@ackeey hvala na osobnoj čestitki 

Valjda bude sreće i za Liverpool još u budućnosti pa osvoje jednpm tu vražiju ligu.
@Magica za mene je veliko kad me citira jedan forumaš kao što si ti.Krema foruma zasigurno,prepun znanja,koji piše fantastične tekstove i ima odlično razmišljanje.U mojim očima neki magistar neke znanosti sigurno.
Nekad kad preletim svim temama i nemam šta da čitam,odem na magicin profil i čitam postove.Koja samo kvaliteta.
A sad,kad mi netko takav kaže da je nešto moje najbolje što je ikad pročitao,to zaista izaziva osjećaj dosta velikoga dostignuća.
Ali moram te negdje i demantovati.To je tako,mlad čovjek je promjenjiv i luta svuda i mjenja mišljenja dok ne dođe na svoje i ostane čvrstih uvjerenja.Normalna stvar.
Nekomu je to način života sa ženama (Barney je dobar primjer),možda si nekad volio BMW,a sad svršawaš na sve što se zove Audi ili VW.
U mom slučaju to su fudbalski klubovi.Običan detalj kad je život u pitanju,totalno nebitna stvar.
Zato ne razumijem sta je tu na ne povjerovati ili sta to nije real life okolnost.To ti mišljenje sigurno nije točno.Kao i zo da sam ja neki koncept i ideja.Nisam zaista.Na ovaj sam i forum naletio negdje početkom 2012 tražeći neke stvari vezane za City,našao sam baš ovu forumsku temu,volim takva mjesta gdje ljudi govore o istoj stvari,gdje ima više poklonika.Odlučio sam se registrirati nebil i ja mogao štogod napisati,ali sam zaboravio sve to neko vrijeme,dok mi nije došla obavijest na email da mi je profil aktiviran.Ostalo je historija.
A i ne znam kako bih ja mogao provući kakav koncept,ideju ili neko posebno razmišljanje.Stvari su u ovom slučaju mnogo jednostavnije.
Keep walking.