emir79 je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Ma to Srbija do Tokija se moze shvatiti i kao da Srba ima svugdje, to je u njih opce prihvacen vid "patriotizma"
Mnogi to i zbog rime uzimaju.
Nastasic i Kolarov su ljudine, gledao sam toliko klipova gdje je ocigledan njihov, pa skoro bratski odnos sa Edinom.
To su momci koji imaju previse para da bi se opterecivali tim stvarima.
Sve sto zelim reci je da su po meni dobri momci, i da se ne pravi skandal od ovog da ispadnu fašiste.
Idete u krajnost..
Yebem ja njima mamu obojici. Naivni Bosnjo vjecito pada na fine rjeci, ko telad.
Pored toliko nacina da se titula proslavi, nasli "Srbija do Tokija", ja bas ih ima do Tokija, de ba mani se toga.
Bosnji kad bi pobili sve nece se nikad opametiti, malo im genocid i protjerivanja jos od prije 100-200 godina pa sve do 1992-ge.
Oni su uvijek bili isti, a takvi ce i ostati. Imao sam donekle pozitivno misljenje o Kolarovu, ovakav mi je pao u ocima do kraja. Yebala ga Nokia!
Pa upravo zbog tog donekle pozitivnog misljenja o Kolarovu se zapitaj malo.
Jel on mogao provoditi toliko vremena s Dzekom a u tajnosti biti klasicni četnik, ili su oni normalni momci koji su prevazisli te stvari jer imaju dovoljno para, u najboljim su godinama i pronasli su se u drugoj drzavi jer imaju isti mentalitet ?
Ne kazem da je ovo pozitivno sto su uradili , ne daj Boze, ali ne dijelim misljenje da su imali najgore fašisticke namjere

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.