Vidjelo se na njemu da je kulirao Kolarova, vjerovatno mu je zasmetalo ili je barem pokvarilo atmosferu donekle.JackTheStripper je napisao/la: Primjetio sam ja. Cak je se vidilo da mu je bilo i malo neugodno zbog tih majica i natpisa. Nekako je vise bio u drustvu Garcie.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Po meni bi Dzeko trebao postupiti kao Petrovic prema Divcu iako Divac stoji iza toga da to nije namjerno uradio, dok ova dvojica svjesno nose majice sa nacionalistickim natpisima.
Kako su Srbi trebali proslaviti?
Pa fino prekriti se zastavom svoje zemlje kao svi ostali.
Nisam još znao da je 4S izraz patriotizma, zanimljivo. Moj izraz patriotizma bi onda glasio: Ubij, ubij četnika ili ubij, zakolji da Srbin ne postoji.
I baš Kolarov i Nastasic koji jedva imaju završenu srednju znaju o svom Nemanji i porijeklu tog 4S. I oni su kao i mi se upoznali sa tim u 90-tim, kada su pod tom parolom ubijani muslimani.
Nisam još znao da je 4S izraz patriotizma, zanimljivo. Moj izraz patriotizma bi onda glasio: Ubij, ubij četnika ili ubij, zakolji da Srbin ne postoji.
I baš Kolarov i Nastasic koji jedva imaju završenu srednju znaju o svom Nemanji i porijeklu tog 4S. I oni su kao i mi se upoznali sa tim u 90-tim, kada su pod tom parolom ubijani muslimani.
Znaci mogu zajedno, posto ni Edin ne barata sa svojom bas najboljeDonCorleone je napisao/la:On da je pametan druzio bi se najvise sa Jovetom, on djeluje skroz fino a vidi se i da ne zna baratati svojom zastavom, vise mu je smetala tokom cijelog slavlja nego sto mu je bila od koristi.

Btw, glede Nastasica. Citao sam da je izjavio da ce navijat za Dzeku i njegovu Bosnu na SP. Prema tome...
Nemam pravo na to da mi smeta kada jedan rodjeni Srbin istice svoja obiljezja, ni cak da je i clan ravnogorskog pokreta, ali licno ja nebi puno kumovao sa doticnima a pogotovo se slikao sa istim. Cisto vizavid patnje i stradanja kroz koji je nas narod prosao ne samo 90-tih nego mnogo puta prije a koji je se desio u ime tog obiljezja. Zamislite da se jedan Jakov ili Ariel slika pored svastike?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Sve je to onodonCorleone1892 je napisao/la:Po meni bi Dzeko trebao postupiti kao Petrovic prema Divcu iako Divac stoji iza toga da to nije namjerno uradio, dok ova dvojica svjesno nose majice sa nacionalistickim natpisima.

