemo sa Štilicem,nrp Jasmin Scuk on ima 23 godine a u Češkoj igra,njega nije mogao pozvati,zbog ??? Čovjek redovno u timu kola za razliku od Tine.. ako je mogao Hadžić dobit šansu onda je mogao i Haris Harba iz Češke,i on igra u veznom redu i ako uzmemo statistiku daleko bolji od Tine,27 utakmica 11 golova,a Tino u 2 godine 4 gola za Hajduk... Pa eto i Štilić je došao u januaru u Wislu i zabio je 3 gola u 12 tekmi... Imas i u nasoj mladoj repki igrača koji us zasluzili prije šansu nego ovi iz Germanije tj Hajduka...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 maj 2014, 11:07

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:

@Pape Susic

Uuu izgleda kamen poskupio u okolici podvelezja,pa smo neurozni. kuknjava :mrgreen:
Sto se tice tvog pojma o fudbalu,nista drugo nego samo :urnebes:
Je li ti stvarno mislis da si duhovit?
Mozda na nekoj koridi medju "bukvama" bacas seoske, a krezubi auditorijum aplaudira dok u pozadini "udara" turbo fuckin' folk.

Haj sad lagano zaobidji, i ostani i dalje u svom domu uz tv znajuci da je zivot propao i da se vratiti nece, i ne trudi se biti bistar, ne ide ti.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 12 maj 2014, 11:31

JackTheStripper je napisao/la:
"Očekivao sam da će biti nezadovoljnih i reakcija, ali me ovakav intenzitet iznenadio. Službeno neću objaviti popis rezervnih igrača. Samo ću ga dostaviti u FIFA. Pojedini ljudi su toliko zlobni, jer čim objavim neka imena, počnu polemike. Zato ako ih bude zanimao širi spisak mogu zvati FIFA. Fudbaleri sa šireg spiska neću zvati na pripreme. Učiniću to samo u slučaju da se neko povrijedi, što se iskreno nadam da se neće desiti", rekao je selektor "zmajeva"

Safet čitao forum. :lol:
Da li je moguće da čovjek neće objaviti spisak?
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 12 maj 2014, 11:44

1988risha je napisao/la: A sta cemo sa Štilicem,nrp Jasmin Scuk on ima 23 godine a u Češkoj igra,njega nije mogao pozvati,zbog ??? Čovjek redovno u timu kola za razliku od Tine.. ako je mogao Hadžić dobit šansu onda je mogao i Haris Harba iz Češke,i on igra u veznom redu i ako uzmemo statistiku daleko bolji od Tine,27 utakmica 11 golova,a Tino u 2 godine 4 gola za Hajduk... Pa eto i Štilić je došao u januaru u Wislu i zabio je 3 gola u 12 tekmi... Imas i u nasoj mladoj repki igrača koji us zasluzili prije šansu nego ovi iz Germanije tj Hajduka...
ja licno ne simpatisem neambiciozne igrace tipa stilic i ibricic jer dodju do jednog nivoa i zastanu kao da se boje napredovati, i onda se vrte po ruskim, ukrainskim i poljskim ligama, zato nisam da se poziva stilic jednostavno bio je u repci dosta vremena i nista nije pokazao, ni jedan mec nije odigrao kako treba.

stilic je bio potencijal, ali je zastao do jednog niova i ne ide naprijed, pa se sad vrti po poljskim i ukrajinskim i turskim ligama.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 maj 2014, 13:21

Do sutra se mora objavit spisak 30 igraca koji bi mogli biti u Brazilu u slucaju neke povrede.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 12 maj 2014, 13:23

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Do sutra se mora objavit spisak 30 igraca koji bi mogli biti u Brazilu u slucaju neke povrede.
A mi ne mozemo saznati ko je na njemu, jedino da neko od nas okrene broj fife pa se malo raspita :lol:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 maj 2014, 13:30

donniedarko je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Do sutra se mora objavit spisak 30 igraca koji bi mogli biti u Brazilu u slucaju neke povrede.
A mi ne mozemo saznati ko je na njemu, jedino da neko od nas okrene broj fife pa se malo raspita :lol:
Ne brini FIFA objavljuje spiske 16 maja

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 maj 2014, 13:45

Nije problem što će ga FIFA objavit' al kakvo je to ponašanje da spisak kriješ od tvog naroda?? Eto on se naljutio i sad bi da nas zayebe tako što će za par dana sakrit' svoju odluku. :facepalm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 12 maj 2014, 13:46

Sta ces kad smo mi zlobnici u njegovim ocima a on je ciste savjesti :lolno:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 12 maj 2014, 14:26

Centre forward je napisao/la:Nije problem što će ga FIFA objavit' al kakvo je to ponašanje da spisak kriješ od tvog naroda?? Eto on se naljutio i sad bi da nas zayebe tako što će za par dana sakrit' svoju odluku. :facepalm:
To je to! Pa ima li jedan dan da taj zavidovicki seljober ne iznese neki biser i ne pokaze koliki je komad teletine?!?! Toliko je taj tip bezobrazan, pa sta on misli da je sad Bog, samo sto je selektor nase repke???

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.