FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hebibovic u PL ligi nece igrati niti za jedan klub osim Veleza iz postovanja! Zapamtite stranicu da me mozete citirati kad potpise negdje vani. 

Moglo bi se malo zaviriti i potraziti i desni bek ovdje kod nas. Dali bi onaj Basara mogao igrati defanzivno, na krilu djeluje jako dobro malo da popravi timsku igru i to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Po meni nasi moraju ucintii sve da se dovede Hebibovic.U spicu bi nam legli Hadzija ili Obradovic iz Radnika.Treba nam jos zadnji vezni kao zamjenu za Matu,ali takvog u nasoj ligi necemo naci pa cemo ga morati potraziti u inostranstvu.Ako bi se rijesili Todora i Purica valjao bi nam jos jedan krilni igrac,za vise nema potrebe.Pred odlaskom su vec Delac,Jajalo,Petrovic,Todorovic,nadam se i Puric.Neizvjesna je sudbina Tadejevica i Barica.hilmo je napisao/la:Uvijek sam govorio da u PL ima igraca koji bi mogli biti dobri za nas... Pa i taj Hebibovic, ne bi bilo lose opet Grahovca zaganjati... Ima tu jos nekoliko finih igraca, samo trebamo uzimati igrace koji su standardni a ne da ih moramo cekati da udju u takmicarsku formu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma jok, on je cisto igrac za naprijed.
Sto bi bilo dobro da se to malo rascisti i da se otvori sto prije prostor za formiranje ekipe u koju bi se uslo u iducu sezonu
Sto bi bilo dobro da se to malo rascisti i da se otvori sto prije prostor za formiranje ekipe u koju bi se uslo u iducu sezonu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Koliko god njih neko osporavao ja bih Purica i Barica ostavio dok se ne nadje neko ko je osjetno bolji od njih. Tadejevica ne bih pustao. Taj Petrovic, fakat ne znam zasto je i doveden?
Vutra je daleko bolji od Purica,ali izgleda da je jos uvijek aktuelna prica o nesportskom zivotu.hilmo je napisao/la:Koliko god njih neko osporavao ja bih Purica i Barica ostavio dok se ne nadje neko ko je osjetno bolji od njih. Tadejevica ne bih pustao. Taj Petrovic, fakat ne znam zasto je i doveden?

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma halal im cufte, Puric se nije pokazao nikako, Baric isto suhvelihilmo je napisao/la:Koliko god njih neko osporavao ja bih Purica i Barica ostavio dok se ne nadje neko ko je osjetno bolji od njih. Tadejevica ne bih pustao. Taj Petrovic, fakat ne znam zasto je i doveden?

Tadejevic je dobro usao u sezonu, kasnije je uslijedio veliki pad forme.
Petrovic? Da ima sta da napise u CV

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Dva dana me nije bilo, dođem i na zadnjih 10 stranica pročitam stvari od kojih mi se povraća. Pa ima li iko da ovo sankcioniše? Kako vas bolan nije stid?
4.10.2009.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Steta...Head je napisao/la:Tadejevic ide na kraju sezone mislim...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Krste vec 8 golova, a drugi gol na utakmici je fenomenalan
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sam sebi asistirao 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
ova oba gola radnika su iz ofsajda ,nije bitno al etQUARESMA 18<<< je napisao/la:Krste vec 8 golova, a drugi gol na utakmici je fenomenalan![]()
[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Malezijski milijarder nakon ispadanja Cardiffa
Vincent Tan: Ja sam James Bond.

Vincent Tan: Ja sam James Bond.

super! nisam znao,konacno je znaci zavrsena zapadna tribina.... preostalo je jos natpis sarajevo na istocnoj tribini i nove stolice za rezervne igrace..valjda do subote i to zavrse!?aS_Roma je napisao/la:da si ti ziv i zdrav zapad je zavrsen komplet ima vec 5 danabosnas_ je napisao/la:Hoce li sve stolice na zapadnoj tribini biti postavljene do utakmice s Celikom u subotu? nadam se da ce na istocnoj tribini i naziv sarajevo biti bordo boje,a ne zelene kako neko prica!?
jeste li dobili onih 89.000 eura od saveza za rekonstrukciju terena?
kazu da nece pisati sarajevo vise kao prije .mozda grijesim al eto tako se pricabosnas_ je napisao/la:super! nisam znao,konacno je znaci zavrsena zapadna tribina.... preostalo je jos natpis sarajevo na istocnoj tribini i nove stolice za rezervne igrace..valjda do subote i to zavrse!?aS_Roma je napisao/la:da si ti ziv i zdrav zapad je zavrsen komplet ima vec 5 danabosnas_ je napisao/la:Hoce li sve stolice na zapadnoj tribini biti postavljene do utakmice s Celikom u subotu? nadam se da ce na istocnoj tribini i naziv sarajevo biti bordo boje,a ne zelene kako neko prica!?

Previse je ofanzivan, mi smo se zayebali kad ga nismo doveli dok je imao slobodne papire, treba nam klasicni bek, mogao bi tu Lede da upadne, valjalo bihilmo je napisao/la:Moglo bi se malo zaviriti i potraziti i desni bek ovdje kod nas. Dali bi onaj Basara mogao igrati defanzivno, na krilu djeluje jako dobro malo da popravi timsku igru i to je to.

M.Delac 2
-
- Kontakt:
ja nisam pristalica vracanja starijih igraca tipa lede ,berberovic ,hadzic itd .dosad ti povratci nam nisu donijeli nikad dobro ,ja sam radije za neke nove mladje koji su zeljni dokazivanja u ovoj ligi .FKS1946 je napisao/la:Previse je ofanzivan, mi smo se zayebali kad ga nismo doveli dok je imao slobodne papire, treba nam klasicni bek, mogao bi tu Lede da upadne, valjalo bihilmo je napisao/la:Moglo bi se malo zaviriti i potraziti i desni bek ovdje kod nas. Dali bi onaj Basara mogao igrati defanzivno, na krilu djeluje jako dobro malo da popravi timsku igru i to je to.
Puno srece Sarajevu u Euro kupovima, da nam uspjesno predstavljate
Jedno pitanje, zasto Mirza Varesanovic nije dobio sansu da vodi Sarajevo nakon odlazka Jarnija? Mislim da je Mirza dobar, mlad strucnjak.

Jedno pitanje, zasto Mirza Varesanovic nije dobio sansu da vodi Sarajevo nakon odlazka Jarnija? Mislim da je Mirza dobar, mlad strucnjak.
Trenutno korisnika/ca: boki86, head88, MaroonBjelave, Proximic, RaymondRed i 54 gosta.