Ako ti smeta 4 s, onda čim vidiš prvo auto sa registracijama Srbije, ti kamenjem raspali po njima, naime na tablicama se nalaze četiri ocila......mislim kad si već toliki patriota.....ružno je durgoga nagovarati, ati da ništa ne činiš....donCorleone1892 je napisao/la:Po meni bi Dzeko trebao postupiti kao Petrovic prema Divcu iako Divac stoji iza toga da to nije namjerno uradio, dok ova dvojica svjesno nose majice sa nacionalistickim natpisima.
Zbog ovog srbija do tokija treba tuziti i njih i mancester city...to je fasizam...
Dijamantu,distanciraj se od ovakvih,to tebi rusi ugled koji nesumnjivo uzivas u cijelom svijetu.
Oglasi se i reci da nisi vidio i ogradi se.
Dijamantu,ponosu nas.
Oglasi se i reci da nisi vidio i ogradi se.
Dijamantu,ponosu nas.
PA Srbijanski plivac na dodjeli medalja da ali zlatna ili srebrna ne sjecam se istakne majicu Kosovo je SRbija znaci oni su takvi mogu oni biti uspjesni i tamo i vamo ali to im je u genetickom kodu NAcertanije najbolje ih opisao Dobrica Cosic..Ali da ne mislita da sam nacionalista postujem NOvaka DJokovica izuzetno znaci ima izuzetaka morao sam ostaviti jedan komentar za ove koji govore kakve ima veze sto je ogrno 4S i Tokio ima itekako nije to mjesto za te stvari..
A što Đokovića poštuješ ? pa čovjek kada su ga pitali šta misli o hapšenju Mladića, kaže to je osjeltjivo pitanje....i ti sad kao njega poštuješ aove osuđuješ........zgembo89 je napisao/la:PA Srbijanski plivac na dodjeli medalja da ali zlatna ili srebrna ne sjecam se istakne majicu Kosovo je SRbija znaci oni su takvi mogu oni biti uspjesni i tamo i vamo ali to im je u genetickom kodu NAcertanije najbolje ih opisao Dobrica Cosic..Ali da ne mislita da sam nacionalista postujem NOvaka DJokovica izuzetno znaci ima izuzetaka morao sam ostaviti jedan komentar za ove koji govore kakve ima veze sto je ogrno 4S i Tokio ima itekako nije to mjesto za te stvari..
Koje ovdje licemjrstvo vlada , to je neviđeno.......skandira se Bilbiji (i treba da mu se skandira) al zato se Džeksonu ne oprašta što je prijatelj sa Kolarovim i Nastasićem.....
rekao bih samo kontinuitet svega onoga što se pisalo na ovome topicu.....a pisalo se....znamo svi šta s episalo unzad samo dva mjeseca
Sto bosanci znaju usrat temu to niko ne zna.

