FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordoakapitar

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 11 maj 2014, 20:02

Skretnicarima jedino skidam kapu za titulu 2003.godine, jer su tada imali fakat dobru ekipu a sve iza toga je plod Osimovskih transakcija i to je svima jasno(i njima), jer da nije tako oni bi vec imali generalnog sponzora. Oni su jedina ekipa koja je bila dva puta zaredom prvak drzave a da nije imala nijednu ozbiljnu ponudu za gen.sponzora, jer kad ljudi pogledaju nastup u pretkolu LP , samo se nasmiju i pobjegnu. Ne kurcite se manijaci, jer nagore za vas tek slijedi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 maj 2014, 20:04

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad se pustaju karte u prodaju i znaju li se cijene za koje tribine?
Sjever 4KM (za članove 2KM)
Istok 10KM (za članove 7KM)
Zapad 15KM (10KM)
to hvala pajdo, a hoce li se moci pred stadionom uzeti ulaznice, sta ja znam, bojim se da ne bi bila nestasica karata :)

oduvjek mi je bila zelja biti na istoku, ali sjever je sjever :P
moci ce se uzeti pred stadionom, stampano je 20k tako da se ne moras brinuti :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 11 maj 2014, 20:09

bordoakapitar je napisao/la:Skretnicarima jedino skidam kapu za titulu 2003.godine, jer su tada imali fakat dobru ekipu a sve iza toga je plod Osimovskih transakcija i to je svima jasno(i njima), jer da nije tako oni bi vec imali generalnog sponzora. Oni su jedina ekipa koja je bila dva puta zaredom prvak drzave a da nije imala nijednu ozbiljnu ponudu za gen.sponzora, jer kad ljudi pogledaju nastup u pretkolu LP , samo se nasmiju i pobjegnu. Ne kurcite se manijaci, jer nagore za vas tek slijedi...

Pa ko tebe pita sta za koju ti titulu skidas kapu, kuku majko :D Pogledaj historiju klubova sto evropsku, sto ko je najtroefejniji klub ! Ukazat ce ti se sve.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 11 maj 2014, 20:14

SandorClegane je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Skretnicarima jedino skidam kapu za titulu 2003.godine, jer su tada imali fakat dobru ekipu a sve iza toga je plod Osimovskih transakcija i to je svima jasno(i njima), jer da nije tako oni bi vec imali generalnog sponzora. Oni su jedina ekipa koja je bila dva puta zaredom prvak drzave a da nije imala nijednu ozbiljnu ponudu za gen.sponzora, jer kad ljudi pogledaju nastup u pretkolu LP , samo se nasmiju i pobjegnu. Ne kurcite se manijaci, jer nagore za vas tek slijedi...

Pa ko tebe pita sta za koju ti titulu skidas kapu, kuku majko :D Pogledaj historiju klubova sto evropsku, sto ko je najtroefejniji klub ! Ukazat ce ti se sve.
A da malo sjašeš sa teme? :facepalm:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 11 maj 2014, 20:42

popustite ih ...nije im lahko pogotovo kako im "strateg" izjavi da mu je žao titule i to samo par dana poslije, kada je izjavio da je "to ..to , što se tiče prvenstva". Izgleda da je poludio od one lokve u Vrapčićima

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 11 maj 2014, 20:49

Da hoče Čelik dobiti licencu...uhhhh

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 maj 2014, 20:52

fcsforever je napisao/la:Da hoče Čelik dobiti licencu...uhhhh
i šta kad dobije ? onda da nas i u kupu dobije ? pa da Željo ne ide u Europu ;)

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 maj 2014, 20:55

klasican primjer da vise mrzite Zelju nego sto volite Sarajevo :lol: :clap: :clap:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 11 maj 2014, 20:56

Dosadni ste i sa komšinicama, i sa Čelikom, i sa licencom njihovom i čitavom tom pričom.

