Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Interista :
..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uzmi malo drogeInterista je napisao/la:Logicno je da i mali Sefko odluci igrati za primjer Srbiju ako je rodjen tamoSabinho je napisao/la:Logicno je da Lovro igra za Hrvatsku, Milos za Srbiju ali nije logicno da mali Sefko igra za BiH. Ne kontam frajera nikako.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Emir Bekric jelde pravi Bosnjak 
Uostalom nemoj te dalje citirati moje postove ocito svako misljenje koje se ne slaze sa Bosnjom taj je za vas narkoman ili ludjak.. nista odoh uzeti terapiju pa se sam vratii dok nisu dosli po mene
Uostalom nemoj te dalje citirati moje postove ocito svako misljenje koje se ne slaze sa Bosnjom taj je za vas narkoman ili ludjak.. nista odoh uzeti terapiju pa se sam vratii dok nisu dosli po mene
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 12 maj 2014, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
isto ko onaj Danijel, hajde ne prosipaj se zivota tiInterista je napisao/la:Emir Bekric jelde pravi Bosnjak
upala ti droga u heroinInterista je napisao/la:Emir Bekric jelde pravi Bosnjak
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Koji Danijel ??
ma pustite beskičmenjaka
ma pustite beskičmenjaka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Interista, ti se vodis logikom da Srbi vole Srbiju, Hrvati Hrvatsku a znas i da Bosanci (u 90% slucajeva Bosnjaci) vole BIH. Sad je logicno da djeca iz diajspore ili iz zemalja ex-Yu ovisno o nacionalnosti biraju repku za koje ce igrati pa opet Srbi vole Srbiju, Hrvati Hrvatsku i nema veze ako su rodjeni u BIH da igraju za te zemlje. Kako onda mozes dignuti ruku na sebe i reci da to ne vrijedi za Bosnjaka koji je rodjen u Hrvatskoj ili Srbiji da je logicno da igra za Srbiju i Hrvatsku, a ovamo govoris da je logicno da Hrvati i Srbi rodjeni u BiH igraju za Za Hrvatsku i Srbiju???
Gdje je sad tu logika?
Gdje je sad tu logika?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nema je, vidiš da ni on ne zna šta piše i nažalost nije jedini, velika većina tako razmišlja
Gledam slike, snimke i u Sandžaku se slavi plasman BIH na SP, gledaju se utakmice na otvorenom, više raje na ulicama nego u pola gradova BIH, sa bošnjačkom većinom i onda neko kaže kako ti ljudi nemaju ništa s nama kako su Srbi i treba da igraju za Srbiju, dok je Neven iz BL Srbin i logično je da igra za Srbiju
Gledam slike, snimke i u Sandžaku se slavi plasman BIH na SP, gledaju se utakmice na otvorenom, više raje na ulicama nego u pola gradova BIH, sa bošnjačkom većinom i onda neko kaže kako ti ljudi nemaju ništa s nama kako su Srbi i treba da igraju za Srbiju, dok je Neven iz BL Srbin i logično je da igra za Srbiju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
e a kad je nestalo meze, poče priča bez'e ..
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:39, ukupno mijenjano 5 puta.
I da, logicno je ako procitam ime Hasan Bajric da cu prvo pomisliti na BiH a ne na Etiopiju ili Kongo. Na osnovu toga je pocela rasprava.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Svirate racku... Ako je logično da Milos i Lovro igraju za Sr i HR neka onda vrate konstitutivnost.... Bošnjaci u Sr i HR su obična nacionalna manjina dok je BiH država i Srba i Hrvata i Bošnjaka, sa takvom politikom se Srbi i Hrvati polako odriču BiH i vremenom ce biti samo država Bošnjaka!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Da, ali ukoliko nastavi BiH ce ostati SA, TZ, ZE, pola MO i Bihac - ostalo "ide" susjedima, kao sto su i probali 90-ih. Problem je u biti sto vremenom i sami Bosnjaci to sve vise i vise prihvataju, dok katolici i pravoslavci iz zapadne Hercegovine i RS-a sve vise i vise pripadaju susjedima.Batko je napisao/la:Svirate racku... Ako je logično da Milos i Lovro igraju za Sr i HR neka onda vrate konstitutivnost.... Bošnjaci u Sr i HR su obična nacionalna manjina dok je BiH država i Srba i Hrvata i Bošnjaka, sa takvom politikom se Srbi i Hrvati polako odriču BiH i vremenom ce biti samo država Bošnjaka!!!
