Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la soccerfan » 12 maj 2014, 00:51

Evil Genius II je napisao/la:aBd da iduce sezone namjestas sanse nekom klasnom napadacu :thumbup:

slika
:mrgreen: :mrgreen: :clap:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 12 maj 2014, 01:09

Evo sad sam bas htio ovdje napisati. Danas sam gledao City i iz nekog razloga sam navijao za City cisto vjerovatno iz navike ,ali i zbog silnih navijaca iz Bosne prema Dzeki. Al citav dan mi Dzeko isao na zivce prilikom izlaska prilikom slavlja , jednostavno od onog u Innsbrucku mi se ogadio. Nije meni nista uradio al jbga. Al kad sam vidio naseg Mireta sa sinom , srce mi puno. Drag momak , fin igra nikad nikgo nije ni uvrijedio a kamoli da glumi nekog JET SET-era. Jednostavno za mene je Mire odlicje dobrog momka igraca i prije svega dobrog Bosanca.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 12 maj 2014, 01:46

Evil Genius II je napisao/la:aBd da iduce sezone namjestas sanse nekom klasnom napadacu :thumbup:

slika
Kad Wenger vidi ovo nece Mire sina vise vidjeti :lol:

MashAllah ljepo dijete nema sta mozda i buduci zmaj.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 maj 2014, 01:49

slika

:D :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 maj 2014, 01:51

Adnan89 je napisao/la:

slika
Kad Wenger vidi ovo nece Mire sina vise vidjeti :lol:

MashAllah ljepo dijete nema sta mozda i buduci zmaj.
Zato se Mire pobrinuo danas i produzio ugovor sa Romom prije nego sto je dijete pokazao na stadionu. Da spasi vlastito dijete :mrgreen: :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 maj 2014, 05:26

slika

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2014, 06:58

Strasne slike :clap:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 maj 2014, 07:41

[youtube][/youtube]

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 12 maj 2014, 12:51

De mi recite, vidim da mu sinu na dresu pisalo PAPA, sto u prevodu znaci tata, ali jel to onda znaci da se ozenio za neku strankinju te da ni sina nece uciti bosanski i ostale stvari da ne pricam da ne bih isao u offtopic.

Pitam jer je malo glupo, pocinjem od sebe, da imam sina i da odem tako negdje igrati ne bih pisao na jeziku nekom od te strane drzave tata vec bih pisao na svom bosanskom ako su mi vec svi i zena i dijete bosanci, jer to je moja licna stvar.
Da li je to naznaka da ce Pjanic Jr igrati za drugu drzavu? haha ovo sad malo sale naravno da se ne zna da li ce pokupiti njegove gene, ali ovo u pocetku mog posta me stvarno zanima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 maj 2014, 12:53

Ma to je normala. Igraci koji igraju u Engleskoj napisu na Engleskom, u Italiji na njihovom i tako to. Ali moram ti opet reci da se zamaras glupostima.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 12 maj 2014, 13:03

Zena mu nije bosanka i Mire cijeli zivot zivi u inostranstvu, normala je da ce pokupiti i nesto njihovo. Ne vjerujem znaci koliko se sumnja u patriotizam nasih igraca zbog gluposti. Prvo Dzeko sad Pjanic, ko ce biti sljedeci ? :roll:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 maj 2014, 13:22

necu reci da vam je prica glupa al' . . . jedan o downovom sindromu, drugi o 'papa' vs 'baba' belaju :clap:

