Raspravu možeš voditi s ljudima koji su normalni i koji su vidjeli da se ispunilo ono o čemu smo pisali,mada nisam vjerovao da će to učiniti tako providnodonniedarko je napisao/la:Druze i ja sam protiv papeta al sta ce tebi dosaditi prepiranje kad cijelo vrijeme lozis ovdje raspravu1988risha je napisao/la:Meni je tako dosadilo ovo prepiranje...Iako ima dosta negativnih stvari u vezi repke,fkt sam poželio da gledam reprezentaciju i da bude ona dobra atmosfera,kao sto je bila kad smo s Grcima igrali...
Žao mi je opet pojedinih igrača koji su trebali biti na tom famoznom spisku,al eto život je bio i ostao nepravedan... Ako ništa DRUGO,nadam se da ce makar oni najbolji igrat na SP,da neće biti i tu cirkusa kao oko spiska...Neki ljudi imaju svoje misljenje da je Pape najbolji i to je sasvim uredu

I najžalosnije je kad to vide i oni koji su Za i protiv Papeta i toga sto radi u vezi igrača,i oni opet nastavljalju da ubjeđuju kako je to ok... Ajd donekle sam ih i razumio dok nije bio ovaj spisak i sve to.. al eto sad kad im je lijepo se sve ostvarilo oni i dalje trolaju,i pišu o nekim plaćenicima i sta ja znam šta sve ne