Hoću da Sarajevo osvoji KUP i da se konačno radujemo!

Bitno mi je da smo osigurali Europu kroz ligu (i kroz kup aBd) i ništa drugo me ne interesuje.
super je napisao/la:
klasican primjer da vise mrzite Zelju nego sto volite Sarajevo :lol: :clap: :clap:
Samo im dajete razlog da dolaze i trolaju temu. :facepalm:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 11 maj 2014, 20:57

baš tako...jer mi smo već u europa leauge..žao bi mi bilo pehara ali nekako bi to halalio...samo da čujem ove bolesnike šta onda kažu

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 11 maj 2014, 20:59

fcsforever je napisao/la:baš tako...jer mi smo već u europa leauge..žao bi mi bilo pehara ali nekako bi to halalio...samo da čujem ove bolesnike šta onda kažu
Hajd majke ti i ti ohani malo od komentarisanja. Dodjem na temu, kontam nešto pametno ću pročitati a vi iz dana u dan prizivate da izgubimo Kup samo da anamo oni ne odu u Europu?
Šta bi bolan halalio jesi ti zdrav u mozak?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 11 maj 2014, 20:59

ti šutio ili pričo..oni če vječno biti na našoj temi...prema tome sasvim ti je svejedno...valjda si do sad skonto to

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 11 maj 2014, 21:00

fcsforever je napisao/la:baš tako...jer mi smo već u europa leauge..žao bi mi bilo pehara ali nekako bi to halalio...samo da čujem ove bolesnike šta onda kažu
procitaj sta pises pa dobro razmisli ko je ovdje bolesnik :lol: :lol: :wave:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 maj 2014, 21:03

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 maj 2014, 21:04

Na tekmi protiv Radnika,na Istoku sjedim sa par navijaca iz BP, koji kazu da bi nas ipak Hebibovic mogao pojacati.Jos nije sve gotovo sto se tice transfera,da mu sta ne izleti vani,ako sve bude uredu mogao bi na Kosevo ;)
Sa Hebibovicem i Duljevicem imali bi strašnu ekipu. :clap:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 maj 2014, 21:09

Hoce li sve stolice na zapadnoj tribini biti postavljene do utakmice s Celikom u subotu? nadam se da ce na istocnoj tribini i naziv sarajevo biti bordo boje,a ne zelene kako neko prica!?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 maj 2014, 21:12

bosnas_ je napisao/la:Hoce li sve stolice na zapadnoj tribini biti postavljene do utakmice s Celikom u subotu? nadam se da ce na istocnoj tribini i naziv sarajevo biti bordo boje,a ne zelene kako neko prica!?
da si ti ziv i zdrav zapad je zavrsen komplet ima vec 5 dana

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2014, 21:14

Uvijek sam govorio da u PL ima igraca koji bi mogli biti dobri za nas... Pa i taj Hebibovic, ne bi bilo lose opet Grahovca zaganjati... Ima tu jos nekoliko finih igraca, samo trebamo uzimati igrace koji su standardni a ne da ih moramo cekati da udju u takmicarsku formu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 maj 2014, 21:20

hilmo je napisao/la:Uvijek sam govorio da u PL ima igraca koji bi mogli biti dobri za nas... Pa i taj Hebibovic, ne bi bilo lose opet Grahovca zaganjati... Ima tu jos nekoliko finih igraca, samo trebamo uzimati igrace koji su standardni a ne da ih moramo cekati da udju u takmicarsku formu.

nema potrebe za Grahovcem vjeruj mi, momak stagnira dugo. A drugo je to sto je na glasu jer ga Vlado gura u mladoj :crazy: :crazy: :crazy:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2014, 21:22

Hebibovic je najbolji pojedinac Rodjenih, bez kartona i propustenih utakmica.
Ako vec dovodimo igrace iz BH lige onda je Hebibovic pravi izbor.
Samo, daleko od toga da cemo imati strasan tim amy...
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 38 gostiju.