Kadet91 je napisao/la:Puno srece Sarajevu u Euro kupovima, da nam uspjesno predstavljate![]()
Jedno pitanje, zasto Mirza Varesanovic nije dobio sansu da vodi Sarajevo nakon odlazka Jarnija? Mislim da je Mirza dobar, mlad strucnjak.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kadet91 je napisao/la:Puno srece Sarajevu u Euro kupovima, da nam uspjesno predstavljate![]()
Jedno pitanje, zasto Mirza Varesanovic nije dobio sansu da vodi Sarajevo nakon odlazka Jarnija? Mislim da je Mirza dobar, mlad strucnjak.
Mirza je odlican strucnjak bez polemike i sigurno su ga i uzimali u razmatranje. Hvala za ovo prvo, nadam se da hocemo.Kadet91 je napisao/la:Puno srece Sarajevu u Euro kupovima, da nam uspjesno predstavljate![]()
Samo da ne ispadnu od Kukesija i Zete ove godine. Da popravimo taj koeficijent..Kadet91 je napisao/la:Puno srece Sarajevu u Euro kupovima, da nam uspjesno predstavljate![]()
SandorClegane je napisao/la:Samo da ne ispadnu od Kukesija i Zete ove godine. Da popravimo taj koeficijent..Kadet91 je napisao/la:Puno srece Sarajevu u Euro kupovima, da nam uspjesno predstavljate![]()
Sta je smjesno? Bolji je Mirza strucnjak od Jarnija.Steph je napisao/la:Kadet91 je napisao/la:Puno srece Sarajevu u Euro kupovima, da nam uspjesno predstavljate![]()
Jedno pitanje, zasto Mirza Varesanovic nije dobio sansu da vodi Sarajevo nakon odlazka Jarnija? Mislim da je Mirza dobar, mlad strucnjak.![]()
Jesi dobar brate? Haj na Dzekinu temu.pisac je napisao/la:I arapi se ljube tri puta
Pogresna temaSabinho je napisao/la:Jesi dobar brate? Haj na Dzekinu temu.pisac je napisao/la:I arapi se ljube tri puta
Gdje si lave nema te nesta odavno. Neka si vala, i jeste se nakupili trofeja od rata i previse.storm_raider je napisao/la:a niko titule...osim Zelje.
Halalite, morao sam.![]()
![]()
djecacicu tebi je svaki post vezan za Zelju,upitaj se sta fali u tvom mozgu....pozzzfcsforever je napisao/la:Možda bi i željo nešto uradio u evropi ali od 2004 do 2009 nije izlazio u euro kupove !!??
Zivio legendo!kengur je napisao/la:Gdje si lave nema te nesta odavno. Neka si vala, i jeste se nakupili trofeja od rata i previse.storm_raider je napisao/la:a niko titule...osim Zelje.
Halalite, morao sam.![]()
![]()
Nego hoces li ti ponijeti meze pa na Kosevo da bodris nase bordo momke da vam obezbjede Evropu ili si u frci pa nemas vremena?
ovo je tvoj mozak uspio skontati za 7 minuta,fcsforever je napisao/la:Prvo ..mrš na temu Dino u akciji "lokva 2014"...drugo, ja sam na svojoj temi a ti si ovdje nepoželjan hadaljko
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, MaroonBjelave, Proximic, riki46, Venom i 62 gosta.