NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Gorki
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2014, 11:16

Mole se igrači NK Jedinstvo Bihać da nas u predstojećoj utakmici u Kakanju ne udaraju jer ćemo im fer i korektno pustiti bodove.

S poštovanjem igrači Rudara iz Kaknja :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2014, 15:38

jedinstvo prelose igra komletan proljetni dio sezone...ocigledno je i jasno kao dan bijeli da to nije ni upola ekipa od jesenas kada je uzimala sve redom...u kaknju jedinstvo nema sta da trazi jer mrtvog podgrmeca na g.u.z.o.v.a.c.u dobijaju kuci...a treba im pobjeda...u kaknju koji nije izgubio od prosle sezone nekad, kuci...gledao sam kakanj protiv Slobode i realno,za ovu ligu su predobra ekipa plus domaci teren...jedinstvo samo nekom kupovinom ovdje moze do POBJEDE...Sloboda je isto slabo odigrala protiv orasja al je opet pored 2 gola imala jos 3 mrtva zicera i jos nekih sansi...mislimd aje takodze svima jasno da Sloboda mnogo bolje izgleda u proljetnom dijelu...medzutim,ako taj vas tigar,jaguar,nacelnik,grad,opstina il ko vec stvarno uspiju zavrsit tekmu u kaknju i plus zavrsit tekmu u mostaru jer je po mom misljenju Sloboda bolja ekipa od branitelja onda vam treba skinut kapu i naklon do poda..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 11 maj 2014, 16:50

staragarda je napisao/la:jedinstvo prelose igra komletan proljetni dio sezone...ocigledno je i jasno kao dan bijeli da to nije ni upola ekipa od jesenas kada je uzimala sve redom...u kaknju jedinstvo nema sta da trazi jer mrtvog podgrmeca na g.u.z.o.v.a.c.u dobijaju kuci...a treba im pobjeda...u kaknju koji nije izgubio od prosle sezone nekad, kuci...gledao sam kakanj protiv Slobode i realno,za ovu ligu su predobra ekipa plus domaci teren...jedinstvo samo nekom kupovinom ovdje moze do POBJEDE...Sloboda je isto slabo odigrala protiv orasja al je opet pored 2 gola imala jos 3 mrtva zicera i jos nekih sansi...mislimd aje takodze svima jasno da Sloboda mnogo bolje izgleda u proljetnom dijelu...medzutim,ako taj vas tigar,jaguar,nacelnik,grad,opstina il ko vec stvarno uspiju zavrsit tekmu u kaknju i plus zavrsit tekmu u mostaru jer je po mom misljenju Sloboda bolja ekipa od branitelja onda vam treba skinut kapu i naklon do poda..

+1 :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 11 maj 2014, 17:03

Sta sam sve procitao na ovom forumu, ali ovo je vrhunac gluposti, znaci nema dalje. Sa teme Slobode, citiram: sto se tice Orasja golman im je branio ko lud al nije ni cudo kad je Kurbasic clan Jedinstva na posudbi u Orasju tako da je dao 200% svojih mogucnosti. Znaci /\ , :tokralju: :tokralju:

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 11 maj 2014, 17:19

Jedinstvo je protiv Igmana i Goška primilo golove u zadnjih 5 minuta,a onda se moralo spašavati po bod.... ali džaba je to govoriti,onome ko ne čuje,ili ne želi da čuje,