Problem u svemu tome je sto su Bosnjaci hebena stranka bez "rezervne drzave" (iako pojedini tu vide Tursku), a i jedino Bosnjaci gube igrace susjedima, nikako obrnuto. Dakle Adem Ljajic, Alen Halilovic, Mirza Dzomba itd. Jer svi prihvatamo zdravo za gotovo da Delac, Lovren, Simunic, Corluka, Rakitic, Kovacic, Petric, Jelavic igraju za HR.
Isto tako imena, ima Bosnjaka "Zlatko, Dragan, Denis" i sl. no koliko Srba/Hrvata ima imena "Sabahudin, Edin, Dzenan" i sl? Nema ni jedan jedini...... Zato je cinjenica da se drzava BiH rastura (bas kao i repke), komad po komad, a mi to indirektno prihvatamo. Prihvatamo da Denis Buntic igra za HR jer je katolik Ljubusak, a opet istovremeno prihvatamo da Halilovic i Ljajic igraju za komsije.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Mario Vrancic produzio ugovor sa Paderbornom. Pametan potez, bolje da sa njima ovu godine igra Bundesligu, nego negdje gdje ce se morati opet boriti za poziciju prvih 11.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Samo da Savez nesto uradi po pitanju njegaGoalgetter je napisao/la:Mario Vrancic produzio ugovor sa Paderbornom. Pametan potez, bolje da sa njima ovu godine igra Bundesligu, nego negdje gdje ce se morati opet boriti za poziciju prvih 11.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Pa kako stoje sanse da Mario Vrancic predje u Hajduk ili pod okrilje famelije Susic?
Bundesliga...Bundesliga...ne kaze mi nista ta liga, imal to veze za HNL? Nadam se da ce se Safet bolje informisati ili jos veca sreca: selektor poslije njega.
Bundesliga...Bundesliga...ne kaze mi nista ta liga, imal to veze za HNL? Nadam se da ce se Safet bolje informisati ili jos veca sreca: selektor poslije njega.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Paderborn je los klub koji ce igrati u prosjecnoj BL 
- Principatus
- Kontakt:
Safet: Paderborn je los klub koji ce se boriti za opstanak u slabasnoj Bundesligi, a njihov najbolji igrac Mario Vrancic ne igra redovno kao Tino u Hajduku i HNLu!Bosniacum Lilium je napisao/la:Paderborn je los klub koji ce igrati u prosjecnoj BL
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuo sam za nekog Hadzica koji igra u dosta solidnoj austrijskoj ligi, ali ovaj lik sto ga je gledao nije bio nesto ocaran. Pa nema veze, ja cu njega svakako zvatiPrincipatus je napisao/la:Safet: Paderborn je los klub koji ce se boriti za opstanak u slabasnoj Bundesligi, a njihov najbolji igrac Mario Vrancic ne igra redovno kao Tino u Hajduku i HNLu!Bosniacum Lilium je napisao/la:Paderborn je los klub koji ce igrati u prosjecnoj BL
Njemačka U17 - Škotska U17, Bektić u prvoj postavi
http://www.feed2all.eu/watch/259909/1/w ... ,-u17.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.feed2all.eu/watch/259909/1/w ... ,-u17.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: General505, haklamas, jasmin10, nebeskasila i 39 gostiju.