S poštovanjem igrači Rudara iz Kaknja

Moderator/ica: GracanicaAA
staragarda je napisao/la:jedinstvo prelose igra komletan proljetni dio sezone...ocigledno je i jasno kao dan bijeli da to nije ni upola ekipa od jesenas kada je uzimala sve redom...u kaknju jedinstvo nema sta da trazi jer mrtvog podgrmeca na g.u.z.o.v.a.c.u dobijaju kuci...a treba im pobjeda...u kaknju koji nije izgubio od prosle sezone nekad, kuci...gledao sam kakanj protiv Slobode i realno,za ovu ligu su predobra ekipa plus domaci teren...jedinstvo samo nekom kupovinom ovdje moze do POBJEDE...Sloboda je isto slabo odigrala protiv orasja al je opet pored 2 gola imala jos 3 mrtva zicera i jos nekih sansi...mislimd aje takodze svima jasno da Sloboda mnogo bolje izgleda u proljetnom dijelu...medzutim,ako taj vas tigar,jaguar,nacelnik,grad,opstina il ko vec stvarno uspiju zavrsit tekmu u kaknju i plus zavrsit tekmu u mostaru jer je po mom misljenju Sloboda bolja ekipa od branitelja onda vam treba skinut kapu i naklon do poda..
Ma nemoj sad bi plakao..sto bih volio da je ovo pocetak sezone,vec bi vam bjezali vise od 7 bodova ja mislim,al imali ste srece sto nas je Karic vodio,a vi se zeznuli jer vas je Janjos napustio..sad su neki drugi vjetrovi u Slobodi,nadam se pobjedi u Mostaru i da Rudar odigra kao protiv nas,onda vi dole nemate nikakve sanse,jedino da vam mackica kupi bodove ili da vam uguraju sudije kao sto znaju,a nama posalju u Mostar nekog vaseg iz Cazina itd. da nas povali..senjorsamko je napisao/la:Jedinstvo je protiv Igmana i Goška primilo golove u zadnjih 5 minuta,a onda se moralo spašavati po bod.... ali džaba je to govoriti,onome ko ne čuje,ili ne želi da čuje,a to za Slobodina 2 crvena i 3 penala,na 3 najvažnije utakmice i to na sve tri,da povedete sa 1:0 ...užas...previše i za cijelu sezonu...harry_90 je napisao/la:Zasluzeno smo dobili penal,a oni crveni..gdje bi vi bili da nije golova u 90+ i pomoci sudija...Rafael30 je napisao/la:Ljudi iz Kaknja kazu da je Podgrmeč u Kaknju bolje odigrao od Slobode, tako da oni nisu tako losi![]()
Imali bi i vi problema sa njima da nije odma u prvi 10min bio penal i crveni
Realno i sportski vi nemate šta tražiti u Kaknju,eh sad postoji druga strana o kojoj ne bi puno pričao nego ćemo vidjeti u srijeduRafael30 je napisao/la:Ljudi iz Kaknja kazu da je Podgrmeč u Kaknju bolje odigrao od Slobode, tako da oni nisu tako losi![]()
Imali bi i vi problema sa njima da nije odma u prvi 10min bio penal i crveni
Rafael30 je napisao/la:Sta sam sve procitao na ovom forumu, ali ovo je vrhunac gluposti, znaci nema dalje. Sa teme Slobode, citiram: sto se tice Orasja golman im je branio ko lud al nije ni cudo kad je Kurbasic clan Jedinstva na posudbi u Orasju tako da je dao 200% svojih mogucnosti. Znaci /\ ,![]()
Jedinstvo je imalo jos bar 4-5 prilika gdje je golman goste spasio veceg poraza, zato nemoj pricati da su jedva dobili, Jedinstvo je bilo puno bolje i vecina utakmice se igrala 30 m od gola gostijustaragarda je napisao/la:U kaknju jedinstvo nema sta da trazi jer mrtvog podgrmeca na g.u.z.o.v.a.c.u dobijaju kuci...a treba im pobjeda. Sloboda je isto slabo odigrala protiv orasja al je opet pored 2 gola imala jos 3 mrtva zicera i jos nekih sansi.
