Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.liverpoolfc.com/video/off-th ... ures#18199" onclick="window.open(this.href);return false;

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
I onda se čudimo što Škrtel daje autogolove.

Koliko god Skrtel bio dobar u napadu, on je jednostavno najveci baksuz u istoriji ovog kluba. Mora drugi stoper sledece sezone pored Sakhoa. Caulker mi deluje onako kao dobro resenje, a jeftino.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- donCorleone1892
- Kontakt:
Sve čestitke našim igračima i našem menadžeru koji je postigao ovaj veliki uspjeh.

jel' to nova ta hanuma

jel' to nova ta hanuma

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Sve sto zelim od Brendana prije pocetka nove sezone je da u ovom timu zadrzi Daniela Aggera,jednostavno taj covjek je zasluzio da zavrsi karijeru u Liverpoolu
.Za pojacanja me libo racku,brendan ce to odraditi najbolje sto zna bez sumnje

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ljudi kave su impresije, nakon par sati kad se sve rasčistilo?
ja sam još uvijek malo tužan ali kad bolje razmislim, bolje što se desilo ono protic CP (ako je već moralo)
jer teško bi ko danas ovo sve podnosio..
kad su ovi primili drugi već sam se tad bio pomirio i znao da više nema šansi
ali WE'LL RISE
sledeće godine se mi radujemo ako Bog da
Ynwa !!
ja sam još uvijek malo tužan ali kad bolje razmislim, bolje što se desilo ono protic CP (ako je već moralo)
jer teško bi ko danas ovo sve podnosio..
kad su ovi primili drugi već sam se tad bio pomirio i znao da više nema šansi
ali WE'LL RISE
sledeće godine se mi radujemo ako Bog da
Ynwa !!
#Ynwa
Dok je Brendan tu i sa malo dobrih pojačanja na ljeto ne sumnjam da ćemo se i iduće sezone borit za titulu a, ovoj ekipi fali samo par defanzivnih igrača da bude kompletna.
Ovo mu je kcerka mislim,supruga je k'o MuberadonCorleone1892 je napisao/la:Sve čestitke našim igračima i našem menadžeru koji je postigao ovaj veliki uspjeh.
jel' to nova ta hanuma![]()

Cuj hanumadonCorleone1892 je napisao/la:Sve čestitke našim igračima i našem menadžeru koji je postigao ovaj veliki uspjeh.
jel' to nova ta hanuma![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- BeyKopites
- Kontakt:
Sezona kroz statistiku golova
EPL:
1. Suarez - 31
2. Sturridge - 21
3. Gerrard - 13
4. Sterling - 9
5. Skrtel - 7
6. Coutinho - 5
7. Henderson - 4
8. Agger - 2
9. Moses, Sakho, Allen, Flanagan - 1
Autogolovi - 5
UKUPNO DATIH GOLOVA - 101
FA CUP:
1. Gerrard, Aspas, Moses, Sturridge - 1
Autogolovi - 1
UKUPNO DATIH GOLOVA - 5
CO CUP:
1. Sturridge - 2
2. Henderson, Sterling - 1
UKUPNO DATIH GOLOVA - 4
UKUPNO:
1. Suarez - 31
2. Sturridge - 24
3. Gerrard - 14
4. Sterling - 10
5. Skrtel - 7
6. Coutinho, Henderson - 5
7. Agger, Moses - 2
8. Aspas, Sakho, Allen, Flanagan - 1
Autogolovi - 6
UKUPNO DATIH GOLOVA 110

EPL:
1. Suarez - 31
2. Sturridge - 21
3. Gerrard - 13
4. Sterling - 9
5. Skrtel - 7
6. Coutinho - 5
7. Henderson - 4
8. Agger - 2
9. Moses, Sakho, Allen, Flanagan - 1
Autogolovi - 5
UKUPNO DATIH GOLOVA - 101
FA CUP:
1. Gerrard, Aspas, Moses, Sturridge - 1
Autogolovi - 1
UKUPNO DATIH GOLOVA - 5
CO CUP:
1. Sturridge - 2
2. Henderson, Sterling - 1
UKUPNO DATIH GOLOVA - 4
UKUPNO:
1. Suarez - 31
2. Sturridge - 24
3. Gerrard - 14
4. Sterling - 10
5. Skrtel - 7
6. Coutinho, Henderson - 5
7. Agger, Moses - 2
8. Aspas, Sakho, Allen, Flanagan - 1
Autogolovi - 6
UKUPNO DATIH GOLOVA 110

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nakon Sky-a Wilshereov gol izdominira i na BBC-u...gaston je napisao/la:http://vote.tectonicinteractive.com/?22#/show/3145
Glasanje za gol sezone..SUKII

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://www.bbc.com/sport/0/football/27371960" onclick="window.open(this.href);return false;
Rano smo poceli
Rano smo poceli
sjajna sezona je iza nas. svaka cast treneru i igracima na nevjerovatnom uspijehu. naravno ostaje velika tuga svima nama jer nam je titula izmakla u posljednjim kolima al sta je tu je.
ja sam mislio da ce i protiv newcastlea kiksati ali eto uspjeli su zavrsiti sezonu sa pobjedom. naredne sezone ce biti bar 3 puta teze i ovo drugo mjesto odbraniti a o tituli ne treba ni razmisljati. manchester united je taj koji ce naredne sezone biti u poziciji u kojoj smo mi bili ove sezone i ne bi me cudilo da zavrse ispred nas.
evo fino se zaradilo od lige ove sezone skoro 100 miliona funti, nadam se da ce vlasnici uloziti ovaj put nesto i u transfere i da ce doci bar 2 prava pojacanja preko ljeta. neko krivi rodgersa, neko gerrarda, neko odbranu jer nam je izmakla titula ja krivim za to upravu jer u januaru nisu nista uradili da se tim pojaca.
mozda i najljepsa igra i najuzbudljivija sezona u ligi od kad pratim liverpool.
treba biti ponosan na ovu ekipu u kojoj je dosta mladih igraca jer premasili su sva ocekivanja ove sezone.
ja sam mislio da ce i protiv newcastlea kiksati ali eto uspjeli su zavrsiti sezonu sa pobjedom. naredne sezone ce biti bar 3 puta teze i ovo drugo mjesto odbraniti a o tituli ne treba ni razmisljati. manchester united je taj koji ce naredne sezone biti u poziciji u kojoj smo mi bili ove sezone i ne bi me cudilo da zavrse ispred nas.
evo fino se zaradilo od lige ove sezone skoro 100 miliona funti, nadam se da ce vlasnici uloziti ovaj put nesto i u transfere i da ce doci bar 2 prava pojacanja preko ljeta. neko krivi rodgersa, neko gerrarda, neko odbranu jer nam je izmakla titula ja krivim za to upravu jer u januaru nisu nista uradili da se tim pojaca.
mozda i najljepsa igra i najuzbudljivija sezona u ligi od kad pratim liverpool.
treba biti ponosan na ovu ekipu u kojoj je dosta mladih igraca jer premasili su sva ocekivanja ove sezone.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
fera je napisao/la: neko krivi rodgersa, neko gerrarda, neko odbranu jer nam je izmakla titula ja krivim za to upravu jer u januaru nisu nista uradili da se tim pojaca.

Dal' je moguceeeee?

I kasnije demant da odlaziLucas Leiva @LucasLeiva87 7s
O tchau foi referente a temporada que terminou nada mais . The goodbye that I said it is about the season that finished nothing else.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.