sad kad je i zvanicno jos jedna sezona iza njega red bi bio da se ista i prokomentarise. iskren da budem, proslih sezona sam kao fan rome imao problem sa pjanicem zbog cinjenice da jednu utakmicu izdominira protivnicki vezni red, a onda je po defaultu nevidljiv u narednih 3, 4 utakmice. svakim grubljim startom bi odustvovao s terena po 10ak dana, a kao proizvod toga stvorio si je odredjeni strah od duela pa smo cesto mogli gledati kako bjezi od istih i krije se iza lopte kako su to mnogi ovdje pisali. medjutim, ova sezona je po meni najbolja u dresu rome (a mozda i najbolja u njegovoj karijeri bez obzira na nedostatak evropskih utakmica) s obzirom da je konacno podigao igru na neki visi nivo, preuzeo je odgovornost, diktirao tempo igre, defanzivne zadatke odradio bez greske, krao lopte a la djedovic, namjestao zicere, zabio par spektakularnih golova, uhvatio koliku toliku konstantu u formi - pogotovo u utakmicama kada smo bili desetkovani povredama, a fizicka i takticka pripremljenost su nebo i zemlja u odnosu na prosle sezone (u pozitivnom smislu svakako). da benatia nije odigrao ovako strasnu sezonu rekao bih da je pjanic romin igrac godine ali ovako ga moram staviti iza marokanca (i mozda gervinha). naravno, veliku ulogu igra i cinjenica da ga trenira jedan pametan i sposoban covjek a ne amater, kao i cinjenica da je ove godine okruzen puno boljim igracima u odnosu na prethodne, pa je sasvim logicno to sto i sam pjanic igra bolji fudbal. veliki plus je i to sto nije dozvolio da sve one price (a bilo ih je i previse) o ugovoru, transferu, a onda i o rodjenju edina i navodnoj svadji sa ocem ne uticu na njegove igre jer tesko je sa 24 godine ostati fokusiran u medijskoj divljini kakva je rim ali on je uspio. svaka cast. iskreno se nadam da ona obecanja predsjednika pallotte nisu prazna obecanja i da ce u klub doci par jakih igraca jer evidentno je da je miralem predodredjen za velike stvari, a niko sretniji od mene ne bi bio kada bi barem jednu od tih velikih stvari postigao sa romom (scudetto). nakon toga - siroko mu polje :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2014, 13:24

soccerfan je napisao/la:slika

slika
:beba: :beba: :beba:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 12 maj 2014, 13:44

Zasto do 2018 crni Miraleme? Kad 2015 htio ici, a imao sezonu slicnu ili bolju od ove, Roma ce trazit 40 mil. pa ces se ostat kiselit u prosjecnoj ekipi.

Ispo si glup ko i vecina nasih igraca... tu negdje s hajrovicem.

Rios

Post Postao/la Rios » 12 maj 2014, 13:50

soccerfan je napisao/la:slika

slika
:clap: :clap:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 12 maj 2014, 13:51

DeeWa je napisao/la:De mi recite, vidim da mu sinu na dresu pisalo PAPA, sto u prevodu znaci tata, ali jel to onda znaci da se ozenio za neku strankinju te da ni sina nece uciti bosanski i ostale stvari da ne pricam da ne bih isao u offtopic.

Pitam jer je malo glupo, pocinjem od sebe, da imam sina i da odem tako negdje igrati ne bih pisao na jeziku nekom od te strane drzave tata vec bih pisao na svom bosanskom ako su mi vec svi i zena i dijete bosanci, jer to je moja licna stvar.
Da li je to naznaka da ce Pjanic Jr igrati za drugu drzavu? haha ovo sad malo sale naravno da se ne zna da li ce pokupiti njegove gene, ali ovo u pocetku mog posta me stvarno zanima.
joj kakvih sve ima bolesnika. kakve veze ima što piše papa? i jel važno jel oženio strankinju ili domaću curu? aferim efendija, aferim :tokralju:
ne vjerujem :shifty: nikad se društvo iz go.vana neće izvuć' dok je ovakvog mišljenja.

PS. malac je slatkiš blago Miretu.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 12 maj 2014, 13:58

DeeWa je napisao/la:De mi recite, vidim da mu sinu na dresu pisalo PAPA, sto u prevodu znaci tata, ali jel to onda znaci da se ozenio za neku strankinju te da ni sina nece uciti bosanski i ostale stvari da ne pricam da ne bih isao u offtopic.

Pa brate,dao je sinu ime Edin,valjda i to znaci nesto,da se pita zena il da ne drzi do tradicije i identiteta,vjerovatno bi se djete zvalo, Tino-Sven ili nesto slicno,itd...ne sumnjam ja u pjanketa...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 maj 2014, 19:58

slika

Lijepa slika. :)

Abd Edina vidimo za 18 godina u dresu reprezentacije.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 maj 2014, 20:02

Goalgetter je napisao/la:slika

:thumbup:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 12 maj 2014, 20:11

Goalgetter je napisao/la:slika

Bas to Pjanic ima brata koji bi mogo biti selektor (šalimo se malo)
AkBda nek bude spoj Edina Dzeke i Miralema Pjanica imamo igracinu
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Proximic i 24 gosta.