pobjeda od 1 0 u 70 i nekoj minuti protiv ekipe koja se bori za opstanak i to kuci se zove g.u.z.o.v.a.c.a...bar u tz...neznam,mozda se to u bihacu zove demoliranje protivnikaLloriS je napisao/la:Jedinstvo je imalo jos bar 4-5 prilika gdje je golman goste spasio veceg poraza, zato nemoj pricati da su jedva dobili, Jedinstvo je bilo puno bolje i vecina utakmice se igrala 30 m od gola gostijustaragarda je napisao/la:U kaknju jedinstvo nema sta da trazi jer mrtvog podgrmeca na g.u.z.o.v.a.c.u dobijaju kuci...a treba im pobjeda. Sloboda je isto slabo odigrala protiv orasja al je opet pored 2 gola imala jos 3 mrtva zicera i jos nekih sansi.
Mi smo odigrali dobru utakmicu i imali dosta dobrih prilika, gdje je realno na poluvremenu trebalo biti bar 2-0 za nas, zasluzena pobjeda Jedinstva, rezultat nekad zna da zavara kao ova nasa minimalna pobjeda, a svi znaju da je Podgrmec imao dosta srece, cuj "guzovaca"staragarda je napisao/la:pobjeda od 1 0 u 70 i nekoj minuti protiv ekipe koja se bori za opstanak i to kuci se zove g.u.z.o.v.a.c.a...bar u tz...neznam,mozda se to u bihacu zove demoliranje protivnikaLloriS je napisao/la:Jedinstvo je imalo jos bar 4-5 prilika gdje je golman goste spasio veceg poraza, zato nemoj pricati da su jedva dobili, Jedinstvo je bilo puno bolje i vecina utakmice se igrala 30 m od gola gostijustaragarda je napisao/la:U kaknju jedinstvo nema sta da trazi jer mrtvog podgrmeca na g.u.z.o.v.a.c.u dobijaju kuci...a treba im pobjeda. Sloboda je isto slabo odigrala protiv orasja al je opet pored 2 gola imala jos 3 mrtva zicera i jos nekih sansi.
A i dalje u igri za PLstaragarda je napisao/la:vi od 19.kola niste nikog dobili 2 razlike..a to ti je jarane moj dobri punih 7 sedam utakmica....pa vi vidite jel u pitanju sreca,neko zavaravanje il sta li vec...
pa naravno da ste u igri kad ste predobro odigrali jesenji dio prvenstva i imali zalihu od 5 velikih bodova...da ste nastavili tako ovo bi sad samo formalnost bila...u prvom mjestu uzivam i ne brinem se za vas...dal ce i sta bit u srijedu..vidjet cemo..aBd,pred nama...ja sam samo konstatovao da vi igrate prelose proljece i da regularno nemate sanse nikakve u kaknju..sad,..ako se podijeli novi spil karata u srijedu..tu mi nista ne mozemo...ako odradite 2 tekme u paketu..jbg,maheri ste...na kvakitet OVE sezone u kaknju ne mozete dobit...a pobjeda vam trebaLloriS je napisao/la:A i dalje u igri za PLstaragarda je napisao/la:vi od 19.kola niste nikog dobili 2 razlike..a to ti je jarane moj dobri punih 7 sedam utakmica....pa vi vidite jel u pitanju sreca,neko zavaravanje il sta li vec...uzivaj ti u prvom mjestu, mozda u srijedu bude kasno i ne brini za nas
Jest ono druže.. Sve to stoji, al na vašu žalost, a na radost svih nas Sloboda će bit prva..nerkolfc je napisao/la:Sve normalna rasprava, bar je rijecnik dobar i onda dođe ovako gospodin iz Gracanice i izrazava se u skladu sa svojim mjestom i klubom. Ziv bio.
Nama je bitno da ostanemo u utrci do ovog kola, sad je jedino kolo kad moze doci do nekog preokreta, ko bude prvi nakon ovog kola ide 99%. A prvo ce biti Jedinstvo
Trenutno korisnika/ca: BLN030, klasik, tuzlanskinacin i 23 gosta.