BRAVO MAJSTORE

BRAVO MAJSTORE
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 11 maj 2014, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Na kraju krajeva moze asumirati da su svi uspjesni srpski sportisti cetnici osim Ane Ivanovic
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
NIsam ja uopste spomeno Dzeku ne moze on odredjivati druge kako ce se oni ponasati ili oblaciti..To ti je kao kad Riberya trce da zaliju pivom,a on bjezi jer je musliman i ne zeli da ga zalije i svjesno pokazuje prstom ne ne ali takav je obicaj..Ne krivim Dzeku ni najmanje ali komentarisem za ove koji su iznenadjeni ovakvim postupkom Kolarova i NAstasica da je to u njihovom genetickom kodu ali nemam predrasude prema svemu sto dolazi iz SRbije naprimjer Đokovića poštujem ti sad spominješ neku izjavu za Mladića što uopšte ne moze se uporediti
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 11 maj 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
X X XCepi1981 je napisao/la:Nemam pravo na to da mi smeta kada jedan rodjeni Srbin istice svoja obiljezja, ni cak da je i clan ravnogorskog pokreta, ali licno ja nebi puno kumovao sa doticnima a pogotovo se slikao sa istim. Cisto vizavid patnje i stradanja kroz koji je nas narod prosao ne samo 90-tih nego mnogo puta prije a koji je se desio u ime tog obiljezja. Zamislite da se jedan Jakov ili Ariel slika pored svastike?
Ovo je bit cijele ove price.
Oni su to sto su. Ako ti smeta to, zaobidji ih. Oni se zbog tebe sigurno nece promijeniti niti ce promjeniti svoje misljenje i svoje stavove.
Ima na klixu podforum politika.
Cisto da znate.
Cisto da znate.
Znaci ako su ova dvojica cetnici, Edin je njihov jaran, on je automatski neprijatelj BIH po toj nekoj vasoj logici ?
Mozda njih trojica zajedno najavljuju novi rat ?
Koji vam je qrc ba, Edin je rodjen u Sarajevu, proveo i prezivio ovdje rat, da su ova dvojica takvi kao sto ovdje neki nacionalisti pisu, zar bi se Edin druzio sa njima, da li bi se vi druzili sa cetnicima ?
Ukljucite mozak malo, ovo je u Srbiji normalno, nama je fasizam, nama u BIH su ljiljani normalni u Srbiji su fasizam i tako dalje.
Uzivajte, Edin je osvojio titulu, kome je do rata nek ide u Siriju pa nek pomaze braci, pustite ljude da uzivaju u fudbalu i fudbalskim temama.
Koji vam je qrc ba, Edin je rodjen u Sarajevu, proveo i prezivio ovdje rat, da su ova dvojica takvi kao sto ovdje neki nacionalisti pisu, zar bi se Edin druzio sa njima, da li bi se vi druzili sa cetnicima ?
Ukljucite mozak malo, ovo je u Srbiji normalno, nama je fasizam, nama u BIH su ljiljani normalni u Srbiji su fasizam i tako dalje.
Uzivajte, Edin je osvojio titulu, kome je do rata nek ide u Siriju pa nek pomaze braci, pustite ljude da uzivaju u fudbalu i fudbalskim temama.
Da su Kolarov i Nastasić nekada igrali za Zvezdu, moglo bi se i preći preko ovoga "Srbija do Tokija" jer je taj slogan i nastao vezajući se za Zvezdu/Delije odnosno koji je nastao nakon Tokija tj. poslije Zvezdinog osvajanja internacionalnog kupa u Tokiju 1991. Tad su to navijači počeli da koriste kao "Srpska Zvezda je najveća" "Srbija do Tokija" itd...
Taj slogan se kasnije toliko ispolitizirao da je to čudo neviđeno a sve zahvaljujući ratovima na prostorima ex YU...
anyway, oni kao njegovi timski "prijatelji" trebali su paziti na ovo čisto onako zbog pažnje prema Edinu i ako ga cijene no očigledno je da su ovim pokazali svoj karakter...
Što se tiče Edina, on se nema za šta kriviti...to je van svake pameti...
Taj slogan se kasnije toliko ispolitizirao da je to čudo neviđeno a sve zahvaljujući ratovima na prostorima ex YU...
anyway, oni kao njegovi timski "prijatelji" trebali su paziti na ovo čisto onako zbog pažnje prema Edinu i ako ga cijene no očigledno je da su ovim pokazali svoj karakter...
Što se tiče Edina, on se nema za šta kriviti...to je van svake pameti...
- alan_kardec
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Na kraju krajeva moze asumirati da su svi uspjesni srpski sportisti cetnici osim Ane Ivanovic.
nije bolest sve što boli.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma bravo,koja paralela.Znaci u Srbiji su ljiljani fasizam?I isto su kao i Srbija do Tokija?Guarin14 je napisao/la:Znaci ako su ova dvojica cetnici, Edin je njihov jaran, on je automatski neprijatelj BIH po toj nekoj vasoj logici ?
Ako si covjek iz Bosne i Hercegovine tuzan sam zbog tvojih slova,ako nisi svejedno sam tuzan.
Necu vise rijec o ovome,jednostavno nisu vrijedni a nisu ni ovi koji imaju razumijevanje za takav debilizam.
zgembo89 je napisao/la:NIsam ja uopste spomeno Dzeku ne moze on odredjivati druge kako ce se oni ponasati ili oblaciti..To ti je kao kad Riberya trce da zaliju pivom,a on bjezi jer je musliman i ne zeli da ga zalije i svjesno pokazuje prstom ne ne ali takav je obicaj..Ne krivim Dzeku ni najmanje ali komentarisem za ove koji su iznenadjeni ovakvim postupkom Kolarova i NAstasica da je to u njihovom genetickom kodu ali nemam predrasude prema svemu sto dolazi iz SRbije naprimjer Đokovića poštujem ti sad spominješ neku izjavu za Mladića što uopšte ne moze se uporediti[[/b
Naravno da se ne može uporediti, mnogo je gori psotupak Đokovića..
eleneis, dvije su stvari jasne.....tema se usrala kao što reče uvaženi forumaš soxx,i druga stvar...Ani Ivanović se sve može oprostiti...

Zadnja izmjena: gost, dana/u 12 maj 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, bavariapivo, Beduin, Blackwargreymon, dedo26, Drum, Goalgetter, iluzija, Kaunas, Mostarska, MostarskiSin, nerkolfc, Proximic, riki46 i 37 gostiju.