JackTheStripper je napisao/la:Danas je za Fulham igrao neki Elsad Zverotic. Koji je sad taj? I gdje smo mi u toj prici?
Inace kako taj bojkot ide?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
JackTheStripper je napisao/la:Danas je za Fulham igrao neki Elsad Zverotic. Koji je sad taj? I gdje smo mi u toj prici?
Zakasnili 6-7 godinaJackTheStripper je napisao/la:Danas je za Fulham igrao neki Elsad Zverotic. Koji je sad taj? I gdje smo mi u toj prici?
Pa vidis li da je Tankovic izgubio mjesto u Fulhama, koji je ispao iz PL. Bog zna da li ce ikada igrati u PL ili jednoj od liga top 5, tako da je sasvim razumljivo zasto je prihvatio poziv Swe i na taj nacin skrenuo paznju na sebe.Cigri je napisao/la:Tankovici.
Daleko vam Srebrenica bila.
famalija od teticnePerryFred je napisao/la:Odigrao preko 40 utakmica za Crnu GoruJackTheStripper je napisao/la:Danas je za Fulham igrao neki Elsad Zverotic. Koji je sad taj? I gdje smo mi u toj prici?..
Cuj vuce. Pa lik i jest Bosnjak, i naravno da se trebamo borit za sve te igrace jer postoji sansa da igraju za nas.Interista je napisao/la:Meni je najjace kada mi primjer vidimo nekog igraca i ako mu je ime Adem,Elsad ili i malo vuce na ove BOsnjacka imena odmah je nas i sto ne igra za nas
jok trebamo se pitati zasto javier i slicni ne igraju za nas.. cccInterista je napisao/la:Meni je najjace kada mi primjer vidimo nekog igraca i ako mu je ime Adem,Elsad ili i malo vuce na ove BOsnjacka imena odmah je nas i sto ne igra za nas
Jedno je sto mi predpostavljamo da bi mogao igrati za nas a drugo je sto je u njihovim glavama vec odavno odluceno..Cartman je napisao/la:Cuj vuce. Pa lik i jest Bosnjak, i naravno da se trebamo borit za sve te igrace jer postoji sansa da igraju za nas.Interista je napisao/la:Meni je najjace kada mi primjer vidimo nekog igraca i ako mu je ime Adem,Elsad ili i malo vuce na ove BOsnjacka imena odmah je nas i sto ne igra za nas
Zasto ti nije "najjace" sto Srbija i Hrvatska uzimaju igrace od nas, igraci cija je cijela familija rodjena i zivila u BiH?
Pa i kod nas igraju Zvjezdan, Ognjen, Miroslav, Toni, Boris, Tino-Svenlegenda reala je napisao/la:bravo objektivninormalno je da oni igraju za svoje zemlje iako su rođeni u BIH, a normalno je da i Adem igra za Srbiju, svaka ti čast, al nemoj više
Amele ne serilegenda reala je napisao/la:bravo objektivninormalno je da oni igraju za svoje zemlje iako su rođeni u BIH, a normalno je da i Adem igra za Srbiju, svaka ti čast, al nemoj više
Na kojim si ti drogama?Interista je napisao/la:Jedno je sto mi predpostavljamo da bi mogao igrati za nas a drugo je sto je u njihovim glavama vec odavno odluceno..Cartman je napisao/la:Cuj vuce. Pa lik i jest Bosnjak, i naravno da se trebamo borit za sve te igrace jer postoji sansa da igraju za nas.Interista je napisao/la:Meni je najjace kada mi primjer vidimo nekog igraca i ako mu je ime Adem,Elsad ili i malo vuce na ove BOsnjacka imena odmah je nas i sto ne igra za nas
Zasto ti nije "najjace" sto Srbija i Hrvatska uzimaju igrace od nas, igraci cija je cijela familija rodjena i zivila u BiH?
Srbi i Hrvati logicno da ce igrati za svoje zemlje a to niej uzimanje nego dobrovoljni pristanak ni mi nismo uzeli Pjanica,Kolasinca itd
Logicno je da i mali Sefko odluci igrati za primjer Srbiju ako je rodjen tamoSabinho je napisao/la:Logicno je da Lovro igra za Hrvatsku, Milos za Srbiju ali nije logicno da mali Sefko igra za BiH. Ne kontam frajera nikako.
Pa kako ti onda moze biti logicno da mali Tomica igra za Hrv ako je rodjen u BIHInterista je napisao/la:Logicno je da i mali Sefko odluci igrati za primjer Srbiju ako je rodjen tamoSabinho je napisao/la:Logicno je da Lovro igra za Hrvatsku, Milos za Srbiju ali nije logicno da mali Sefko igra za BiH. Ne kontam frajera nikako.
Znas sta je na stvari sto se tog pitanja tice nemoj da opet se ponavlja vec prezvakana prica..Sabinho je napisao/la:Pa kako ti onda moze biti logicno da mali Tomica igra za Hrv ako je rodjen u BIHInterista je napisao/la:Logicno je da i mali Sefko odluci igrati za primjer Srbiju ako je rodjen tamoSabinho je napisao/la:Logicno je da Lovro igra za Hrvatsku, Milos za Srbiju ali nije logicno da mali Sefko igra za BiH. Ne kontam frajera nikako.
Pa vidiš da je na krivo nasađen. Ne moraš mu se ništa ibretiti.Sabinho je napisao/la:Pa kako ti onda moze biti logicno da mali Tomica igra za Hrv ako je rodjen u BIHInterista je napisao/la:Logicno je da i mali Sefko odluci igrati za primjer Srbiju ako je rodjen tamoSabinho je napisao/la:Logicno je da Lovro igra za Hrvatsku, Milos za Srbiju ali nije logicno da mali Sefko igra za BiH. Ne kontam frajera nikako.