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2014, 17:27

senjorsamko je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Ljudi iz Kaknja kazu da je Podgrmeč u Kaknju bolje odigrao od Slobode, tako da oni nisu tako losi ;)
Imali bi i vi problema sa njima da nije odma u prvi 10min bio penal i crveni ;)
Zasluzeno smo dobili penal,a oni crveni..gdje bi vi bili da nije golova u 90+ i pomoci sudija... :urnebes:
Jedinstvo je protiv Igmana i Goška primilo golove u zadnjih 5 minuta,a onda se moralo spašavati po bod.... ali džaba je to govoriti,onome ko ne čuje,ili ne želi da čuje,a to za Slobodina 2 crvena i 3 penala,na 3 najvažnije utakmice i to na sve tri,da povedete sa 1:0 ...užas...previše i za cijelu sezonu...
Ma nemoj sad bi plakao..sto bih volio da je ovo pocetak sezone,vec bi vam bjezali vise od 7 bodova ja mislim,al imali ste srece sto nas je Karic vodio,a vi se zeznuli jer vas je Janjos napustio..sad su neki drugi vjetrovi u Slobodi,nadam se pobjedi u Mostaru i da Rudar odigra kao protiv nas,onda vi dole nemate nikakve sanse,jedino da vam mackica kupi bodove ili da vam uguraju sudije kao sto znaju,a nama posalju u Mostar nekog vaseg iz Cazina itd. da nas povali.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2014, 17:39

Rafael30 je napisao/la:Ljudi iz Kaknja kazu da je Podgrmeč u Kaknju bolje odigrao od Slobode, tako da oni nisu tako losi ;)
Imali bi i vi problema sa njima da nije odma u prvi 10min bio penal i crveni ;)
Realno i sportski vi nemate šta tražiti u Kaknju,eh sad postoji druga strana o kojoj ne bi puno pričao nego ćemo vidjeti u srijedu :wave: :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 maj 2014, 17:50

Haj opet malo pričajte o Slobodi i drugim klubovima pa za hlađenja da tražimo kandidate
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 11 maj 2014, 18:18

Rafael30 je napisao/la:Sta sam sve procitao na ovom forumu, ali ovo je vrhunac gluposti, znaci nema dalje. Sa teme Slobode, citiram: sto se tice Orasja golman im je branio ko lud al nije ni cudo kad je Kurbasic clan Jedinstva na posudbi u Orasju tako da je dao 200% svojih mogucnosti. Znaci /\ , :tokralju: :tokralju:

Čuj to imamo na posudbi igrača u Orašju... Nakon sudija naših, sad smo poslali naše igrače da se bore 200% za tim kad se igraju protiv Slobode.

Pa tuzlaci su čudo

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 11 maj 2014, 19:57

Svakog dana u svakom pogledu sve više i više tonemo. Ovo je žalosno ako je istina što ovaj polupismeni fudbaler napisa :oops: :oops: :oops: .
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 maj 2014, 22:54

staragarda je napisao/la:U kaknju jedinstvo nema sta da trazi jer mrtvog podgrmeca na g.u.z.o.v.a.c.u dobijaju kuci...a treba im pobjeda. Sloboda je isto slabo odigrala protiv orasja al je opet pored 2 gola imala jos 3 mrtva zicera i jos nekih sansi.
Jedinstvo je imalo jos bar 4-5 prilika gdje je golman goste spasio veceg poraza, zato nemoj pricati da su jedva dobili, Jedinstvo je bilo puno bolje i vecina utakmice se igrala 30 m od gola gostiju
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2014, 23:08

LloriS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:U kaknju jedinstvo nema sta da trazi jer mrtvog podgrmeca na g.u.z.o.v.a.c.u dobijaju kuci...a treba im pobjeda. Sloboda je isto slabo odigrala protiv orasja al je opet pored 2 gola imala jos 3 mrtva zicera i jos nekih sansi.
Jedinstvo je imalo jos bar 4-5 prilika gdje je golman goste spasio veceg poraza, zato nemoj pricati da su jedva dobili, Jedinstvo je bilo puno bolje i vecina utakmice se igrala 30 m od gola gostiju
pobjeda od 1 0 u 70 i nekoj minuti protiv ekipe koja se bori za opstanak i to kuci se zove g.u.z.o.v.a.c.a...bar u tz...neznam,mozda se to u bihacu zove demoliranje protivnika

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 maj 2014, 23:16

staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
pobjeda od 1 0 u 70 i nekoj minuti protiv ekipe koja se bori za opstanak i to kuci se zove g.u.z.o.v.a.c.a...bar u tz...neznam,mozda se to u bihacu zove demoliranje protivnika
Mi smo odigrali dobru utakmicu i imali dosta dobrih prilika, gdje je realno na poluvremenu trebalo biti bar 2-0 za nas, zasluzena pobjeda Jedinstva, rezultat nekad zna da zavara kao ova nasa minimalna pobjeda, a svi znaju da je Podgrmec imao dosta srece, cuj "guzovaca" :lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2014, 23:22

vi od 19.kola niste nikog dobili 2 razlike..a to ti je jarane moj dobri punih 7 sedam utakmica....pa vi vidite jel u pitanju sreca,neko zavaravanje il sta li vec...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 maj 2014, 23:26

staragarda je napisao/la:vi od 19.kola niste nikog dobili 2 razlike..a to ti je jarane moj dobri punih 7 sedam utakmica....pa vi vidite jel u pitanju sreca,neko zavaravanje il sta li vec...
A i dalje u igri za PL ;) uzivaj ti u prvom mjestu, mozda u srijedu bude kasno i ne brini za nas ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 maj 2014, 23:34

jbg zalost ove lige, dobro Stambolija rece i bas i ja isto razmisljam ko i ti..tuzno je da ste jos u igri i vjerujete cvrsto u te mutne radnje..jbg svakom na obraz, rekao sam to onda nakon nase tekme i tako ostade do sad..

sad da li ce te uci vidjet cemo, smatrao sam vas prvim favoritima bez obzira na nasu prednosti, aaaali... :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2014, 23:37

LloriS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:vi od 19.kola niste nikog dobili 2 razlike..a to ti je jarane moj dobri punih 7 sedam utakmica....pa vi vidite jel u pitanju sreca,neko zavaravanje il sta li vec...
A i dalje u igri za PL ;) uzivaj ti u prvom mjestu, mozda u srijedu bude kasno i ne brini za nas ;)
pa naravno da ste u igri kad ste predobro odigrali jesenji dio prvenstva i imali zalihu od 5 velikih bodova...da ste nastavili tako ovo bi sad samo formalnost bila...u prvom mjestu uzivam i ne brinem se za vas...dal ce i sta bit u srijedu..vidjet cemo..aBd,pred nama...ja sam samo konstatovao da vi igrate prelose proljece i da regularno nemate sanse nikakve u kaknju..sad,..ako se podijeli novi spil karata u srijedu..tu mi nista ne mozemo...ako odradite 2 tekme u paketu..jbg,maheri ste...na kvakitet OVE sezone u kaknju ne mozete dobit...a pobjeda vam treba

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 maj 2014, 23:42

Igramo lose to stoji, i svi mi znamo koji navijamo za Jedinstvo, sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Kaknju, a sta ce se desavati u Mostaru vidjecemo, prica je milion.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 11 maj 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 maj 2014, 23:43

Sve normalna rasprava, bar je rijecnik dobar i onda dođe ovako gospodin iz Gracanice i izrazava se u skladu sa svojim mjestom i klubom. Ziv bio.

Nama je bitno da ostanemo u utrci do ovog kola, sad je jedino kolo kad moze doci do nekog preokreta, ko bude prvi nakon ovog kola ide 99%. A prvo ce biti Jedinstvo :mrgreen:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 11 maj 2014, 23:48

nerkolfc je napisao/la:Sve normalna rasprava, bar je rijecnik dobar i onda dođe ovako gospodin iz Gracanice i izrazava se u skladu sa svojim mjestom i klubom. Ziv bio.

Nama je bitno da ostanemo u utrci do ovog kola, sad je jedino kolo kad moze doci do nekog preokreta, ko bude prvi nakon ovog kola ide 99%. A prvo ce biti Jedinstvo :mrgreen:
Jest ono druže.. Sve to stoji, al na vašu žalost, a na radost svih nas Sloboda će bit prva.. :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.